Näin muotibloggaaja tyylimokaa + paljasta oma vaatekämmisi

Toimitus

Lipsuu se ote klassisesta tyylikkyydestään tunnetulla muotibloggaajallakin. Char and the city -blogin Charin tuorein tyylimoka tosin on puoliharkittu rikos.

Ennen...

"Vaikka muuten kannatan korkoja, kynähameita ja bleisereitä, kotona pukeudun mahdollisimman mukavasti, siis potkupukuun.

Pidän kyllä aikuishaalaria siinä määrin tyylimokana, että en koskaan menisi siinä ulos. En ole näyttäytynyt potkupuvussa koskaan myöskään toimistossa, mutta riitti, että työkaverit näkivät sen blogissani. Haalarista tuli välittömästi naurun aihe."

 

...Ja jälkeen. Mutta vain kotona!

 

Mikä on sinun (tuorein) pukeutumismokasi?

 

Teksti: Kati Toivanen, jonka yleisimmän vaatemokan tittelistä kisaavat risat maiharit (jalat kastuu, **uttaa) ja juhlamekottomuus (pukeudun aina ali juhlissa, hävettää)

Kuvat: Char and the city

 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Se perinteinen, ei kyllä taida olla mikään perinteinen TYYLImoka: edellisestä vessakäynnistä oli kulunut pari tuntia, kun huomasin, että kengän pohjaan on tarttunut pitkä lipare wc-paperia jota sitten olin raahannut mukanani kaikkialle.

Liian lyhyt hame (Ei varmistettu)

Menin juhliin ja vasta paikanpäällä minulle selvisi, että juhlan luonne vaatii pitkän iltapuvun. Minulla oli sinänsä siisti mekko, mutta minimallia ja enempi semmoinen jota yleensä käytetään bileissä. Täytyy sanoa, että piti jonkin verran psyykata itseäni että sain nautittua juhlasta täysillä..

Vierailija-Anne (Ei varmistettu)

Klassikko: menin darrassa verkkareissa, rilleissä ja pipo syvällä päässä kauppaan ja törmäsin siihen kivaan poikaan, jota olin vikitellyt VÄHÄN freesimpänä baarissa. Puuh.

R.S (Ei varmistettu)

Kamalalla kiireellä tuulipuvun takki bilemekon päälle.. kyllä hävetti!

Vierailija (Ei varmistettu)

Mahtavin tyylimoka oli se kun ylioppilasjuhlat olivat alkamassa (omat) ja teetettyä mekkoa en ollut ehtinyt sovittaa kunnolla ennen juhlia. Helma kierti miten sattuu koska se oli ommeltu vuoreen alhaalta kiinni.
Äiti näppäränä leikkasi koko vuoren irti ja niinpä: alushousut kuultaen hain lakkini rehtorilta;) Vähän hävetti.
(Tänään viimeksi oli paidan kanssa sama ongelma töissä- ollapa kaikki alusvaatteet AINA ihonväriset!)

Maikki

Vierailija (Ei varmistettu)

Joka päivä on yhtä suurta muotimokaa! Olen kai jotenkin esteettisesti rajoittunut, sillä en tunnu saavan edes stylistin poimimia asuja toimimaan. Jotenkin aina töppään. Se on varmaan tämä opiskelija budjetti yhdistettynä koko elämän köyhäilyyn. Oi meitä lama-lapsia!
Onneksi karmeimmat luomukset ovat jääneet teini-iän kehityksen piikkiin. Nykyään olen tyytynyt lesbouniformuun eli farkkuihin ja t-paitaan...

Nina

ee (Ei varmistettu)

Nykyään en enää tee ihan hirveesti mitään muotimokia, mutta yläasteen päättäjäisjuhlassa oli valkoinen mekko, josta alusvaatteet loistivat kauniisti läpi! :P Oli tosi epämukava olo koko juhlan ajan. Enpä voi sanoa että tulee mieleen mokia, joita olisin tehnyt lähiaikoina. varmaan siinä vaiheessa huomaan tehneeni mokan kun en käytä jotakin vaatekappaletta ollenkaan. :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.