Nyt Lilyssä: muotiblogihelmi you feelin it

Toimitus

Ylpeinä toivotamme tervetulleeksi joukkoihin uusimman lilyläisen: you feelin it on muotiblogi, jossa Petra Koivisto esittelee mallistojen helmiä, himottavia tuotteita ja palan omaa arkeaan.

1. Kuka? Olen Petra, muotia loputtomiin fiilistelevä agentti eli kuvitusagentuurin osaomistaja ja tuottaja sekä toisinaan myös pöydillä tanssiva dj.

2. You feelin it on... minun näköiseni blogi. Postaan palstalleni kauniita asioita kuten mallistojen tai editorialien helmiä, tuotteita, jotka tahtoisin omaan kaappiini ja silloin tällöin taidetta tai musiikkia. Lilyyn siirryttyäni tulen paljastamaan myös hieman omaa arkeani kuvien muodossa (kiitos Instagram!).

3. Bloggaan, koska se on hieno foorumi sekä jakaa että merkata itselle muistiin mitä olen fiilistellyt milloinkin.

4. Lempiblogejani ovat: Garance Doré on suosikki kauniiden kuvien sekä hienojen tekstien vuoksi, joihin kenen naisen tahansa on helppo samaistua. Styleby:n muotitoimittaja Columbine Smillen blogi on huomattavasti arkisempi, mutta juuri se tekee blogista kiinnostavan.

Suomalaisia suosikkeja ovat Claudia Cifun blogi ja Issues.  Lista suosikeista on pitkä, mutta tässä tärkeimmät.

5. Kolme tärkeintä tavaraani: puhelin, YSL:n laukku ja Manolo Blahnik for Christopher Kane -kengät.

6. Viihdyn parhaiten, kun lämpömittari on +15 celsiuksen yläpuolella, sopivasti työllistettynä ja ystävien ympäröimänä. Paikkana vaikka vuorokuukausin New York, Pariisi ja Helsinki.

7. Sanon usein ikävöiväni New Yorkiin ja rakastavani elämääni.

8. Moni luulee, että hiukseni kasvavat tuhatta ja sataa, mutta totuus on, että muistan käydä kampaajalla noin kerran vuodessa.

9. Eilen kello 20 nappasin kaverikuvan parhaan ystäväni kanssa Karhupuistossa omenapuun alla, iloitsin Suomeen visiitille tulleesta ystävästä sekä kahdesta vintagekorvakoruparista, jotka löysin ovensa sulkevasta pikkuputiikista.

10. Halusin liittyä lilyläisten joukkoon, koska pidän Lilyn meiningistä. Tähän joukkoon on ilo kuulua.

Psst. Petran kädenjäljen löydät torstaista alkaen myös Lilyn toimituksen palstalta. Petra vinkkaa joka viikko lilyläisille ajankohtaisimmat trendit ja tuotteet.

 

Kommentit

Eerika Vierailija (Ei varmistettu)

Kiva jos saadaan lisää päivän asukuvia :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.