Osallistu haasteeseen: kuvaa kahvikuppisi

Toimitus

Se taitaa olla lähelläsi parhaillaan, tai viimeksi ainakin aamulla. Mustana, maidolla, kylmänä, kuumana, mutta minkälaisesta kupista?

Osallistu Lilyn ruokaviikon kuvahaasteeseen: kuvaa kahvi- tai teekuppisi ja kerro suhteestasi siihen.

Lataa kuva ja kirjoita kupistasi tämän haastepostauksen kommenttikenttään, omalle palstallesi tai blogiisi (huikkaa kommenttikentässä, jos teet jutun palstallesi, niin muutkin löytävät sen helposti).

Meillä Lilyn toimituksessa juodaan kahvit työnantajan tarjoamasta Marimekon Siirtolapuutarha-mukista, jota Anna esittelee alla. Maidolla, kylmänä ja kuumana, mutta ei koskaan mustana.

Kahvi-intoilijoiden kannattaa klikkailla Lilyyn myös huomenna, jolloin julkistamme aika mainion kilpailun... Osallistuithan jo ruokaviikon julkistettuihin kilpailuihin Toimituksen palstalla ja Fannissa&Kanelissa?

p.s. Jos et ole Lilyyn rekisteröitynyt kävijä, nyt on hyvä hetki napata nimimerkki. Rekisteröityminen on helppoa ja ilmaista, voit tehdä sen täällä.

Kommentit

Jameson (Ei varmistettu)

Juon kahvini yleensä pahvimukista, aina kiire jonnekin!

Las Zapatillas Rojas

Tänä aamuna Muumi-mukista, kuva löytyy palstalta.

Jemina
No Sex and the City

Oi kahvi, lempiaiheeni!

Vähän neuroottinen kun olen, kuvaan kahvikuppini tasaisin väliajoin, ja luetteloin oheen myös faktat: millaisena olen kahvini juonut ja missä.

Tänään: pressopannulla keitettynä, soijamaidolla, puolet kuumana, puolet kylmänä (mokoma unohtui ja pääsi jäähtymään), kotona.

Ja tässä pikainen kollaasi muutamista menneistä aamuista:

kahvi2.jpg

koko.jpg

En ole tuonut töihin omaa kuppiani. Talosta löytyy varsin tyylikkäitä Arabian KoKo-mukeja, väreinä ruskea, sininen ja valkoinen. Valitsen yleensä ruskean. Juon maidolla ja lämpimänä, paitsi joskus vahingossa kylmänä, kun kahvinjuonnin lomassa on unohtunut tekemään liian pitkäksi aikaa töitä. Jos sinulla on pääsy kahviautomaatille, sekoittele keskenään eri juomia, esimerkiksi Cappuccino ja Wiener Café samaan kupposeen.

 

Iisa

Oo, mun rakas kuppini on esitelty jo keväällä täällä! Meillä pyyhkii hyvin. 

sarra
nAmuset

Nirson tytön kuppi löytyy täältä: http://www.lily.fi/palsta/namuset
Näin joulun alla (kyllä, olen jo joulufiiliksissä!) punainen on kiva :)

Hertta
Lilou's Crush

Oma lempikuppini, joka ei siis ole oma, vaan työpaikan kuppi (oi miten sen haluaisinkin omakseni) löytyy täältä: torstaipäiväni kuvin ja sanoin

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Lempikuppejani ovat tottakai muumimukit. Niiden tunnearvo pyörinee samoissa lukemissa kuin vanhojen valokuvienkin. Lisää tarinaa alati syvenevästä suhteesta muumimukeihini omalla palstallani.

Mindeka
Ma-material Girl

Tässä linkki palstalleni, josta löytyvät kaksi lempikuppiani: Filippa K:n luomus tyylikkäisiin hetkiin ja jättimäinen "Queen of fu*king everything"- huumoria kaipaaviin aamuihin.

http://www.lily.fi/juttu/kahvikuppineuroosi

 

KoKoNainen

Minun mukini löytyy täältä:

http://www.lily.fi/juttu/kahvikuppihaaste

Vierailija (Ei varmistettu)

Nykyisin juon luomukahvia,vei minut mennessään:)hyvää ja pehmeätä...kotona juon mustasta tai valkoisesta kahvikupista.Kahvin täytyy olla kuumaa ja maitoa tietty.
Töissä en enään juo,koska tavallinen kahvi enään ei maistu...luomukahvi vei minut:)Yrittänyt olen töissä tsi kshvilasssa juoda tavallista kahvia,mut ei ei vaan maistu enään.Kokeilkaa....

maaria

Niin luomua sen olla pitää,valkoinenkuppi ja ei tosiaan muu kahvi enään maistu.....en tiedä plaseboikos sitä itsensä mut hyvää ja pehmeätä on:)luomukahvi....

mikihara

Merenneito hädässä tunnetaan! Minun mukini on turkoosi ja muovinen. Se on hyvä muki se.

 

J
Ajattara (Ei varmistettu)
Miksou
US Over The Pond

Kupit kuvattu! En osannut valita vain yhtä, joten tässä muutama: http://www.lily.fi/juttu/kuppi-kuumaa 

Miksou
US Over The Pond

kröhm ja ehkä toimiva linkki:

www.lily.fi/juttu/kuppi-kuumaa

Iso maitokahvi s-postin ääressä...

 

kahvi.jpg

LinaS
iivents

Omppu Designin Tsufésta nautin kahvini maidolla (joskus harvoin ilman - olosuhteiden pakosta lähinnä), iiventsissä lissää >>

 

nellis (Ei varmistettu) http://kindnessisbeautiful.blogspot.fi/

Ihana kisa, näkyy monille olevan oma kahvikuppi rakas <3

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.