Päivän kysymys: Kenet haluat nähdä julkkisten Big Brotherissa?

Toimitus

 

Kukapa haluaisi enää katsoa, kun tavikset elävät kolme kuukautta eristyksissä Espoossa, kun kohta voi katsella julkkiksia elämässä eristyksissä Espoossa! Sub kertoi tänään hakevansa osallistujia Suomen ensimmäiseen julkkisten Big Brotheriin. Ohjelma esitetään ensi syksynä.

Tosi-tv-sarjan julkkisversio on Britanniassa jo klassikko, ja sitä on esitetty 11. kertaa. Lilyn toimituksen suosikkijulkkisvoittajasta ei ole epäilystäkään: se on Take Thatin Mark Owen (iiiiiih!), jonka menestys vuonna 2002 vauhditti poikabändin comebackia.

Entäs Suomessa? Millainen porukka isoveljen taloon pitäisi saada, että koukuttuisit? Kerro:

Kenet haluaisit nähdä julkkis- Big Brotherissa?

PS. Haku ohjelmaan on käynnistynyt. Jos koet itsesi julkkikseksi, ohjelmaan voi ilmoittautua täällä.

 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

En ainakaan sitä possea, joka siellä todennäköisesti pyörii - eli Viidakon tähtöset feat. pari BB-julkkismiestä.

heta margareta
Viinillä

EI EI EI!!! Neljän tähden illallinen, Julkkis-Diili, se cupcake-julkkisnainen Leijonan luolassa, Fort Boyard, Viidakon tähtöset, Iholla-Claudia/Venla (vaikka mä niistä tykkäänkin)..Mä en kestä enää yhtäkään julkkis-realitya. Mittani on täysin. En vaan ymmärrä, miksi suomalaiset tavikset ei muka kelpaa realitysarjoihin, ihan kivojahan me ollaan.

Emilia Pyykkönen
Kuplia

Epäilen edelläolevien tapaan, että mukana on "julkkiksia". Todennäköisesti mukaan saadaan muutama edellisen kauden BB-tyyppi, muutama Viidakon tähtönen-tyyppi, joku jämä-Hunksi ja sitten läpimurtoa yrittävä räppäri/missi/chat-juontaja jne. Tässä formaatissa olisi todellakin kiva nähdä julkimoita, joilla on hieman salaperäinen julkisuuskuva esim. Ville Valo, mutta koska formaatti on mikä on, todelliset tähdet menevät kyllä Vain elämää -ohjelmaan tai nauravat tuottajalle päin luuria. 

heta margareta
Viinillä

Okei, mäkin kyllä haluan nähdä Tuksun...

Toimitus
Toimitus

Nauravat tuottajalle päin luuria - näppärä tosi-tv-johdannainen termi!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.