Päivän kysymys: Kuinka paljon olet maksanut kosmetiikkatuotteesta?

Toimitus

Kate Moss mainostaa markettikosmetiikkamerkki Rimmeliä, mutta kertoi InStyle-lehdessä luottavansa Crème de la Merin kasvovoiteeseen, jonka hinta on vaivaiset 230 euroa purkki.

Katjan kengissä -palstalla keskustellaan marketti- ja luksuskosmetiikan eroista. Onko kallis tuote parempi, vai maksaako kuluttaja pelkästä mielikuvasta?

Osallistu marketti vastaan luksus -keskusteluun täällä, mutta kerro meille ennen sitä,

paljonko olet enimmillään maksanut kosmetiikkatuotteesta? Oliko se hintansa arvoinen?

Kuva Splash News / AOP

Kommentit

Marsublog

Varmaankin jotain 40 - 50 euroa meikkivoiteesta.(Tai no ok, hajuvedet ovat vielä kalliimpia.) Katson kyllä maksavani lähinnä siitä palvelusta, että myyjä testaa tuotetta minulle. Virheostokset ovat niitä kalleimpia.

Turhat jorinat

Kallein ostamani tuote oli Peter Thomas Rothin silmänympärysvoide, joka maksoi aikanaan yli sata euroa. Ei tehonnut mustiin silmänympäryksiini pätkääkään. Toisaalta esim. Helena Rubinsteinin sikahintaiset meikkivoiteet ovat haukkuneet hintansa.

Lutikkasirkus

Maksoin melkein kolmekymppiä YSL:n huulipunasta, mutta oli hintansa väärti. Olin etsinyt jo pidempään kalman kalpealle hipiääni sopivaa sävyä. 

Liv
Päiväuniaika

Oho. Oon vähän nolo ehkä, mutta 20€. Mulla on käytössä 20€ ripsari ja 20€ ripsiseerumi, molemmat on ihan hintansa arvoisia ja maksaisin enemmänkin juuri näistä tuotteista (onneksi ei tarvi :D). Muu kosmetiikka maksaakin sitten 1-10€ :D

MinnaM
Itse Minna Mänttäri

Mary Kay-sarjan vai mikäsenytoli päällekäyvä esittelijä sai minut kerran ostamaan yli 80 euron hintaisen kuorintavoide+ihmeseerumipaketin, joka oli luokkaa silottaa naaman, kirkastaa ihon, tiskaa ja pesee pyykit. No joo, tuntui ihan kivalta naamalla mutta ei nyt helvetissä kahdeksankympin väärti. Silloin tuli ostoskrapula, enää ei kun lätkii vaan iloisesti litran purkista kookosöljyä naamariinsa.

Liha liikkuu

210€ maksanut Christian Diorin silmänympärysvoide, en tiedä missä mielenhäiriössä sen ostin. Käytännössä siinä ei ollut mitään eroa esim. halvempaan Cliniqueen. Tyhmä ei ole se joka pyytää, vaan se joka maksaa...

Vierailija (Ei varmistettu)

Hehhe!! MIeki oon ollu Mary Kay-kutsuilla mutta olin tiukkana ja en ostanu. Samanlainen ostokrapula tuli kun sorruin Kampin keskuksen lipeviin käsirasvapoikiin ja ostin 50 eurolla käsivoidetta. :O Vieläkin puistattaa kun ajattelen kuinka he osasivat tarttua heikkoon hetkeen ja nyhtää rahat tyhjästä....

eppunen

En asu enää kotona, mutta oriflame tilaaja äitini ostaa meikkini/ihonhoitotuotteet yms. Eniten olen maksanut sen ainoan kerran, kun meikkivoide loppui kesken ja ostin köhänä opiskelijana halvimman mitä löysin, uutta odotellessa. Se maksoi 4e ja sävy oli hieman liian tumma, mutta kelpasi paremman puutteessa ja pysyi naamassa päivän, eli kait ihan okei.

Noin 70 € lentokentällä Estee Lauderin seerumista.

Vattu

Olen ehkä enimmillään maksanut 15€ ripsiväristä tai meikkivoiteesta. Sain entiseltä kkämppikseltäni joskus Diorin ja YSL:n meikkejä, jotka eivät olleet sopineet iholleen. Toimivia olivat, mutta vaikka rikas olisinkin, ostaisin varmaan markettimeikkejä. Nekin yleensä ehtivät vanhentua ennen loppumista. :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.