Päivän kysymys: Kuinka pitkän ajan työpäivästäsi teet jotain muuta kuin töitä?

Toimitus

"Klik klik klik klik! Palaan ihan just takaisin siihen tylsään word-työtiedostoon. Hoidan tässä vain ensin nopeasti pari hommaa netissä ja käy samalla läpi perussaitit, lempiblogit ja kasan henkilökohtaisia maileja."

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Jos olen saanut valmiiksi pidemmän työjutun ja aivot tarvitsevat hengähdystauon ennen seuraavaan hommaan tarttumista, annan itselleni suunnilleen vartin vapaata surffausaikaa. Vastaan useimpina päivinä myös lyhyisiin Facebook-viesteihin työaikana, jos ehdin. Mutta sanoisin, että 95 % päivästä menee puhtaasti töihin.

Vierailija (Ei varmistettu)

Mun työpäivät on 10-12 h pitkiä, ja teen töitä usein myös viikonloppuisin.

Tästä syystä varsinaista vapaa-aikaa normipäivässä ei juurikaan ole, joten surffailen kyllä kesken töiden useamman kerran päivässä. Mutta koen olevani siihen oikeutettu.

Samoin jos teen himassa töitä pesen samalla esim. pyykkiä, tai käytän koiran puolen tunnin lenkillä. Mun vapaa-aika siis muodostuu mahdollisuuksien mukaan kesken päivän tehdyistä pienistä oman elämän jutuista. Jos en siis istu palaverissa koko päivää :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Aamulla tulee ensin pyörittyä Facebookissa ja sen jälkeen iltapäivälehtien sivuilla. Päivän aikana olen yhteydessä kavereihini Facebookin kautta. Työnkuvaan kuuluu muutenkin aika paljon netissä surffailua, joten kaikenlaisten Facebook-viestien ja sähköpostien ym. lähetys ja tsekkaus sujuu aika helposti siinä rinnalla.

Vierailija (Ei varmistettu)

Kirpaisee sanoa, mutta ehkä kolmasosa menee ihan muuhun kuin työtehtäviin. Toisaalta ihan suoraan ei voi sanoa, että nettivaeltelun tuloksena saatu inspiraatio ei koskaan näkyisi työssä...

Vierailija (Ei varmistettu)

Sanotaan etta tyopaivasta menee n.3-4 tuntia tyontekoon, loput on sitten jotain ihan muuta. Mutta minkas teet kun ei ole sen enempaa toita tehtavana..

Anna
Ai niin!

Terkkui Sakulta.

Hoitsu (Ei varmistettu)

Koko työpäivän teen töitä eli yleensä 8 tuntia. Hyvä jos nopsaa ehdin vessassa käydä kesken työpäivän. Yövuoroissa joskus ehdin netissä selailemaan vähän aikaa.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.