Päivän kysymys: Kuinka usein harrastat seksiä (ja riittääkö se)?

Toimitus

Kuva: Kuvapörssi Oy/ A-lehtien kuva-arkisto

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Kerran kuussa ja hyvin riittää. Elämässä on muutakin! Päivittäinen lähellä olo ja kiinnostus toiseen on tärkeämpää. Ei ne isot teot vaan pienet eleet!

Eräs vain (Ei varmistettu)

Käytännössä lähes joka päivä, ellei mies ole väsynyt :D alkuaikoina hommailtiin useampaankin otteeseen päivässä :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Pari kolme kertaa viikossa ja se riittää juuri ja juuri. Jotakin uutta tarttis keksiä.

Vierailija (Ei varmistettu)

Asun erikseen poikaystävän kanssa, mutta nähdään 3-6 kertaa viikossa ja aina silloin kun nähdään.. joskus useampiakin kertoja päivässä.

Vierailija (Ei varmistettu)

3-kymppisen sinkkutytön on vaikea saada seksiä niin paljon kuin tarvitsisi. Onneksi tänä syksynä on vakiintunut saaminen 1-2 kertaan viikossa. Ja kyllä, olen kateellinen kaikille kommentoijille, jotka pystyvät retostelemaan jokapäiväisellä seksinsaannillaan!

Vierailija (Ei varmistettu)

1-2 kertaa viikossa, mikä on aika harvoin. Neljä vuotta yhdessä joten se voi olla yksi syy. Ollaan myös asuttu melkein koko seurusteluaika etäsuhteessa, joten luonnollisesti seksiäkään ei pääse harrastamaan niin usein. Jotain uutta pitäisi kuitenkin keksiä täälläkin. Kun on ollut saman tyypin kanssa niin pitkään,seksikään ei ole enää niin ihmeellistä ja jännittävää. Jos seksiä harrastaa kerran kuussa tai harvemmin alkaa miettiä onko järkeä olla yhdessä. Tiedän että osa syy on minussa, koska poikaystävä haluaa usein, mutta itse ei aina jaksa tai on muka parempaa tekemistä :D

365 Days of Earworms

Sinkkunaisena kerran kuussa on hyvä saldo lämpimän kumppanin kanssa. Omien käsien voimasta voimaantuneena vaikka joka päivä!

Vierailija (Ei varmistettu)

Joku kommentoi, että 1-2 kertaa viikossa on harvoin?? Pidin itseäni aiemmin huonona tyttöystävänä, sillä en halunnut seksiä joka päivä, vaan syklit meneivät kuun mukaan. Kuukautiskierron alkupäässä on haluja enemmänkin, loppupäässä ei voisi vähempää kiinnostaa jne. Seksuaaliterapeutilla käynti oli silmiä avaavaa; terapeutin mukaan hän olisi huolissaan vasta sitten, kun seksiä ei olisi useaan kuukauteen.

Nykyisen avomiehen kanssa (yhdessä yli 2v, ollaan kummatkin kolmekymppisiä) harrastamme seksiä joskus 1-2 kertaa viikossa, joskus saattaa olla parinkin viikon tauko. Emme stressaa tästä, vaan joka päivä kyllä flirttailemme ja koskettelemme toisiamme, vaikka varsinaista aktia ei olisikaan. Meillä ei ole lapsia, mutta kovin kiireiset työt kummallakin, joka tietenkin vaikuttaa "pariutumiskäyttäytymiseen" aika ajoin.

Vierailija (Ei varmistettu)

Sinkkunaisena ihan liian harvoin!!! Päivittäin tekisi mieli... No ehkä taas joskus! ;)

Vierailija (Ei varmistettu)

Viehättävän 3-kymppisen baarielämään kyllästyneen sinkkutytön on erittäin vaikea löytää haluttavia seksikumppaneita, varsinkaan kun sekstailu ilman edes pientä ihastumista ei tule kysymykseenkään herkän luonteen vuoksi. Paha mieli ja tyhjä olohan siitä tunteettomasta sekstaamisesta jää, jos rehellisiä ollaan. Seksin saanti on jäänyt siis jo parin vuoden ajan 2-3 kertaan vuodessa. Surullista, mutta totta.No, omien käsien kautta kuitenkin seksiä tulee harrastettua lähes päivittäin, joinain päivinä montakin kertaa.

Vierailija (Ei varmistettu)

Neljän vuoden yhdessä olon jälkeen seksiä harrastetaan 1-2 viikossa, joskus enemmän ja joskus taas vähemmän. Kovin usein ei enää montaa kertaa päivässä, kun perheen pienimmäinen rajoittaa vähän tätä touhua :D Läheisyyttä ja koskettelua tapahtuu kuitenkin melkein koko ajan, joten ilmassa on aina pieni vire. Joskus tyydyn tähän, mutta joskus on semmoisiakin päiviä (tai viikkoja) jolloin ei tekisi mieli tehdä muuta ollenkaan kuin rytätä lakanoita :D

roxie

Joka päivä, poislukien menkkapäivät. Näin on ollut jo yli kolme vuotta :)

nansk

Poikakaveri on intissä, joten seksi on vähentynyt surkeasti. Normaalitilanteessa pari kolme-neljä kertaa viikossa, nyt lähinnä silloin kun se sattuu olemaan vapaalla. Parikymppisiä kumpikin, yhdessä kolme vuotta. Tietysti halut menevät ja tulevat, eikä tuo intissä oleminen ainakaan helpota asiaa! Kun itsellä on kamala puute, miekkonen saattaa olla kiinni, ja silloin kun se sattuu olemaan vapaalla, saattaa itsellä olla menkat. Kamalaa.

Virkeä mies (Ei varmistettu)

Olen 72-vuotias ja olen ollut naimisissa saman naisen kanssa 48-vuotta. Joitakin vuosia oli 3-4 kertaa viikossa. Muuten ihan harrastamme seksiä 3-4 kertaa päivässä. Rakkaus on ihanaa. Olen vielä työelämässä, koska en malta jäädä eläkkeelle. Töiden jälkeen melkein aina harrastamme seksiä. Sitä odottaa jo töissä, että on kiva tulla kotiin. Mahtavan vaimon luokse.

Vierailija (Ei varmistettu)

Ehkä kesikmäärin viikon-kahden välein. Arki-iltaisin ei kumpikaan oikein jaksa. Toki halailemme ja olemme paljon lähekkäin joka päivä. Molemmat ovat tyytyväisiä.

Vierailija (Ei varmistettu)

Rauhoittavaa kuulla, ettei täällä läheskään kaikki harrasta seksiä joka päivä tai edes pari kertaa viikossa. Olen itse miettinyt onko minussa jotain vikaa kun tekee mieli erittäin harvoin. Meilläkin siis jää aikalailla kertaan kuukaudessa. Välillä voi olla enemmänkin. Ollaan siis seurusteltu neljä vuotta, mutta ei meillä kyllä koskaan ole ollutkaan mitään innostunutta petipuuhaa. Kyllähän poikaystävä olisi innoissaan kokeilemassa vaikka mitä, mutta itse olen vain tullu siihen tulokseen, etten kai sitten vain ole hirveän seksuaalinen ihminen :P Voihan syy toisaalta olla nuoruudesta jne jne :P

Vierailija (Ei varmistettu)

Mun mielestä kerran tai kaksi kuussa on sopiva, myös parisuhteessa. Kuten eka kommentoija totesi: elämässä on muutakin!

Nykymaailman seksikeskeisyys on suorastaan etovaa ja varmaan osittain siksi en ole oikeastaan koskaan ollut seksin perään. Meno näkyy hyvin myös siinä, että ihmisillä saattaa parikymppisenä olla _useita kymmeniä_ petikumppaneita! Ei voi muuta kuin kukkahattutäteillä ja ihmetellä tarvitseeko nyt ihan jokainen vastaantulija käyttää oman sängyn kautta...

Vierailija (Ei varmistettu)

Kerran, korkeintaan pari kertaa kuussa. Innostus iskee aina menkkojen jälkeen, jolloin lupaillaan toisillemme "alkaa taas aktiivisiksi, täähän on hei mahtavaa!". Sitten tulee jotain muuta, ja seksi unohtuu. Kuukaudeksi...

Vierailija (Ei varmistettu)

Orgasmi päivässä pitää mielen leppoisena ja ruumiin vireänä, huoltaa tietyllä tapaa itseään näin kokonaisvaltaisesti. Ja näin ihan oman käden kautta. Tapailemani miehen kanssa, kun harvoin näemme niin 3-5 kertaa päivässä. Toki tasoittuisi jos useammin tapaisi tuo rietastelu ;). Pidän suuressa arvossa suhdetta omaan eroottisuuteeni. Kannattaa ottaa aina aikaa itselleen ja vaikka kuunnella lempibiisejä ja vain tunnustella ihoaan ja sen pehmeyttä hyväillen, kuulostaa ehkä WTF jutulta, mutta kokeilemalla voit todeta miten hyvää laatuaika on itsensä kanssa.

ad (Ei varmistettu)

Keskimäärin 1 krt viikossa, ja eihän se minulle riitä. Mies ei nykyään halua kovin paljoa, uskon sen johtuvan lihomisestani. Olemme olleet yhdessä viitisen vuotta ja suhteen alkuaikoina mies halusi seksiä useampaan kertaan päivässä. Olin siitä hyvin otettu. Seksi on minulle hyväksyntää, mielihyvää, läheisyyttä. Läheisyyttä meillä on onneksi muutenkin ja mielihyvää saan ruuasta ja syömisestä, sillä yritän korvata myös hyväksynnän.... Onneksi minulla on terveet kädet.

Vierailija (Ei varmistettu)

Kun olemme toistemme luona yötä, harrastamme seksiä jossain muodossa lähes joka ilta. Touhut jäävät välistä useimmiten vain niinä arkipäivinä kun toinen on erityisen väsynyt. Lisähuomautuksena vielä se, että suhteemme on melko uusi.

Vierailija (Ei varmistettu)

Useimmiten 3-4 kertaa viikossa. Miehelle kelpaisi vähemmänkin, mutta itselleni kerta viikkoon on aivan liian vähän. Yhdessä ollaan oltu vuosi.

Vierailija (Ei varmistettu)

Suhteen alkuaikoina useampiakin kertoja päivässä, nyt lähes kahden vuoden jälkeen vaihdellen, välillä joka päivä, välillä saattaa olla yli viikonkin tauko. Mutta niinkuin sanonta kuuluu, se näkyy naamasta kun lakkaa saamasta!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.