Päivän kysymys: Mikä on pahin treffikokemuksesi?

Toimitus

"Olen supertähti, joten myös leffatreffit ovat sen mukaisia", saattoi Justin Bieber sanoa, kun järkkäsi tyttöystävälleen Selena Gomezille kahdenkeskisen yksityisnäytöksen Titanic-leffasta 20 000 ihmisen urheiluareenalla. Näyttävää, mutta meille kelpaisivat paremmin silti videotreffit kotisohvalla.

Olemme innolla seuranneet Etkaisäänymuavarte-palstan Sanumarian jännitystä ennen treffejä ja paljastusta treffien kestosta aamukahveineen. Hyvin meni!

Onnistunut treffikokemus toi mieleen myös epäonnistuneita tärskyjä. Annalle tuli heti mieleen muutamat antamansa pakit. Eräs kaveri mokasi treffit, kun otti kengät pois leffassa ja hieroi sukkiaan edessä olevaan tuoliin. Toinen sai pakit, kun sanoi olevansa rakastunut ensitreffeillä. Nyt janoamme kuulla sinun kokemuksiasi!

Mikä on sinun pahin treffikokemuksesi?

Kuva: WENN/All Over Press

Kommentit

Veijonen (Ei varmistettu)

Minä sain kerran ekoilla treffeillä kukkia. Se oli aika vaivaannuttavaa, koska kaikki kahvilassa kiinnittivät siihen huomiota. Lisäksi en tykkää ruusuista!

Vierailija (Ei varmistettu)

Kun nyt edes pääsisi treffeille!! Viimeksi monta vuotta sitten... Mistä mukavia miehiä löytyisi?

Jenniii
Pupulandia

Minulla on yhdet kauhujen treffit yli kaiken. Tuumasin jo treffien alkuvaiheessa, ettei kertakaikkiaan nyt kolahda, mutta olimme sopineet menevämme leffaan, joten ajattelin, että sinnitellään tässä nyt kohteliaisuudesta hetki. Ensinnäkin tyyppi yritti ottaa minua kädestä kiinni elokuvissa (sellainen kylmän hikinen käsi, yyh), mistä jotenkin luikertelin irti todella vaivautuneena hyvin nopeasti. Leffan jälkeen minun piti vielä hetki odotella bussiani, joten menimme kahvilaan hetkeksi istumaan.

Tällä treffiseuralaisellani ei selvästikään ollut minkäänlaista alkeellisintakaan kykyä lukea kehonkieltä tai mitään muitakaan nonverbaalisia viestejä, jotka siinä vaiheessa jo minun puoleltani huusivat, että "NEVER!" Sen sijaan tyyppi istui kahvilassa viereeni sohvalle ja hilautui koko ajan sohvalla lähemmäs minua, minun siis paetessa koko ajan kohti sohvan kauimmaista nurkkaa liki pakokauhun vallassa. Minua hermostutti ja ahdisti koko tilanne, kunnes se sai vielä karmivammat mittasuhteet. Olin juuri kertomassa jotain juttua, kun se ääliö KESKEN LAUSEEN päätti suudella minua, siis täysin odottamatta ja yhtäkkiä. Tilanne oli minusta niin kauhea ja vastenmielinen, että työnsin häntä kaksin käsin ja kaikin voimin pois ja huusin paniikissa, että EI EI EI! :D Nyt naurattaa, mutta tsiisus mikä sekopää. Lienee sanomatta selvää, että toisia treffejä ei koskaan tullut.

Emma

Kundi myöhässä puolitoista tuntia. Ei ihan mee jakeluun, miksi odottelin.

Emma

...Ja siis minä olin se, joka soitteli hänelle perään ja kyseli, missä tyyppi viipyy. Myöhästyminen + ei mitään käsitystä käytöstavoista = fail. Hitto, pistääpä edelleen vihaksi :D

Jemma T
Auringonpolttamat

Joskus sata vuotta sitten kämppiksen työkaveri pyysi treffeille. Olin nähnyt miehen jossain festareilla kerran ja ajattelin, että noh miksikäs ei. Kun sitten päästiin terassille kuumana kesäpäivänä, saapui mies täysin kännissä ainakin mäyriksen kiskasseena paikalle. Liekö lieventänyt jännitystä muutamalla mutta ei oikein iskenyt meikään.

Mikä siinä muuttuu?

Olin tavannut mukavanoloisen miehen Korjaamolla keikalla. Sovittiin sitten treffit sunnuntaiksi ja hän soittelikin, että menee käymään Stockan Exclusive-päivillä ja sen jälkeen voitaisiin nähdä. Tavattiin Kalliossa terassilla ja oli alkuun ihan jees.

Kundi oli tainnut vetää aika vahvat rohkaisut Stockan-viineistä, sillä skarppailtuaan ensimmäisen tuopillisen verran, huomasin toisen tuopin puolivälissä, että hän oli ihan järkyttävässä humalassa! Itse en juurikaan humaltunut, koska tilanne alkoi olla aika vaivaannuttava. Ilmoitin, että treffit päättyvät siihen ja minä lähden kotiin. Hän seurasi minua ja oli hyvin ihmeissään, kun en päästänyt häntä luokseni yöksi.

Kotimatkalta hän raportoi puhelimitse soitellen ja tekstaillen noin 5 min välein, kuinka oli myöhästynyt metrosta, kaatunut pyörällä jne. Seuraavana päivänä tuli pahoitteleva ja krapulainen viesti anteeksipyynnön kera, enkä kuullut siitä kaverista sen koommin.

Yö ei ole mun juttu (Ei varmistettu)

Kiltti mies haki minut autollaan jossa soi kovaa YÖ:n biisejä. Kertoi biisien kertovan hänen elämästään eikä mikään bändi ole parempi kuin YÖ. Yö:n musiikki ei ole mun juttu.
Oli luvannut treffit "kaupungin parhaaseen" ravintolaan, pelkäsin olevani alipukeutunut vaikka tsemppasinkin pikkumustalla:) Ks. ravintola oli ROSSO. Jeps.Olin siis ylipukeutunut. Ravintolaan päästessämme kertoi työnantajansa tulevan samaan ravintolaan vakoilemaan, ei siistiä, kyse oli kuitenkin netissä sovitusta treffistä. Enhän tunne deittiänikään vielä, miksi haluaisin tavata hänen työnantajansa?
Juteltiin elämistämme ja kerroin matkustellessani tykkääväni käydä kirkoissa, gallerioissa ja museoissa, eli tehdä jotain muutakin kuin juopotella rannalla. Hän kertoi minun kuulostavan äidiltään...aha. Valitti että ei siedä punaviinin makua tai hajua, itse pidän viineistä paljon.
Lopun viimein lähdimme ulos ravintolasta ja hän halusi vielä viedä minut kahville, vaikka mieleni huusi "KOTIIN!", kysyin kohteliaasti minne hän oli ajatellut kahville...NO ABC:lle! Ei kiitos minulle kahvia enää näin myöhään. Kiitos ja näkemiin!

Minua hieman harmitti, että netissä oleva kuva ei vastannut häntä ollenkaan, ei puhunut tosia kirjoitellessamme pari sähköpostia etukäteen ja lisäksi vielä suuttui hirmuisesti ja lähetteli muutaman vihaviestin perästä kun ilmoitin hänelle, että kiitos kovasti mutta en usko meillä olevan niin paljon yhteistä aloittaaksemme suhteen. En kohdellut häntä kaltoin tahi muutakaan sellaista, rehellisesti vain sanoin että kiitos ei. Oppia ikä kaikki!

Hear Hear!

hirveimmät treffit koskaan oli ihan tyylipuhtaasti klassiset ravintolatreffit, joilla juttu vain hiipui ja loppui kesken. Aika äkki huomasin, ettei meillä ollut oikein mitään mielenkiintoista puhuttavaa keskenämme ja lopulta päädyttiin muutamaan jäätävään hiljaiseen hetkeen, jolloin kumpikin pälyili pitkin seiniä. Kiusallista.

 

Vierailija (Ei varmistettu)

Elämäni kamalimmilla treffeillä oli periatteessa kaikki hyvien treffien elementit. Mies oli mukava, hauska, kohtelias ja hyvännäköinen. Olimme syömässä erinomaisessa ravintolassa, mies maksoi kaiken. Olin 19-vuotias ja treffikumppani muistaakseni 24-vuotias. Kuulostaa hyvältä, eikö vain?
Varsin pian selvisi, että mies oli aktiivisesti mukana politiikassa ja selvästikin myös kunnianhimoinen poliittisten pyrkimystensä suhteen. No, ei pahaa tuokaan, MUTTA siinä illan mittaan ilmeni minun olevan osa herran suunnitelmaa. Hän maalaili eteeni kuvia yhteisestä elämästämme (siis ekoilla treffeillä!), olisin kuulemma täydellinen edustusvaimo: sivistynyt, kaunis, älykäs ja vieläpä akateeminenkin, koska olin juuri tullut hyväksytyksi yliopistoon. Hänen silmissään täydellinen kumppani edesauttamaan hänen poliittista uraansa. Hän voisi sitten viimeistellä poliittisen kasvatukseni suosittelemalla minulle sopivaa politiikkaan liittyvää luettavaa ja "lempeästi ohjailemalla/kouluttamalla nuorta mieltäni.

Siinä vaiheessa, kun olin jo kuullut, millaisessa talossa asuisimme, montako lasta meillä olisi (kaksi tietenkin: poika ja tyttö...) jne, juoksin jonkin tekosyyn varjolla naistenhuoneeseen ja purskahdin hysteeriseen nauruun ennen kuin ovi oli ehtinyt kunnolla heilahtaa takanani kiinni. Olin vasta 19-vuotias ja ensitreffeillä miehen kanssa, joka melkeinpä kosi minua siinä kesken ruokalajien! Surrealistinen kokemus.

Treffejen jälkeisenä päivänä sain vanhanaikaisesti kiitospuhelun ja -kukat. Toiseen tapaamiseen en suostunut, mikä ällistytti herrasmiestä kovasti. Hän ei itse varmaan lainkaan tajunnut, miten nopeasti oli edennyt ja kuinka omituista hänen käytöksensä oli.

Alec (Ei varmistettu)

Voi vitsi mitä tarinoita!
Kerran yksi todella komea ja mukava poika pyysi treffeille Kallion baarissa. Seuraavalla viikolla sitten tavattiin keskustan baarissa. Poika oli tarjoamassa oluita kun huomasi et lompakko jäänyt kotiin! Ei se mitään, minä tarjosin yhdet ja ja kai seuraavatkin. Sen jälkeen käppäiltiin kaupungilla kunnes deitti ilmotti et vois mennä syömään, olis nälkä. Perjantai ilta oli kaikki paikat täynnä joten vihdoin päädyttiin Annankadun kalliiseen thai ravintolaan. Minä tietysti maksoin. Sitten jo alkoi suututtaa kun ei maininnut mitään takaisin maksamisesta! En tiedä oliko oikeesti unohtanut lompakon kotiin vai "unohtanut."
Naurattaa ja ärsyttää ku ajattelenkin niitä hukkaan heitettyjä rahoja!

 En tiedä voiko tätä laskea varsinaisesti treffikokemukseksi, sillä en varsinaisesti mennyt treffeille vaan ainoastaan katsomaan erään bändin keikkaa, ja tiesin, että eräs baarituttava oli myös tulossa samalle keikalle. Olin siis jutellut erään ihan mukavalta vaikuttavan miehen kanssa baarissa edellisenä viikonloppuna. Tuli puheeksi tuleva keikka, jolle molemmat meistä oli menossa. Emme sopineet mitään sen kummempaa, baarista lähtiessäni sanoin vain, että törmäillään sitten keikalla. Omasta mielestäni kyseessä ei ollut sopimus treffistä.

Keikkailtana saavuin baariin jotain puoli tuntia baarin avautumisen jälkeen. Tämä mies oli siellä jo odottamassa ruusun kanssa... Hän vaikutti loukkaantuneelta ja kuittaili jotain, että tulin sitten myöhässä. Olin vähän ihmeissäni, emmehän olleet sopineet mitään kellonaikaa tai mitään... Sivuutin kuittailut ja juttelimme illan aikana niitä näitä, lähinnä jotain lempibändeistä ja muista vastaavista kevyistä aiheista. Välillä juttelin myös baarissa olevien muiden tuttujeni kanssa. Tämä mies seurasi minua koko ajan ja yritti tarjota juotavaa, vaikka sanoin ostavani omat juomani.

Keikan jälkeen mies sitten yllätti suutelemalla minua ihan odottamatta. Vähän pelästyin ja vetäydyin pois, enkä ehtinyt vielä edes sanomaan mitään, kun mies purskahti itkuun. Siis ihan oikeasti alkoi itkemään. Mies pyysi nolostuneesti anteeksi ja lähti pois, enkä koskaan enää kuullut hänestä mitään. Vieläkin vähän ihmetyttää koko tilanne.

Vieras Mies (Ei varmistettu)

Naisen vastaukset ja mielipiteet olivat "en mä tiedä", "ehkä" ja "en mä ole miettinyt". Ei oikein dialogi kulkenut, ei tullut toisia treffejä.

katysha (Ei varmistettu)

omista karmeimmista treffeistä on vaan reilu kuukausi aikaa. tutustuin netissä samanikäiseen, mukavaan nuoreen mieheen. ei kiirehditty mitään turhia, vaan tutustuttiin rauhassa netissä ja puhelimen välityksellä. sitten saatiin vihdoin sovittua treffit, sovittiin että mennään leffaan. hän haki ja maksoi liput, eikä ees suuttunut kun olin epäkohteliaasti vartin myöhässä. jo heti kun näin sen ihmisen niin ajattelin että ei tämä nyt oikein iske minuun, mutta ajattelin olla kohtelias ja käydä leffassa sentään. koska ennen leffan alkua oli vielä reilu tunti aikaa, menimme yhteen paikalliseen kuluttaan aikaa ja jutteleen. itse pysyttelin ihan limpparilinjalla, mutta seurallaiselleni maistui lonkero. vähän liiankin hyvin. hän veti sitten neljä lonkkua puoleen tuntiin :D kyllä muakin jänskätti se tilanne, mut ei kovin hyvää kuvaa anna ihmisestä jos kittaa alkoholia kuin vettä.

no sitten mentiinkin leffaan. aluks kaikki oli ihan jees, juttukin alkoi luistaan paremmin ja heitettiin läppää. mutta sitten kun laskeutui pimeys ja alkoi leffa, tämä mieheke alkoi silitteleen mun reittä ja halus pitää kädestä ja LAITTOI KÄDEN HARTEILLENI. niska jumissa sitten istuin koko leffan ajan sen kainalossa. leffan lopussa olin todella onnellinen että jes, nyt pääsee kotiin. en kuitenkaan yksin päässyt lähtemään, sillä tämä tyyppi tunki luokseni lämmitteleen ennen bussinsa lähtöä. kotonani ollessamme yritys oli todella kova, muta sain pidettyä sen kaukana itsestäni enkä antanut ees pussata kun sitä yritti. ja suunnilleen työnsin sen ulos kun sen tuli aika lähteä.

seuraavana päivänä asiaa puitiin kavereiden kanssa todella paljon, mutta ajattelin antaa tyypille toisen mahdollisuuden ennen kaveri-kortin esiin vetämistä. samaisena iltana huomasin että joku oli poistanut mut facebookissa kavereista. ajattelin vitsillä itsekseni että se on kuitenkin se jätkä ja menin sen sivulle. suuri oli yllätykseni että olin oikeassa ja tämä "herrasmies" oli poistanut mut kavereista. kun tiedustelin tekstiviestillä että mitäs, niin vastauksesk tuli että "oot tosi tylsä kaveri" :D sainpahan viikon naurut ja ilmaisen leffan :)

Tätä piti miettiä aika pitkään, kun mikään ei ole jäänyt mieleen ylitse muiden. Semmoisia, missä juttu ei oikein luista, poika juo vähän liian nopeasti jännityksestä tai on kovin maailmanvaltias on itselläkin riittänyt, mutta ehkä pahin treffikokemus on kuitenkin seuraava:

Aikoinaan eräs kaveri halusi ihan välttämättä järkätä minut sokkotreffeille, ja parin viikon vänkäämisen jälkeen sitten suostuin. Kaveri vannoi kovasti, että en minä tunne kyseistä poikaa, mutta kappas kummaa, kun hän sitten olikin meidän molempien kaveri, ja vielä samasta laajasta kaveriporukasta. Jälkeenpäin kuulin, että tämä poika oli pyytänyt kaveriamme järjestämään ne treffit.

Käytiin siinä sitten leffassa, ja kahville bussia odotellessa sen jälkeen. Juttu luisti kohtalaisesti, kun kuitenkin oltiin jo kavereita, mutta koko ajan oli hyvin nihkeä fiilis, että pitikö nyt oikeasti mennä tekemään kaveruudesta vaikeampaa. Jos poika olisi minua kiinnostanut, niin olisinhan minä nyt jotain vihjettä siihen suuntaan heittänyt ihan normaalioloissakin. Silloin oli kyllä vähän vaikea muotoilla, kuinka esittää tämän "kiitos, mutta ei kiitos" -lopetuksen.

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.