Päivän kysymys: Millainen on lempilaukkusi?

Toimitus

Kaksi kolmasosaa Lilyn toimituksesta omistaa Cambridge Satchel Companyn salkun.

Kuvat: cambridgesatchel.co.uk

Kommentit

Anna
Ai niin!

Haaveilen tästä Hanna Sarénin tuotoksesta.

Sonja B. (Ei varmistettu)

Rrrrakastan laukkuja niin paljon että olen maltillisesti haalinut niitä itselleni vain ~50kpl ja niillä on erillinen kaappi säilytystä varten. Pitkäaikainen suosikkini on ollut Marimekon punainen Kaivo-olkalaukku. Löysin sen muutamalla eurolla kirpparilta.

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihan perus pissislaukku eli Longchampin le pliage hobo on mun suosikki! Niiiin monikäyttöinen, helppo ja sopii melkeen kaiken kanssa. :D Monen monta hutia on tullut ostettua ja niistä kaikista olen jo luopunut mutta tää on ja pysyy.

Sananas (Ei varmistettu)

Kas kummaa, tuommoisesta Cambridge Satchelista olen haaveillut jo pidemmän aikaa. Laukun pitää olla nahkaa ja riittävän suuri.

Susa - Järjellä ja tunteella

Merkillä eikä mallilla sinänsä ole väliä, mutta tietenkin oikea nahka olisi paras ja tosiaan riittävän iso, että esim kalenteri mahtuu hyvin jne. Värinä perus musta..ruskean sävyt tai miksei vaikka joku villi pirteäkin väri. 

Kivoilta näyttävät nuo Cambridgen laukut!

Vierailija (Ei varmistettu)

Louis Vuittonin Speedyt on mun suosikeita. Kuosilla ei niin väliä :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Mun laukkuni on Longchampin Le pliage Hobo. Asuessani Saksassa niitä oli monilla olalla ja itsekin sellaisen sitten hankin. Laukku on mielestäni kovin ihana, väri (tummansininen) sopii lähes vaatteen kuin vaatteen kanssa ja laukkuun sopii paljon tavaraa. Mulla on myös muita Longchampin laukkuja, lähinnä kevät/kesäkäytössä. LV laukun joskus omistin, mutta se ei ollut mun juttu ollenkaan. Samoin Burberryn. Seuraava hankintani lienee Mulberryn Effie Hobo tai Bayswater Tote :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Brooklyn Industriesin laukut on hyviä!

sade

Osallistukaa myös kuvin ja kommentein Rain Will Fall -palstan kilpailuun!!

Kysymys kuuluu; Mikä on rumin laukkusi?

Vastanneiden kesken arvotaan hopea Silent Doll -riipus! HANDMADE IN FINLAND<3

silent_doll_0.jpg

Kilpailuun voi osallistua myös SADE SEKKI facebook sivuilla.

Anninko
Anningonpaiste

Lempilaukkuni on tilava, nahkaa ja talla hetkella viela hankinnassa.

häkkilintu

Ulkonäön puolesta lempparini on netistä ostamani käytetty 80-luvun mustavalkoinen kirjekuorilaukku. Koska valkoisen laukun muotokieli on yksinkertainen ja kultainen solki ainoa koriste, sopii se oikeastaan melkein kaiken kanssa yhteen.

Käytännöllisyyden puolesta palvon rinkkaani. Kun matkustaa paljon (ainakin Suomea päästä päähän) niin ei ole ihanampaa kuin ergonominen Haltin vaellusrinkka. 8 vuotta hyvin palvellut, eikä edes haiskahda savulta vaikka missä lie soissa sitäkin on uitettu ja ties monenko lentokoneen ja bussin ruumassa se on kolunnut.

Heini alias Vierailija (Ei varmistettu)

Tähänastisen lempilaukkuni löysin viitisen vuotta sitten seppälästä. Se palveli minua hyvin useamman vuoden kunnes, keinonahkaiset kahvat "hapertuivat" ja sisäsaumat ratkesivat.
Se oli juuri oikean kokoinen ! Niin kouluun kuin vapaa-ajalla sinne mahtui kaikki tarpeellinen (paitsi jos mukana piti olla enemmän kuin 2 kirjaa), sinne mahtui reilireissulla vaikka uimakampsut ja vesipullo, kukkaroiden yms lisäksi. Etsiskelen tällä hetkellä uutta tuon kokoluokan laukkua, jossa olisi lisäksi olkahihna, ja laukku olisi valmistettu hyvästä ja kestävästä materiaalista..

sade

Yleisön pyynnöstö Rain Will Fall -palstan kilpailuun saa osallistua myös kauniilla laukkukuvilla! :) Joillakin ei kuulemma ole rumia laukkuja, vaikka minulta sellainen löytyykin :D

Joten, KAUNIIT laukut tervetuloa kilpailuun! myös.

Vierailija (Ei varmistettu)

Huhuu Toimitus!
Minkä värisiä teidän laukut on? Vastaako nettisuvujen värit todellisuutta?

Kati Toivanen
Kaksi-nolla

Vierailija, toimituksen hahmoilla on yhteensä kaksi mustaa ja yksi ruskea satchel. Yhdellä humputtajalla meistä siis on kaksi salkkua. Ja kyllä, olemme värikonservatiiveja.

Annuska (Ei varmistettu)

Tämän hetken lempilaukkuna on ihan vaan Seppälän mokkajäljitelmälaukku kettinkilook-olkaimella. Ihanaihanaihana♥!
Pientä ompelufiksausta vailla kakkoslaukkuna toimii lilanvioletinkukertava Mexxin toppalaukku, joka sopii näille ilmoille kuin...no, laukku olalle!

häkkilintu

Nettivärit vs. todellisuus spesialistina vinkkaan, että nettivärien todellisuusvastaavuus on kiinni siitä millainen väriavaruus koneessasi on, onko näyttösi kuvaputki, lcd vai led-valaistu, kuinka kirkas näyttösi on, miten olet säätänyt rgb:tä, onko kone vanha, miten nettisivuston kuvat on käsitelty, yms. Ja vinkkinä todettakoon, että nettivärit toistuvat joka ikisellä koneella erilailla (hyvin hyvin pienessä skaalassa toki), joten vastaavuudesta ei kannata edes puhua.

Näiden Satchel bagien suhteen jos kiinnostaa jonkin laukun luonnollinen värisyys, kannattaa googlettaa kuvia julkkiksista, joilla näitä veskoja on ja vertailla tietynvärisen laukun useampia, eri paikoissa otettuja kuvia, niin voi saada käsitystä siitä, millainen laukku mahdollisesti luonnossa on.

Vaihtoehtoisesti voi tehdä kuten toimitus ja turvautua värikonservatismiin. Musta on yleensä aina musta ja ruskea ruskea. Neonpinkin sävyä sen sijaan ei voi kuin arvella, se on nähtävä luonnossa.

Olen luonnossa nähnyt punaisen Cambridge Satchel Bagin ja sävy oli hyvin kaunis, siniseen taittava puhtaan punainen. Kehtaisin sitä suositella.

 

Vierailija (Ei varmistettu)

Kiitos häkkilintu hyvästä tietopaketista!
Tilaan siis ruskean.

Aurora Pöntinen

46315319.jpg

Ei välttämättä yllätys, kun asukuviani katsoo ;)

Taika_lisbeth (Ei varmistettu)

Laukku johon tällä hetkellä säästän on Celinen Nano Luggage, mutta olemassaolevista rakastan eniten Emporio Armanin vaaleansinistä nahkalaukkua joka on kädessä kannettava, ihanaa pehmeää nahkaa, kullanvärisillä metalliosilla, kirkkaanoranssilla vuorella... Rakastan! Odotan jo kevättä jotta saan ottaa tuon ihanuuden käyttööni jälleen :) Nyt talvella olen käyttänyt mustaa nahkaista Zaran Oversized Shopperia-- se on käytännöllinen ja aika kauniskin, kaikessa minimalismissaan. Kammottavimpia laukkuja ovat mielestäni feikki-laukut, ja muut keinonahkaiset muoviviritelmät. Jos ei halua investoida nahkaan, on kangaskassi toimiva vaihtoehto!

Marsublog

Mulberryn Maxi Mabel. Tuskin löydän enää koskaan mistään sniff.

mulberry-maxi-shoulder.jpg

Mulla on se keskikokoinen, mutta Maxi olisi parempi.

Vierailija (Ei varmistettu)

cambridge satchel co:n neonpinkki ihanuus :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.