Päivän kysymys: Minkä kirjan luit viimeksi?

Toimitus

Kuva: A-lehtien kuva-arkisto

Kommentit

Sonea (Ei varmistettu)

Game of Thrones by George R. R. Martin, ihan mahtava!

Vierailija (Ei varmistettu)

Riikka Pulkkinen: Raja

Tykkäsin!

Vierailija (Ei varmistettu)

Luin Sinä Päivänä kirjan, viikonloppuna sitten katsastetaan leffaversio :) Kirja oli ihana, romanttinen ja nopea lukea.

Vierailija, Hki (Ei varmistettu)

Luen parhaillaan Kathrin Passigin ja Sascha Lobon teosta Elämä järjestykseen ilman rahtuakaan itsekuria. Se on oivallinen yhdistelmä tutkimustietoa, pseudo-älykkäitä neuvoja ja viihdyttäviä oivalluksia elämästä. Sopii vitkuttelusta elämäntavan tehneille!

Punavuoren insinööri

Humanistista sci-fiä, eli Ursula K. Le Guinin "Maailma, vihreä metsä" -romaanin. Erinomainen, niin kuin Le Guinin muutkin lukemani teokset.

 

Punavuoren insinööri

Humanistista sci-fiä, eli Ursula K. Le Guinin "Maailma, vihreä metsä" -romaanin. Erinomainen, niin kuin Le Guinin muutkin lukemani teokset.

 

Jemina
No Sex and the City

Sain eilen päätökseen Ariel Levyn loistavan Female Chauvinist Pigs: Women and the Rise of Raunch Culture. Ja parhaillaan luvussa Ben Eltonin Blind Faith. 

Anna
Ai niin!

Mulla on edelleen työn alla tämä. Luen muutaman sivun kerrallaan, kun en halua, että kirja päättyy.

Let us go
LET US GO

Muumipapan ja meren! Yksi mun lempikirjoista. Hellä ja surullinen ja vain ihana. 

Jotenkin lohdutti mua kun koti-ikävä iski. 

minna

One Day on työn alla, ollut jo muutaman viikon... (Eli minun lukuvauhdillani pienen pikuisuuden.) Jokin tökkii, tai sitten en ole vielä oikein päässyt tarinaan sisälle...

Kati Toivanen
Kaksi-nolla

Orhan Pamukin Hiljaisen talon. Oli hyvähkö, kirjoitan kirjasta omalla palstallani tuonnempana.

mar (Ei varmistettu)

Viimeksi luin Marjo Niemen Miten niin valo -romaanin, joka oli lyhyt ja nopealukuinen, mutta varma silmänkostuttaja.

Yöpöydällä makaa nyt Lionel Shriverin We need to talk about Kevin, joka on ainakin tähän puoleen väliin mennessä loistava. En usko, että paikallaan makaa pitkään, niin kova hinku on lukea loppuun ja katsastaa leffaversio... Itse pidän kiinni "kirja ensin, elokuva sitten" -säännöstä orjallisesti. Ja komppaan One Dayn ihanuutta, elokuvaa en ole vielä uskaltanut katsoa. Samaistuin sarkastiseen Emmaan niin paljon, että Anne Hathaway niissä kengissä karmii pikkuisen.

Suvi.

Viimeeksi luin Joonas Konstigin " Kaikki on sanottu" ilmestyi muuten ihan vasta juuri, ja sitä ennen Jenni Linturin " Isänmaan tähden". Molemmat hienoja kirjoja

Ina
Inahdus

anna pihlajaniemen Adoptiomatkan, tänään aloitin viimein uuden lionel shriverin Jonnekin pois, joka vaikuttaa yhtä koukuttavalta kuin Poikani Kevin.

Vierailija (Ei varmistettu)

Siri Hustvedtin Lumous

amppari (Ei varmistettu)

227 eli kuolema tekee taiteilijan. Aluksi vaikutti sekavalta, mutta luettuani sitkeästi eteenpäin niin kirja avutui ja oli loppujen lopuksi hyvä lukukokemus!

Sugar & Pepper

Elizabeth Gilpertin Omaa tietä etsimässä (=Eat pray love). Nyt on meneillään David Nichollsin Sinä päivänä.

Iineri
Möykkyjä

Anna-Leena Härkösen Onnen tunti. Nopea lukea, vaikkei sisältö ollut kevyttä.

Virmixet

Viimeisin taisi olla Charles Bukowski: Naisia

erinomainen kirja.

tällähetkellä työn alla Täällä Pohjantähden alla 2 (Pidin muuten ensimmäistä osaa roimasti mielenkiintoisempana, yhtenä lempikirjoistani-myös omaksi yllätyksekseni)

estella
Kirjallinen projektini

Miika Nousiaisen Metsäjätin, klik!

smes

Viimeksi lukemani kirja on  Lionel Shriverin Poikani Kevin. Seuraavaksi ajattelin tarttua joko One Day tai Puolikas keltaista aurinkoa -kirjaan.

sade

Viimeksi luin;

Anthony Capella, RUOKAA AMORE.

Aivan ihanaa kesälukemista! Ja miksi ei kelpaisi talvellakin... Itse ainakin muistelen haikeana viime kesän Italian reissua, ja ihania ruokia. Luin tämän kirjan juuri ennen matkaa, ja sen avulla pääsee ihanasti kiinni Italialaiseen tunnelmaan. (ja ruuan makuun ;)

p.s Olen huono lukija. ...mutta tämä kirja oli helppo lukuinen, romattinen, ja hauskasti Italialaisella sanastolla ja ruualla höystetty! Suosittelen.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.