Päivän kysymys: minne matkustat seuraavaksi?

Toimitus

Talvilomakausi ja matkakuume. Laura kävi männäviikolla Montrealissa, vilma.p on Thaimaassa, Pienisisko reissaa parhaillaan Berliiniin ja Tommi kotiutuu pian New Yorkista. Coco puolestaan kaihoaa kaupunkilomalle ja kaipaa vinkkejä hyvistä kohteista. Oletko sinä lähdössä reissuun vai onko seuraava matka haaveen asteella?

Tänään haluamme kuulla:

Mihin matkustat seuraavaksi?

Kuva: matiilda 

Kommentit

Kanelibasilika

Pitkäaikaisen haaveilun tuloksena Etelä-Afrikkaan vajaan kuukauden päästä!

häkkilintu

Helsinkiin, joka on suorainen etelänlomakohde täältä käsin katsottuna. 

Kati Toivanen
Kaksi-nolla

Mulla on varmasti tiedossa reissu Pietariin ja epävarmasti Islannin-matka.

heta margareta
Viinillä

Onneksi pääsiäisenä Nykiin, sillä reissukuume on lähes sietämätön. Sen jälkeen ei reissuja olekaan varattuna vaikka iskä onkin neuvonut, että "aina pitää olla yhdet lentoliput ostettuina".

Seregi
Sekaisin Seregistä

Meidän oli tarkoitus mennä Tukholmaan maanantaina, mutta rahapula esti sen. Sen sijaan matkaamme kesällä savoon.

Karmma (Ei varmistettu) http://ffuckyeahhappy.blogspot.fi/

Matkustan sunnuntaina vanhempieni luo Joensuuhun viikoksi .) ja elokuussa neljäksi päiväksi Lontooseen ja sen jälkeen yhtä pitkäksi aikaa Pariisiin mieheni kanssa.

Tica
pied-à-terre

Ensi kuussa Budapest & Wien, huhtikuussa Pariisiin, touko-kesakuun vaihteessa Lontoo-Oxford-Southampton tournee briteissa ja kesa-heinakuun vaihteessa Roskilde festareille Tanskaan. Turvallisesti Euroopassa :)

Huhtikuun lopussa olen menossa New Yorkiin ensimmäistä kertaa. Matkakuume onkin jo aika kova, viime reissusta Lontooseen on kulunut jo puolitoista vuotta.

nansk

Mahdollisesti Australiaan! En voisi olla enempää innoissani, enkä jaksaisi odottaa. Toivottavasti kaikki menee suunnitelmien mukaan!

Marili

Maaliskuussa yritetään ehkä toteuttaa pieni miniloma kotimaassa kullan kanssa, huhtikuun lopussa Ylläs/Levi-reissu. Kesällä pitää ehdottomasti päästä ulkomaille! Kohde on vielä hakusessa mutta eiköhän se ajastaan selviä, vaikka sitten ihan ex tempore :)

LTL-Anna
Loving These Looks

New York ja Maine saattaa tulla kesäkuussa, ja surffiloma Portugaliinkin olisi poikaa tässä jossakin vaiheessa :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Mä lähren Budapestiin vetää masun täyteen gulassii (onkse ees hyvää? saa nähdä). TJ 8 ja lähtö koittaa, en malta odottaa. Ohjelmassa on siis irtiotto arjesta loistavassa seurassa ;)

Vierailija (Ei varmistettu)

Mä lähren Budapestiin vetää masun täyteen gulassii (onkse ees hyvää? saa nähdä). TJ 8 ja lähtö koittaa, en malta odottaa. Ohjelmassa on siis irtiotto arjesta loistavassa seurassa ;)

MinnaM
Itse Minna Mänttäri

Kesäkuussa kolmeksi viikoksi Berliiniin taiteilijaresidenssiin. Uuh. Yritän olla ajattelematta sitä liian usein etten halkeaisi onnesta. 

MiiaZiko.
Material_maniacgirl

Huhtikuussa suuntaan miehen,miehen enon ja kaverin kanssa gran canaria,puerto ricon auringon alle viikoksi :)

Vierailija (Ei varmistettu)

No vihdoinkin toukokuussa viikoksi Barcelonaan! Se taitaa olla trendinä jo ihan "out", mutta se sopii mulle. Syksyllä kävin Pietarissa ja viime keväänä Nycissä. Tukholman ja Tallinnan-reissuja on ollut useampikin. Haaveilen alkusyksyn lomasta Toscanaan.

Elsis
In The Mood For Run

Keväällä ystävieni luokse Pariisiin tai Marseilleen. Emme ole päättäneet, kummalla tapaamme: kaupunki- vai loma-asunnolla. Liian monta vuotta edellisestä Ranskan matkasta!

Redezi
Changes in Latitudes

Viikonlopuksi Kööpenhaminaan :) Vidunderlig!

Maaliskuussa Thaimaahan. :)

Always / Never

Ylihuomenna Helsinkiin, ja n. kuukauden kuluttua Lontooseen. :) 

Ameriikan Raitilla

Aruba, Maui tai U.S. Neitsyt Saaret.. ei olla viela paatetty vaikka reissuun pitaisi lahtea jo Huhtikuussa!! APUA!! 

Katie
Aika kypsä äidiksi

Palmusunnuntaiksi Göteborgiin ja pääsiäiseksi Suomeen! Sisustuskauppoja ja vauvanvaatekirpputoreja koluamaan ynnä esittelemään ystäville raskausmahaa! :) Sen jälkeen ei tulekaan reissuja ainakaan puoleen vuoteen, vaan kesä menee kotona Lontoossa vauvakaaoksen keskellä.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.