Päivän kysymys: Mitkä karvasi ajelet ja miksi?

Toimitus
Share

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Sääret, kainalot ja NE. Mua yksinkertaisesti iljettää karvat naisilla. Vaikkei tällä pallolla asuisi yhtäkään miestä, ajelisin ne silti.

www.missingsparkles.com

niioy (Ei varmistettu)

Ajelen kainalo- ja häpykarvat. Esteettisistä syistä. Säärikarvat, partakarvat ja käsikarvat eivät kasva.

Jemina
No Sex and the City

Haa, hyvä kysymys! Olenkin jo jonkin aikaa pohtinut kirjoittavani tästä asiasta. Lisäksi vastaan kysymykseen yllätyskortilla - en nimittäin ajele. Mitään.

Karvainen Kreetta (Ei varmistettu)

Jalat = reidet + sääret, kainalot, viiksikarvojakin täytyy silloin tällöin nyppiä tai jollain muulla keinolla poistaa, kulmakarvoja pitää siistiä joka toinen päivä. Käsikarvojen annan olla. Häpykarvoitusta vaan siistin niiltä osin kun näkyy kalsareiden ulkopuolelle.

En tykkää karvoista. Kainaloita olen valoimpulssihoidattanut ja niissä karvankasvu on selvästi vähentynyt. Jossain vaiheessa hoidatutan myös jalkani.

Mari K.

Kaikki. Siis ihan kaikki karvat. Kädet, jalat, sormet, varpaat kaikki. Joo paitsi kulmakarvat, niihin en ole IKINÄ koskenut, millään. Nii ja tukka. Mulla on lyhyt tukka, vaikka sit mulla on joku naurettava käsitys, että naisella pitäis olla pitkä tukka.

Mua myös jostain syystä iljettää karvat ja mä ajelen vaikka tiedän etten viikkoon näkis ketään ja olisin vaikka lapsen kanssa kaksin mökillä keskellä metsää. Silti. Ja joka päivä. 

Siis joo, vartalon karvat ällöttää ja iljettää, mut sittehän mulla on joku kumma tukkafetissi, rauhottaa ihan suunnattomasti saada näperrellä omaa tai toisen (mielellään toisen) hiuksia. 

Ristiriitojen kuningatar!<3

Tarjuska1970

Ajelen kaikki muut ihokarvat paitsi häpykarvoitusta jota vain siistin vähän, olen enemmän au naturel alapään karvoituksen puolesta ja pidän myös että mahdollinen naiskumppani on enemmän au naturel kun ajeltu, sillä posliini ei ole minun juttuni ollenkaan. Jotenkin olen vain sitä mieltä että aikuisella naisella kuuluu olla häpykarvoitusta.

Marianna (Ei varmistettu)

Kainalot ja sääret. Myös alapään karvoitusta siistin, tosin nyt olen ajanut melkein kaiken pois. Jostain syystä olen viihtynyt viime aikoina niin. Käsikarvoja en edes jaksa ajella, ihan turhaa mielestäni, koska en koe, että käsien karvoitus ois mulla niin paksua ja tummaa, että häiritsis itseäni. Jos jotakuta muuta häiritsee, niin sille en voi mitään. :p

Sääret ja kainalot, ja alapäätä siistin vaihtelevasti. Viime aikoina olen ajellut sieltäkin lähes kaiken pois, joskus pitänyt siistiä kolmiota. Ajelen karvat aina ihan itseäni varten, vaikka ei olisi mitään miestä näköpiirissä. Ärsyttää jos sänki pääsee kasvamaan sellaiseksi piikikkääksi, on jotenkin likainen ja epämukava olo.

HIhhiii (Ei varmistettu)

Kainalot, sääret ja koko alakerta + nenäkarvat! Talvella saattaa joskus sääret vähän päästä rehottamaan, mutta se alakerran karvoitus, olo on niiiin paljon parempi ilman sitä. Ja samaa mieltä ensimmäisen kommentoijan kanssa, ajelen ne ihan vaan oman hyvän olon vuoksi!

Hani (Ei varmistettu)

kainalot, käsi-ja jalkakarvat + alakertaan jää vain kiitorata. Ja nenäkarvat tarvittaessa.

Vanquish
Vanquish

Kainalot ja sääret pidän karvattomina, reisissä ja käsissä ne ei juuri erotu. Ajan bikinirajan sileäksi ja loppuja lyhennän, etteivät mene kiharalle (hyi!).  Kulmakarvoja nypin, ja ripsiin oon harkinnut karvojen lisäystä :D

Kai mä tätä itseni takia teen. Niinkuin meikkaan ja laitan kynsiä, saa vain tuntemaan itsensä naiselliselta :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Harmittaa, kiukuttaa ja joskus jopa ilostuttaa olla todella karvainen. Hiukset kasvaa ihan hurjaa vauhtia. Vaikka tanaan paattaisin hankkia Amelie-kampauksen, voin jo puolen vuoden paasta letittaa tukkani.
Sitten tuleekin se mutta; saaret, kainalot, maha, rinta, ylahuuli, kulmat, bikiniraja.. Ajeltava, usein.

Tyttönen (Ei varmistettu)

Ajelen kainalot, sääret, reidet ja alapääkarvoitusta siistin. En kuitenkaan pakonomaisesti joka päivä, silloin kun on aikaa tehdä se huolella. Kasvoista nypin useammin karvoja kuten kulmat, ylähuuli ja leuka.
Käsikarvoihin en kajoa, vaikka ne ovatkin tummemmat ja paksummat kuin suurimmalla osalla suomalaisista naisista. Who cares?

idalinnea

Kaikki näkyvät karvat kainaloista alaspäin (ei käsiä!)  ja joskus nypin kulmakarvoja :D

VierailijaNainen 28v (Ei varmistettu)

Aloitin 7 ollessani ajelemaan myös alapäänkarvat kaikki silloisen poikaystävän vinkista. Sille tielle olen jäänyt ja nyt laser poistolla nekin "kuoletettu" loppuiäksi. Myös kainaloista samalla tyylillä. Vain sääret epiloin kerran kuukaudessa.

VierailijaNainen 28v (Ei varmistettu)

Siis ollessani 17!

Mä olen tosi karvainen puolijuutalainen vaalealla pigmentillä.. joten karvat erottuu ja rassaa.. Herkän ihon takia en kuitenkaan ajele. Sääri- ja käsivarsikarvat lähtee sillontällöin DIYsokeroinnilla, mutta esim talvella laiskuus iskee ja tyydyn olemaan todella karvainen D: Kainalokarvoistani en luovu edes kesällä! Kehtaan esitelläkin niitä ja pidän niitä seksikkäinä. Häpykarvoistani haluisin luopua useemmin kuin jaksan sokeroida(AU!) ja joskus tulee sheivailtuakin mut seuraavana päivänä kaduttaa ku ihoärsytys on niin älytön ja sänki kasvaa jo, ettei iloakaan niin pitkälle siitä riitä. Kulmakarvat tulee aina nypittyä jos ei ole vaan linnottautunut kotiin pariksi viikoksi. Vaikka naamassa ei juurikaan kasva ei-toivottuja karvoja niin kotisokerointimassalla voi myös tehdä ihanan kasvonaamion joka kuorii mustapäät ja poistaa pienetkin ihokarvat.

ps. toimitukselle viestiä että ainakaan minulla tuo alkkarilinkki ei toiminut :(

Vierailija (Ei varmistettu)

Kainalokarvat ajelen ja häpykarvat puoliposlarina

sirkukseenko? (Ei varmistettu)

Kainalot, kulmakarvat ja pimpsi :) Ne on ne useinmiten ajellut. Mukavuuden vuoksi.
Kasvoissa on paljon vaaleaa karvaa(kasvaa pitkäksi :( yök) kortisonin käytön vuoksi, joten koko kasvojen alue saa operaation aina silloin tällöin. Jalkakarvani ovat lähes olemattomat(ois edes toisin päin!! ) niitä ajellaan kun tuntuu siltä

Noista asvokarvoista kun pääsisi eroon :(

iity-
Puolivahingossa

Apua, en ajatellu kertovani tätä ikinä ääneen, mut melkein kaikki kynin pois (myös paikoista, mitkä moni jättää rauhaan..) eli kaikki mitkä näkyy tai uskon näkyvän. Kainalot päivittäin, sääret kerran viikossa, reidet edestä ja ulkosivulta kerran viikossa, maha joka toinen päivä - koska raskaushormonit tuottaa karvoja mahaankin, enkä kehtais olla neuvolassa maha yltäpäältä karvoissa, ne karvat sieltä aina, kun on sisätutkimus eli parin viikon välein - mikä on pirun hankalaa näin loppuvaiheessa ja ne haituvat sieltä toiseltakin puolelta samalla.. 

Näiden lisäks kerran/pari vuodessa ''trimmaan'' kädet ja alaselän.
Kulmakarvoista ylimääräset lähtee pinseteillä aina, kun muistan eli n. kerran viikossa nykyään. Olin ennen myös neuroottinen kulmiennyppijä ja veri roisku, kun joka päivä oli pakko nyppiä. 
Kasvot oon sentäs ymmärtäny jättää rauhaan muuten.  

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.