Päivän kysymys: Paidan läpi loistavat rintsikat - uhka vai mahdollisuus?

Toimitus

Kommentit

Jenna Kämäräinen
Jenna K

Mahdollisuus, huudan minä! Ei kesäpäivää ilman rintaliivejä, jotka a) läpikuultavat harsomaisen, ohuen mutta pitkähihaisen alta tai b) vilkkuvat hihattoman löysän topin takaa.

Catja (Ei varmistettu)

Mahdollisuus, ilman muuta! Trendi pakottaa vihdoinkin hylkäämään rumat mummorintiskat ja hankkimaan jotain aistikkaampaa tilalle.

Vierailija (Ei varmistettu)

Mahdollisuus, varsinkin tuo a-vaihtoehto!

Anna Karhubear

Mahdollisuus! Toisin kuin silikoniolkaimet, eikö niin?

Jenna Kämäräinen
Jenna K

Totta. Silikoniolkaimet roviolle!

Vierailija (Ei varmistettu)

Uhkaavaltahan ne tuntuvat :) Näyttää esimerkiksi Auroran päällä mahtavalta, mutta omassa asussa liian rohkealta, vaikka mulla on pienet rinnat.

Kryonik
Trans-Time

Mahdollisuus, täältäkin huudellaan! Ehkä rintsikat kohta "maallistuvat" samalla lailla kuin korsetti, alkujaan alusvaate, nykyään ihan hyväksytty yläosa sellaisenaan, jopa Linnan juhlissa.

Sallanen (Ei varmistettu)

Mä en kyllä hyväksy mustia rintiskoita valkoisen t-paidan alla :D Pahimmat on vielä sellaset pitsiset tai muuten vaan epäsopivat. Taidan olla vähän nipo :/

annili

Mulla on aina sellanen rivo paljastelijafiilis kun rindet vilahtaa, niinkin minimaalisesti kuin olkaimista. 

Ninni S.

Mahdollisuus. Jos on ekstrarivolla päällä, jättää rintsikat pukematta tyystin. Ne on niin hiostavatkin kesällä.

Anna
Ai niin!

Vahinko.

Teemu
Thing for the Bling

Mahdollisuus! Go Aurora! :)

susa

kerran unohdin ne liivitkin, se oli vahinko..... mut mahdollisuus ja koko ajan käytössä ainakin täällä päin.

bláck
Bláck

Komppaan Sallasen kommenttia, sellainen semitahaton läpinäkyminen on vaan rumaa. :( Harsomaisten tai verkkomaisten paitojen alta näkyvät nätit liivit voivat olla ihan kivan näköiset riippuen toteutustavasta. Siinä voi helposti olla vähän hmm.. maksullisen näköinen. :') Itse en ole tuollaista asukokonaisuutta päälleni suostunut laittamaan. Jo senkin takia, että asun kauneus kuolisi siinä vaiheessa, kun ihmiset näkisivät paidan alta myös kuultavan mahani. :D Yök. 

Olkaimia kyllä paljastelen harva se päivä. Täysin liivittömäksi heittäydyn vain kotosalla. Rintani ovat mielestäni ruman malliset, joten vaatteet vaan eivät näytä kivoilta, jos ei ole liivejä. :/

Hertta
Lilou's Crush

Ok muilla,  itselleni no-no :) -Panostin juuri pienen omaisuuden tissiliiveihin racerback-olkaimilla, ilman olkaimia, yksiolkain-mahdollisuudella, takaa-ristiin-merimiessolmulla-kuristusotteeksi yms-malleihin samoin kuin mahdollisimman lähellä omaa ihonsävyä olevien beigejen löytämiseksi vaaleiden paitojen alle :)

Petronella Lehtelä (Ei varmistettu)

Mahdollisuus! Erityisesti bikiniyläosat - jes! :)

Jenna Kämäräinen
Jenna K

Outs, syyllistyn joka kolmas päivä mustat rintsikat valkoisen paidan alla -rikkeeseen. Nooh, tänään rintaliivit jäi kokonaan kotiin. Kattokaahan tämän päivän kysymys, vaatii vähän muistin kaivelemista:
http://www.lily.fi/juttu/paivan-kysymys-mita-teit-eilen-illalla-puoli-kahdeksalta

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.