Päivän vinkki: Käy kylässä

Toimitus

"Kyläilyhän on yksi niistä katoavista kansanperinteen muodoista, joita ei oikein enää harrasteta. Nyt tsätätään, skypetetään tai nähdään kahvilla. Mutta että mentäisiin toisen kotiin ihan ajan kanssa?"

Näin kirjoittaa Puuhevonen-palstan Sensei, joka kaipailee kyläilyperinteen elvyttämistä. Sensei kutsui kaverinsa lauantaina kyläilemään, ja osa porukasta hämmästyi. Siis mitä, eikö sen jälkeen lähdetä baariin?

Tässäpä Sensein ja Lilyn toimituksen päivän vinkki: käy kylässä - tai kutsu joku luoksesi. Ihan vaikka vain kahville tai katsomaan telkkaria. 

Halvempaa kuin ravintolassa käynti, kiireettömämpää kuin kaupungilla tapaaminen - ja seuraavana aamuna on parempi olo kuin baarireissun jälkeen. 

Kuva A-lehtien kuvatoimitus

 

Kommentit

HelloAochi

Juuri kyläilemästä kotiutumassa!

minä-tässä-hei
A modo mio

Kyläileminen on parasta, mutta nyt saattaa saada tuliaiseksi noroviruksen :)

Elina U.
Lentoaskeleita

Juuri näin! :) Minä rakastan kylässä käymistä ja kylään kutsumista. Parhaita hetkiä taitavat olla juuri nuo ystävien kanssa kahvi -tai teekuppien ja keksilautasten yli vaihdetut höpötysmaratonit ja nauruhepulit.

Mieheni sanoi minulle kyläilykulttuuristani hämmästyneenä ollessamme 18-vuotiaita, että "sä oot tollanen teekutsutyttö". Otin lausahduksesta silloin jotenkin nokkiini, ja värjäsin hiuksiini mustia ja pinkkejä raitoja näyttääkseni ei-teekutsumaiselta! :D

so out of glamour

jeee samaa mieltä! Mun mielestä on aina yhtä ihanaa kun kavereiden kanssa kokoonnutaan, keitetään kahvia ja mutustellaan jonkun tuomia herkkuja :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.