Petran tyylitaivas: Lahjaideat jakoon

Toimitus

You feelin it -blogin Petra Koivisto poimii joka viikko lilyläisille parhaat trendit ja nettikauppojen löydöt.

Tällä viikolla ajatukset ovat pyörineet joulussa ja etenkin lahjoissa. Lahjojen hankkiminen rakkaille liittyy vahvasti joulun odotukseen ja siihen joulufiilikseen, siitäkin syystä tykkään hankkia lahjat joulun ollessa oikeasti lähellä. Etenkin nettiostosten suhteen kannattaa pitää kiirettä ja laittaa tilaukset vetämään pian. Jätättekö tekin lahjaostokset viimeisille viikoille vai varaudutteko jouluun pitkin vuotta?

Mutta itse asiaan, eli vinkkeihin, joita tällä viikolla tulee hieman useampi.

Viikon vinkit:

Äidille Tom Dixonin Etch-lyhty, siskolle MADE:n tähtikoru, ystävälle kashmirpipo tai (vaikkapa kimppalahjana useamman kaverin kanssa) Minni f. Ronyan kimalteleva paita, itselle Samujin clutch (joululahjarahat kannattaa sijoittaa fiksusti, eikö?).

Turvallisia lahjoja ovat tietenkin klassikot kuten kollaasin kashmirpipo tai Samujin clutch (sen Palmellato-nahka on loistava, myös mm. Celinen ja Bulgarin suosima), jos budjettisi joustaa enemmän. Toiset parjaavat lahjakorttien hengettömyyttä, mutta itse rakastan niitä - voit aina luottaa lahjan saajan saavan jotain mieluista.

Kollaasin tuotteet:

1. Paita, 126 €, Minni f. Ronya

2. Clutch, 210 €, Samuji

3. Lyhty, 61 €, Tom Dixon

4. Kaulakoru, 48.78 €, MADE

5. Pipo, 35 €, Cos

Lue kaikki Petran tyylitaivaan jutut arkistosta

Teksti ja kollaasi: Petra Koivisto, joka on ensimmäistä kertaa tekemässä omasta kodista jouluista. Amaryllis, pino punaisia kynttilöitä löytyy jo!

Kuvat: Onthestreetofsydney.com ja linkatut kaupat

Kommentit

Jenniii
Pupulandia

Aika hyviä vinkkejä, kun tuli äkillinen tarve ostaa itselle joululahjoja useampikin. ;)

Toimitus
Toimitus

Hah! :D 
t. Petra

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.