Sisustusbloggaajien suosikkiesineet + osallistu arvontaan!

Toimitus

Neljä sisustusbloggaajaa kertoo, mitä esineitä ilman he eivät voi elää. Kenen tyyli osuu eniten yksiin oman makusi kanssa? Osallistu arvontaan ja voita Avotakan vuosikerta!

 

1. Char and the City

Tällainen on tyylini

Blogia pitävä Char: ”Olen tyyliltäni klassinen ja se näkyy myös sisustuksessa. Rakastan vanhojen kivitalojen arkkitehtuuria. Korkeat huoneet ja syvät ikkunalaudat säväyttävät aina, myös omassa kodissa.

Sisustuksessa suosin modernia ja suoralinjaista tyyliä, jota pehmennän ylellisillä kodintekstiileillä kuten vuoratuilla silkkiverhoilla ja valkoisilla, hotellimaisilla lakanoilla sekä pyyhkeillä. Niin ja olen hulluna mustaan ja valkoiseen!”

Suosikkiesineeni

”Kimppu valkoisia ruusuja, pieni tuoksukynttilä ja kasa sisustuslehtiä luovat kotoista tunnelmaa tilassa kuin tilassa, tosin Mies van der Rohen Barcelona-tuoli raiheineen kummittelee kyllä mielessäni aina.”

Kurkistus kotiini

Pohjakuvaa asunnostamme -postauksen kollaasissa näkyy mukavasti naisellinen otteeni sisustukseen - asusteet kuten nahkalaukut ja korkkarit toimivat mainiosti myös sisustuselementteinä.

2. 2h+k

Tällainen on tyylini

Blogia pitävä Essi: Skandinaavinen tyyli miellyttää. Ja pelkistäminen on melkeinpä aina hyvästä. En tykkää krääsästä. Kaikkein tärkeintä ovat kuitenkin materiaalit, koska laadukkaat asiat kestävät, näyttävät ja tuntuvat hyvältä.”

Suosikkiesineeni

"1. Keittiössä: KitchenAid-blenderi ja Dualit-paahdin. Kodin kivoimmat jutut ovat usein niitä, joita käytän eniten. Surautan aina aamuisin Suomi-smoothien: jäisiä mustaviinimarjoja, venhälesettä, rahkaa, maitoa ja töräys hunajaa. Ja paahtoleipä on ihan parasta.

2. Isän teettämä vaaterekki. Näin 10 vuotta sitten CKR:n Beckham-vaaterekin sisustuslehdessä. Isä keksi, että samanmallisen voisi teettää vesijohtoputkista. Sain rekin, kun lähdin opiskelemaan. Tällä hetkellä se on ahdettu makuuhuoneeseemme, sille on löydyttävä uusi paikka. Nyt vastaavia on yhtäkkiä paljon tarjolla.

3. Olen tykästynyt marokkolaisiin berber-mattoihin, kun olen niitä tässä vuoden päivät tutkaillut. Matto kannattaisi todennäköisesti ostaa verkosta ja se on tietenkin aina oma jännitysmomenttinsa. Hintaakin on, joten haaveilen matosta todennäköisesti kauan – ja sekin on ihan kivaa."

Kurkistus kotiini

”Koti on ihmisen paras paikka. On kiva seurata uusia sisustusjuttuja, mutta oman kodin suhteen olen kranttu. Kaikilla tavaroilla ja huonekaluilla pitää olla merkitys tai tehtävä. Jos ei ole, niiden sietää mennä. Selkeässä kodissa on kiva asua ja oleskella.” Lue 2h+k-blogia.

3. Uusi muste

Tällainen on tyylini

Blogia pitävä Mikko: ”Sisustustyylini on sekoitus uutta skandinaavista designia, harkittuja klassikkoja, kirpparilöytöjä ja sukulaisilta perittyjä huonekaluja. Voin olla pitkäänkin ilman jotain tiettyä huonekalua tai valaisinta jos sopivaa ei tule vastaan. Ahdistuisin, jos pitäisi kerralla ostaa kaikki huonekalut uuteen kotiin, se sotii omaa ajattelutapaani vastaan.

Valkoisen ja harmaan sävyt miellyttävät silmää, samoin vaalea puu. Olen aina pitänyt myös 50-luvun pelkistetystä designista, joka taitaa olla pinnalla nyt muutenkin. Ehdoton suosikkivalmistaja on Muuto. Kotona on aika paljon myös Normann Copenhagenilta  – ja kyllä, myös Ikeasta. Inspiraatiota haen esimerkiksi Convoy-kuvablogista."

Suosikkiesineeni

"1. Mademoiselle-tuoli. Oma vähän naarmuinen Mademoiselleni on mummolta peritty, enkä voi kuvitella rakkaampaa esinettä. Kaiken lisäksi tuoli on kaunis, hyvä istua ja Tapiovaaran design ajaton. Tällä hetkellä tuoli on keittiössäni. 

2. iPhone. Tarvitseeko tätä edes perustella? :)

3. Muuramen kirjoituspöytä. Tämä on peritty tädiltä. Laadukas ja ajaton tämäkin, on myös mahtunut jokaiseen kotiini irtonaisen pöytälevyn ansiosta."

Kurkistus kotiini

”Kotini sisustus on vielä keskeneräinen ja harkitun sekamelskainen, kuten tästä jutusta näkyy. On sekä uusia hankintoja (kirjahylly ja valaisimet), kirppislöytöjä (Iskun 50-luvun ruokailuryhmä) perittyjä huonekaluja (keittiöstä pilkottava Mademoiselle ja olkkarin karvamatto) ja myös sitä Ikeaa (sohva).”

 

4. Vihreä talo

Tällainen on tyylini

Blogia pitävä Annika: ”Sisustamiseni on oikeastaan kiireetöntä ajelehtimista ja vastaantulevista esineistä, huonekaluista ja väriyhdistelmistä inspiroitumista. Kiertelen paljon kirpputoreja, kierrätyskeskuksia, osto- ja myyntiliikkeitä ja koluan Huuto.net:iä. Ostan enää aika harvoin uutta. Jos tarvitsen jotakin, jään odottamaan, että se sattuu silmään jollakin monista kirppisreissuistani.

Kaupunkikotini on tyyliltään vähän pelkistetympi ja väreiltään suhteellisen hillitty. Kesämökin sisustus sitten onkin sekalainen sekoitus värikkäitä tapetteja, koristeellisia huonekaluja, valkoisia lautalattioita, räsymattoja ja emaliastioita – hallittu pastellivärien räjähdys rintamamiestalossa.”

Suosikkiesineeni

"1. Kolmijalkaiset Aalto-jakkarat, ikiklassikot. Mitä käytetympiä ja patinoituneempia, sen kauniimpia. Olen pikkuhiljaa metsästellyt niitä vinon pinon, ostanut kirppikseltä ja ystävän ylijäämävarastosta. Toimivat istuimina mutta yhtälailla pikkupöytinä joille laskea kahvikupponen.

2. Suomalainen 60-70 –lukujen design on upeaa kaikissa muodoissaan. Lasia kerään erityisesti; Tamara Aladinia, Saara Hopeaa, Tapio Wirkkalaa ja muita maestroja. Yksi suosikkiesineistäni on kirppikseltä ostamani Heikki Orvolan emalinen vesipannu. Ihailen sen yksinkertaista kauneutta aina kun keitän teevettä. R

3. Räsymatto, lyömätön kotimainen designkonsepti! Raidoissa näkyy kuteiksi kierrätettyjen kankaiden historiaa; on tuttuja kuoseja vuosikymmenten takaa, entistä kukkaverhoa, mummolan lakanaa, ruutuflanellia ja yöpaitatrikoota. Parhaimmillaan mahdollisimman monenkirjavana, mäntysuovan tuoksuisena taikka juuri hangessa raikkaaksi pyöriteltynä."

Kurkistus kotiini

”Tyylini on iloinen sekoitus krumeluuria ja kulmikkuutta, sattuman sanelemia väriyhdistelmiä, kiireettömyyttä ja naatiskelua. Tässä mökin keittiössä näpsäistyssä kuvassa taitaa tämä kaikki tiivistyä; on kirkkaanvärisiä hedelmiä, vanha Arabian koristeellinen Fasaani-vati, Heikki Orvolan violetti lasilautanen ehtaa kasaria ja kuohuviiniä lumihiutalekuvioisessa 70-luvun juomalasissa.”

+ Tutustu myös Lilyn ihanaan sisustuspalstaan, Likaiseen parkettiin tästä!

Teksti ja kollaasit: Anna Karhunen

Mikä sisustustyyleistä osuu eniten yksiin omasi kanssa? Vastaa ja voita!

Kaikkien kommentoineiden kesken arvomme viisi sisustuslehti Avotakan vuosikertaa. Vastaa sunnuntaihin 15.1. klo 23.59 mennessä, niin olet mukana arvonnassa.

Kilpailu on päättynyt ja voittajat on arvottu. Avotakan vuosikerran voittivat: Kuplatupla, hannamaria, Mantelikakku, timanttirakki ja kirahvi. Onnea!

Jos et ole Lilyn rekisteröitynyt käyttäjä, jätä vastaukseen sähköpostiosoitteesi, jotta saamme yhteyden sinuun, jos voitat. Rekisteröityminen on helppoa ja ilmaista, saat varattua itsellesi nimimerkin minuutissa tästä.

Kommentit

Kretu

4. Vihreä talo on näistä eniten minun tyyliseni (vaikka sekin on makuuni liian moderni).

jepu (Ei varmistettu)

minun tyylini on uusi muste!:) jeww_@hotmail.com

Ninnaliina (Ei varmistettu)
Kaikuja Kanjonissa

1. Char and the cityn tyyli on aika samanlainen ku mulla :)

manteli** (Ei varmistettu)

Vihreä talo tuntuu tutuimmalta; kirppiksilä, kierrätyskeskuksista, huutokaupoista, antiikki-, osto- ja myyntiliikkeistä tehtyjä design-löytöjä, kotimaista ja skandinaavista muotoilua 50-70-luvuilta. Hyvin vähän mitään uutena ostettua (patjat ja matto, eipä paljon muuta).

kryp
Taskunpohja

2. eli 2h+K on melko samankaltainen kuin minulla, tai ainakin sellainen, minkälaisia asioita toivoisin kotiini jahka finanssi puoli sallii. Nimim. Kitchen Aidin tilalla OBH ja rekkinä toimii Sotkan sekunda. 

Misty (Ei varmistettu)

Tykkään kovasti toisesta eli 2h+k -tyylistä.

MonaCarita

Uusi muste.

Uusi muste on suosikkini.

Annamanna (Ei varmistettu)

Pidän eniten Char and the Cityn -tyylistä, olenkin seurannut kyseistä blogia jo parin vuoden ajan. Muissakin blogeissa on paljon miellyttäviä ja ajattomia piirteitä, mutta lähinnä omaa tyyliä on juurikin tämä blogi.

annamaki@ulapland.fi

Jemina
No Sex and the City

Minäkin rakastan Vihreää taloa! Lämminhenkistä ja elämää nähnyttä sen olla pitää, mitä kotiin tulee. En yleensä ole sisustusblogien perään, mutta kyseistä blogia olen lukenut jo jonkin aikaa. Ihan alkaa tehdä mieli taloa maalta...

Vierailija (Ei varmistettu)

Pidän eniten Uuden musteenn tyylistä. Se on tarpeeksi yksinkertainen (ei hörhöilyjä) ja siinä on mukavasti eri aikakausien kerrostumia.

ReetaMari

Vihreä talo, ehdottomasti! Elämänmakuinen, lämmin, aito! Juuri tuollaisen kodin haluaisin itsellenikin. Tavaroilla ja esineillä on tarina, tausta. Ihana!

Ehdottomasti tuo vihreä!!

Mikä voisi ollakaan vihreämpään kun kirppareita kaivettu ja tai vanhemmilta peritty ..huonekalut, astiat, laatu ja ennenkaikkea sen kulunut rakkaus.

Itselläni on kaikki tuotteet lähes kotimaisia luonnontuotteita tehtyjä tai puusta tai muuten kierrätettyä..rakastan kotia jossa kaikki hehkuu lämpöä sekä rakkautta siihen että on nähty vuosia vaivaa vaihtaa ja löytää oikea esine.

 

 

Kuplatupla (Ei varmistettu)

UUSI MUSTE! Ihan paras :) Hyvä blogi ja hienoja kuvia. Tyyli on mieleen!
paivi.makinen85@gmail.com

4. Vihreä Talo.

Vierailija (Ei varmistettu)

No Mikon Uusi Muste tietty :)
/JohannaKoo
ekojohanna@yahoo.com

Aijukka (Ei varmistettu)

Vihreä talo on mieleiseni; samalla tavoin pikkuhiljaa kerääntynyttä sisustusta ja mökki aivan eri maailmasta!
Anneputus@gmail.com

Vierailija (Ei varmistettu)

Uusi muste on mieluisin, mutta pidän paljon myös Vihreän talon kaupungikodin tyylistä :)

enmatieda(a)gmail.com

t. Anu

Vierailija (Ei varmistettu)

Uusi musten on minunkin mieleen..

keremia@yahoo.com

Vierailija (Ei varmistettu)

2. 2h+k, on ehdoton suosikkini, ja yksi lempiblogeistani.

rinne.emma@gmail.com

Suosikkini on Vihreä talo. Kirpparilöytöjä, vanhoja huonekaluja, kotoista...

Arki ja Tähti

Vihreä talo on ykkössuosikkini! Kirppikset, kierrätys, nostalgia ja persoonallisuus osuu minuun. Mutta hyvänä kakkosena tulee Uusi muste.

Vihreän talon ja Uuden musteen välillä kiikun, mutta suosikkini on loppupeleissä Uusi muste :)

Salla / kompastelua.blogspot.com (Ei varmistettu)

4. Vihreä talo.

salsalminen('t)gmail.com

Taina
Taina

Äh, paha valinta.

Ehkä Uusi muste kuitenkin, mutta Char & the city ja 2h + k antaa paljon inspiraatiota myöskin :)

Laura / www.kahdensuora.blogspot.com (Ei varmistettu)

Mikon Uusi muste ehdottomasti! Voisin muuttaa kaverin kotiin heti. Rentoa ja sopivan rohkeaa, kuitenkin tyylikästä. Ja samat valmistajasuosikitkin meillä on.

hannamaria

char and teh city - ihanaa modernia mustavalkoista lookia en voi vastustaa!

Vierailija (Ei varmistettu)

Vihreä talo / Uusi muste :) molempi parempi.

Vierailija (Ei varmistettu)

Char and the City on ehdoton suosikki!

-näkkimuru

Hosuli
Hömppäblogi

Uusi muste, joka onkin uusi tuttavuus - muut blogit tunsin jo ennalta. Saattaa mennä lukulistalle!

hymyjä pakkasessa

Vihreä talo on suosikkilukemistoani ja suunnatonta väriterapiiaa, mutta Uuden musteen tyyli täsmää omani kanssa parhaiten. Hyvät blogit olitte valinneet :)

silivatiseilaa (ät) gmail . com (Ei varmistettu)

uusi muste!

Maija-hii (Ei varmistettu)

Uusi muste kolahtaa näistä eniten.

Lollipop

Char and the city ja vihreä talo sekoitettuna sopii mun tyyliin.Kaikki ei voi olla aina mustavalkoista sisustuksessakaan ;).

Junnu (Ei varmistettu)
++++

Otetaanpas sama uusiksi, nyt kirjautuneena, niin kuin säännöissä luki, eli:

Vihreä talo tuntuu tutuimmalta; kirppiksiltä, kierrätyskeskuksista, huutokaupoista, antiikki-, osto- ja myyntiliikkeistä tehtyjä design-löytöjä, kotimaista ja skandinaavista muotoilua 50-70-luvuilta. Hyvin vähän mitään uutena ostettua (patjat ja matto, eipä paljon muuta).

Char and the City. Tykkään eniten juuri tuollaisesta selkeästä ja modernista tyylistä.

Päivikin pulinat

Olen jo pidemmän aikaa seurannut Vihreä talo -blogia. Siinä miellyttää vanhat kauniit, kirpputorilta hankitutt esineet. 50 -70-lukujen muotoilu on mielestäni kaunista ja yksinkertaista, esineet ovat tarkoituksenmukaisia. Myös bloggaajan kirjoitustyyli miellyttää.

ivanan

Jokaista blogia lukevana, ehdottomasti 2h+k!

Uusi Muste on ehdoton suosikkini raikkaalla ja selkeälllä tyylillään!!

Char and the city .Selkeää ja kaunista.

Myyrä/ www.villimyyra.blogspot.com (Ei varmistettu)

uusi muste/vihreä talo jaettu 1. sija :D mä oon sekoitus kaikkea noita neljää blogia. Vähiten mitään blingblingiä.

Hups (Ei varmistettu)

Mun mieleen on Char and the city. Niin kaunista...

Minna-Leena (Ei varmistettu)

Char and the Cityn selkeys miellyttää.

minna-leena@luukku.com

Stormqueen (Ei varmistettu)

Vihreä talo, jota olen seurannut jo pitkään!
Stormqueen(at)luukku.com

kaisa (Ei varmistettu)

Vihreä talo on yksi lempiblogeistani ja sen tyyli kolahtaa näistä eniten.

Niinu (Ei varmistettu)

2h+k on lähinnä mun makuani:) Tosin seuraan eniten Vihreää taloa...

niinun@luukku.com

Oma paikka

Char and the city on lähimpänä omaa tyyliäni.

valoa elämään...

Uusi muste tuntuu kotoisalta :)

Pages

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.