Suosittelemme: 3 x pullantuoksuinen lilyläinen

Toimitus

"Pullan teossa on jotakin ihmeellistä, koukuttavaa ja henkilökohtaista.  - - Korvapuustien teko on jotenkin rentouttavaa ja turvallista. Ja taikina on tietenkin ihan pakko tehdä käsin. Mikään ei ole niin ihanaa kuin upottaa sormensa pullataikinaan."

Keittiöstä käsin -blogissa leivottiin korvapuusteja, eikä voita, sokeria tai kanelia säästelty. Mikään ei lämmitä kylmiä kevätpäiviä  niin mukavasti kuin uunista leijaileva tuoksu. Ei ihme, että terapeuttista leivontaa ja herkuttelua harrastetaan Lilyssä muuallakin.
 

"Olen sellainen "juhlat ilman kakkuja ovat vain tapaaminen" -tyyppi, joten arkinenkin teekupponen ystävän kanssa nautittuna kaipaa seurakseen jotain pientä hyvää."

– Amoretto Pieni Seikkailu -blogissa
 

"Uunituoreen sämpylän tykkään syödä pelkän reilun voinokareen kanssa, sillä se maistuu parhaalta juuri sellaisenaan!"

– Jeba Tuuliajolla-blogissa

 

Suosittelemme syömään pullaa tänä iltana. Sitähän saa myös kaupasta.
 

Kuva: Keittiöstä käsin

Share

Kommentoi