Tähdet muotiviikoilla + neljä takuuvarmaa tyylivinkkiä

Toimitus

On tullut se aika vuodesta, kun kilpailu muotinäytösten eturivin paikoista käy kuumimmillaan. Ja mitä olisikaan haute couture -muotinäytöksen eturivi, ilman viihdemaailman kirkkaimpia tähtiä. Esittelemme tyypit ja tyylit.

Kim Kardashian on epäilemättä lunastanut eturivin paikkansa räppäripoikaystävä Kayne Westin avustuksella. Kim edusti Stéphane Rollandin näytöksessä kuitenkin tällä kerralla yksinään. Lieneekö Kanye ollut samaan aikaan ostoksilla Kimin mammalookia varten?

Poimi Kimin eturivin lookista idea kevään lämpeneviin päiviin. Paljasta ihoa vähitellen ja kerrosta asua siten, että kylmät illat eivät pääse yllättämään.

Hilary Swank oli yhtä hymyä poistuessaan Armani Privén näytöksestä. Itämaisista kulttuureista ammentanut kokoelma oli selkeästi näyttelijättären mieleen. Jännityksellä odotamme, nähdäänkö Hillary pian myös punaisilla matoilla Armani Privén iltapuvussa.

Kun kiire yllättää ja meikkaukselle ei jää aikaa, tee kuten Hilary: Paljasta kaunein hymysi, eikä kukaan huomaa onko ripsari jäänyt aamulla laittamatta.

Rita Ora säväytti Chanelin kantaaottavassa näytöksessä näytävällä punaisella nahkatakillaan. Muotimaailman lemmikkilaulaja huokui vanhaa Hollywood-glamouria punaisine huulineen ja ilmavine kiharoineen. Sen sijaan Rita Oran näkemys Lilyssäkin paljon puhuttaneeseen aiheeseen jäi toistaiseksi epäselväksi.

Poimi Ritan muotinäytöstyylistä tämä: Yhdistä keväällä huulipuna saman sävyiseen jakkuun. Unohda mielikuvat Stephanie Forresterista, se toimii kyllä!

Jessica Albaa ei talvisen Pariisin lumipyryt haitanneet, kun askel kävi kohti Christian Diorin näytöstä. Talvitunnelma hälveni viimeistään muotinäytöksen pöyrähdettyä käyntiin, sillä Raf Simonsin toinen Christian Dior haute couture kokoelma suorastaan tulvi kesäistä kukkaistunnelmaa.

Asusta pikkumusta Jessican tapaan yksinkertaisilla ja siroilla koruilla. Kokonaisuuden kruunaa klassinen lainenuttura ja näyttävä huulipuna.

Seuraavaksi tähtiä ja muotimaailman silmäätekeviä voidaan bongailla eturiveistä New Yorkin muotiviikoilla, jotka starttaavat 7. helmikuuta.

Teksti: Laura Paananen, joka Jessica Alban tavoin toivoo ja uskoo, että ihana huulipuna pelastaa koko olemuksen, vaikka sitten vuosisadan lumipyryssä

Kuvat: Splash News

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.