Tee perässä: Näin saat enemmän, vähemmän tai parempaa seksiä

Toimitus

Toukokuun britti-Glamourissa  hiotaan seksitaktiikoita ja listataan tapoja, joiden avulla on mahdollista saada juuri sellaista seksiä kuin haluaa, juuri silloin kuin haluaa.

Poimimme vinkeistä parhaimmat ja kerromme ne luonnollisesti kaikille:

1. ”Seksiä mulle tässä, heti ja nyt!”

Okei, kaikki naisen ikään ehtineet tietävät, ettei miehilläkään tee aina mieli. Glamour kuitenkin lupaa, että on olemassa tapoja saada ihminen, nainen tai mies, haluamaan hetkessä:

  • Jos toinen on stressaantunut ja haluton, tee aloite, kun tulet salilta tai olette viettäneet yhdessä illan tanssilattialla. Treenaamisesta punottavat posket tai musiikin tahtiin pyörivät lanteet vievät Glamourin mukaan ihmisen fiilikset luonnostaan seksipuuhiin.
  • Emme väitä, että kumppani on koira, mutta ihmisen voi kuulemma ehdollistaa haluamaan seksiä yhtä varmasti kuin Pavlovin koiran kuolaamaan. Glamourin lukija on puristanut poikaystävänsä peukaloa johdonmukaisesti aina seksin alkaessa ja saa nykyään miehen oikeaan fiilikseen pelkästään peukkua painamalla.
  • Jos heräät aamulla seksihaluun, hakeudu lusikka-asentoon ja ala kevyesti hinkata takapuoltasi hänen lanteitaan vasten. Tästä lähtöasennosta on vaikea herätä väärällä jalalla.

2. ”Lopeta, tuo ei toimi!”

On helkkarin vaikeaa muttei onneksi mahdotonta ilmaista toiselle, että tietty asento tai seksiasenne ei kerta kaikkiaan toimi.

  • Jos haluat kokeilla jotain uutta, kerro, että luit kiinnostavan artikkelin asennosta tai roolileikistä X ja haluaisit kokeilla. Kuulostaa sen verran yksinkertaiselta, että on pakko toimia.
  • Jos haluat suuseksiä, kerro, ettei kukaan ole koskaan saanut sinua tulemaan oraalilla. Glamourin mukaan harva voi olla tarttumatta haasteeseen.
  • Jos inhoat jotakin asentoa, sanotaan vaikka seksiä takaapäin, kerro miehelle, että hän tuntuu välillä liian isolta siinä asennossa. Näin vältät asennon ja imartelet samalla.

3. ”Ei tänään, kulta.”

Pääkipuun vetoaminen on niin kasaria. Kokeile sen sijaan tätä Glamourin hyväksi toteamaa lausahdusta:

  • ”Minulla ei ole yhtään energiaa, ja teikäläinen ansaitsee vain parasta. Tänään olen poikki, mutta en malta odottaa huomista ja sitä että X, X ja X.” (X= kaikki kivat asiat, joita haluat tehdä hänen kanssaan huomenna). Lupaava odotus pitää toisen halun yllä ja virittää omankin mielen seuraavan päivän hommeleihin.

 

Mikä vinkeistä kuulostaa kokeilemisen arvoiselta? Minkä kohdan osaat hoitaa itse paremmin?

 

Teksti: Jenna Kämäräinen, joka myöntää, että osa vinkeistä on varsin parisuhdekeskeisiä. Voisiko joku Lilyn loistavista sinkkunaisista ottaa pallon ja kertoa, miten hoidetaan vaihe yksi, eli bongataan puuhaan sopiva tyyppi?

Kuva: Leffayhtiö

Share

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.