Tiputusletkuissa bikinikuntoon - miten sinä valmistaudut uikkarikauteen?

Toimitus


Varmoja kesän merkkejä: bussipysäkkien mainostauluihin ilmestyvät bikinimallit, vappusäätä arvuuttelevat lööpit ja uikkariostosten jälkeen jälkiruuasta kieltäytyvä kaveri.


Lilyn Hyvinvointi-osiossa on jo aloiteltu detox-kuuria, elämäntaparemonttia ja kuntokuuria kuuman kesän varalle. Lotta Katariina suunnittelee muutaman kilon pudottamista, mutta tuimistui laihdutusoppaan nimestä niin, että protestiksi tekee mieli syödä pullaa.


Amerikassa tekevät tietysti tämänkin näyttävämmin. Sekä New York Times että Time raportoivat Yhdysvaltain viimeisimmästä hittidieetistä, jossa kiloja tiputetaan... tiputuksessa.


Ei enää pähkäilyä, mitä kevyttä tänään syötäisiin - 1500 dollarilla kokoa pienempää hääpukua tai sutjakammin istuvia shortseja halajava voi kiinnityttää itsensä nenä-mahaletkuun 10 päiväksi.


Nenän kautta vatsaan valuu päivittäin 800 kaloria sekä tarvittavat ravinneaineet. Aivan ilman rasitusta ei tästäkään laihiksesta selviä, sillä ravinneliuospussukkaa on kannettava mukana kaikkialle.


Dieettiä kokeillut morsian kertoo New York Timesille, ettei letkuissa kuljeskelu nolota - ohikulkijathan luulevat häntä vakavasti sairaaksi eivätkä vähän pimahtaneeksi laihduttajaksi.


Suomen sipsihulluin toimitus pitää tiputusletkudieettiä himpun verran radikaalina ja tahtoo tänään tietää:


Herättävätkö vaatekauppojen uikkarikatalogit ja postista putoilevat kesäjuhlakutsut sisäisen kuntointoilijasi vai keskitytkö mieluummin grillauskunnon kohottamiseen?


Teksti: Eeva Kolu, joka on vankka ”rantakunnossa ne hylkeetkin on” -koulukunnan kannattaja, mutta valinnan edessä söisi ehkä mieluummin ne 800 kaloria suun kuin nenän kautta
Kuvat: Kuvapörssi Oy / A-lehtien kuvatoimitus, Splash News / AOP

Kommentit

Hemuli
Oisko tulta?

Mä luotan keskitiehen: joku pieni sosiaalinen paine tekee ihan gutaa, tekee mieli pitää itestä huolta kun ympärillä vouhotetaan kesäkunnosta, mut enpä oo uikkarimalli, ni voin siinä rauhassa grillaillakin. :)

nansk

Ehdottomasti grillauskunnon kohottamiseen - ensimmäiset pihvit ja hornetit grillattiin viikonloppuna enkä edes muista koska olisin ollut yhtä tyytyväinen! :D Olen muutenkin sitä mieltä että kohtuudessa kaikkea on parempi kuin ne stressitasot, jotka laihdutuksesta ainakin itselle nousee - minkä myötä laihdutus ei myöskään onnistu. Ehkä voisi kuitenkin juosta ja kiinteytyä hiukan, en todellakaan ole immuuni kaikille hoikille bikinimalleille ja kesäkuntoajattelulle :D Kasslerpihveistäni en silti luovu.

Noona (Ei varmistettu)

Molempia! Jos liikkuu viisi-kuusi kertaa viikossa voi myös huoletta grillailla herkkuja viikonloppuisin.

Jemma T
Auringonpolttamat

Jokapäiväiseen bikinikuntoon valmistaudun seisomalla peilin edessä ja toteamalla, että kyllä sä kelpaat. Ja ettei jengiä kiinnosta sun jenkkakahvat pätkääkään, älä säkään murehdi liikaa. :)

inke

"Rantakunnossa ne hylkeetkin on " - ja minä repesin räkättämään oikein komeasti. Kiitos tästä viisaudesta, kesän lähestyminen ja totaalinen bikinikunnottomuus ei huolestuta enää pätkän vertaa!

Jemina
No Sex and the City

Minä varustaudun viimevuotiseen tyyliin: kropassa ei tarvitse muuttaa mitään, asenteissa vain. Sekä omissa että muiden. Niinpä hankintalistalla onkin vain inspismusiikkia ja itseluottamusta. Niistä on todellinen rantakunto tehty!

Ja tuon loistavan hyljelausahduksen, sen voisi vaikka tatuoida tuohon mahan ympärille, pysyväksi muistutukseksi!

nansk

Hyljekommentille kaikki propsit, kiitos siitä! :D

Caelia
Caelia's

Varustaudun ostamalla bikinien sijaan uikkarin!

Muutama kuukausi sitten synnyttäneenä masu ei ole ihan sieltä kiinteimmästä päästä, vaikka vauvakilot alkaa olla sulatettu. Ei se masu ehkä muita rannallaolijoita kiinnosta, mutta itseä se häiritsee joten verhoan sen uikkariin.

Muuten saavat loput vauvakilot tipahtaa omaa tahtiaan, imettämällä ja vauvan kanssa lenkkeilemällä. En jaksa stressata :)

eveliina
Kult!

Eeva! Kävisiköhän niin mukavasti, että Lilyläiset saisivat lukea juttujasi jatkossa enemmänkin..

Mutta juu, rantakuntoon sen verran kommenttia, että jonnekin nämä gradun aiheuttamat hermojen kiristykset on suunnattava ja ensi viikosta alkaen (ehh.. kuinka usein kuultua) meikäläinen tarttuu rautaan pullan sijaan. Rantakunnosta ei niin väliä, kunhan sen ison G:n saisi puserrettua isommilla lihaksilla ;)

Emma

Voi apua tätä(kin) dieettiä! Nenämahaletkuun joutuminen on sinänsä jo kovin paha juttu (noin niinkuin vaikkapa syömishäiriön kannalta), siihen hakeutuminen vapaaehtoisesti... Tämä kukkahattutäti ei ymmärrä. Huh.

Ja rantakunto - siihen päästään kun menee rannalle.

(Luotan myös siihen, että koska en ikinä rannalla silmälasitta nää mitään tai ketään, ei kukaan myöskään nää mua!)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.