Tom Cruisen ja Katie Holmesin ero selvä: Mikä julkkisero järkytti?

Toimitus

Katie Holmesin ja Tom Cruisen avioerossa on päästy sopimukseen, raportoi People. Mediasirkukseksi paisunut ero tuli lopulta päätökseen nopeasti valtaisan huhumyllyn pyöriessä niin parin avioliiton kuin Cruisen kannattaman skientologikirkonkin ympärillä.

Ja ajatella - eihän siitä ole kuin ohikiitävä hetki, kun Cruise hyppi rakkaudesta hulluna Oprah Winfreyn sohvalla.

Kesäämme on järkyttänyt toinenkin julkkisero, kun Vanessa Paradis’n ja Johnny Deppin idyllisen boheemilta vaikuttanut yhteiselämä tuli päätökseensä.

Näiden erojen vanavedessä heittäydyimme nostalgisiksi ja mietimme muita meille täysin tuntemattomien ihmisten eroja, jotka syystä tai toisesta herättivät suuria tunteita.

Jennifer Aniston & Brad Pitt

Kiiltokuvamaisen Hollywood-parin tarina päättyi seitsemän vuoden jälkeen vuonna 2005. Moni jäi kaipaamaan yhteensointuvia asuja, ruskettuneita kasvoja ja Pepsodent-hymyjä, mutta varsinaisen spektaakkelin parin erosta teki Pittin suhde Angelina Jolieen.

Pitt ja Jolie tapasivat Mr. & Mrs. Smith -elokuvan kuvauksissa, ja niin sai alkunsa kolmiodraama, jota media yhä rakastaa.

Lilyn toimitus toipuu edelleen Team Angelina vastaan Team Jennifer -ähkystä ja toivoo, että kaikki osapuolet ovat todellisessa elämässä siirtyneet onnellisesti eteenpäin.

Rachel McAdams & Ryan Gosling

Rachel ja Ryan rakastuivat The Notebook-elokuvan kuvauksissa. Romanttisten leffojen ikoniksi kohonnut pätkä kertoo rakkaudesta, joka kestää läpi elämän, mutta oikeassa elämässä pariskunnan suhde kuitenkin päättyi parin vuoden jälkeen.

Elokuvan fanit ottivat tapahtuman niin rankasti, että Gosling on kertonut joutuneensa lohduttamaan faneja eron vuoksi - ja kerran väistämään myös iskuja.

Muita The Notebook-aiheisia erouutisia: r’n’b-tähti R Kelly kertoi viime viikolla, että elokuvan näkeminen laittoi vireille hänen avioeronsa.

Reese Witherspoon & Ryan Phillippe

Myönnä pois - rakastit 90-luvun lopun hittielokuvaa Julmia aikeita. Rakastit ehkä myös leffan näyttelijäpariskuntaa, joka oli nuori, kirkaskasvoinen, kaunis ja matkalla kohti menestystä.

Reesen ja Ryanin tarinaa kerrattiin lehdissä auliisti, sillä se oli kuin… no, elokuvasta: pariskunta kohtasi ensimmäisen kerran Reesen 21-vuotissynttäreillä, joilla Reese teki aloitteen sanoin ”taidat olla syntymäpäivälahjani”. Tämän jälkeen romanssi jatkui kirjeenvaihtona parin filmatessa elokuvia eri puolilla maailmaa, mutta johti lopulta avioliittoon ja kahteen lapseen.

Pari erosi vuonna 2007 ja vavisutti ainakin Eevan uskoa tosirakkauteen.

Mikä julkkisero on järkyttänyt sinua? Entä mikä ei tullut yllätyksenä?

Teksti Eeva Kolu, joka haluaisi vielä täältä riutuneen sydämensä suojista muistuttaa, että ennen Vanessaa oli Kate, ja ennen Katea oli Winona

Kuvat Splash News
/AOP

 

Kommentit

Eeva Kolu

Toimituksessa järkytyttiin myös näistä:

Kirsten Dunst & Jake Gyllenhaal
Cameron Diaz & Justin Timberlake
Heidi Klum & Seal
Alexa & Alex
Susan Sarandon & Tim Robbins

Ja tietenkin Martina ja Esko.

Kati Toivanen
Kaksi-nolla

Älä unohda Uma Thurmanin ja Ethan Hawken eroa. Miksi, oi miksi?

tsibu (Ei varmistettu)

Haha. Tuli mieleen oma äiti, joka vieläkin päivittelee Jenniferin ja Bradin eroa joka kerta esimerkiksi Frendejä katsoessaan. "Voi, miten Brad Pitt saattoikaan jättää Jenniferin, se on niin kaunis!"

Itseäni toki hieman surettaa Katy Perryn ja Russel Brandin ero.

fragola (Ei varmistettu)

Vähän nolo mutta Jessica Simpson ja Nick Lachey oli paha paikka.

Heidi Klum ja Seal on ollut viimeaikaisista julkkiseroista ehdottomasti isoin shokki, jonka vuoksi usko rakkauteen joutui todella koetukselle. Ja tietenkin Martina ja Esko.

Vierailija (Ei varmistettu)

Kyllä se oli ehdottomasti se Johnny Deppin ja Vanessa Paradisin ero. Olin aivan varma siitä, että ei se Johnny ainakaan nuorempaan vaihda. Mikä järkytys olikaan huomata, että olin väärässä! Kuinkakohan kauan kestää toipua tästä shokista ja pettymyksestä?

-A (Ei varmistettu)

Hmm.. No ei ehkä järkyttävin, mutta ehdottomasti mielenkiintoisin: Holmes&Cruise. Tuskin koskaan saamme kuulla behind the scene-totuuksia ja se aidosti harmittaa mua (surullista tunnustaa).

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.