Tule tapaamaan lilyläisiä ja puhumaan kirjoista Taiteiden yönä

Toimitus

Lily tykkää kirjoista. Lily tykkää mielipiteiden vaihtamisesta. Niinpä Lily rakastaa kirjoista keskustelemista. Ja sitä me teemme Helsingin keskustan Akateemisessa kirjakaupassa tämän viikon perjantaina 26.8. kello 17-22!

Lily ja matkailulehti Mondo ovat mukana Taiteiden yönä järjestettävässä Akateemisen kirjakaupan Kirjojen yössä. Lilystä mukana ovat kirjabloggarimme Ina ja toimituspäällikkömme Kati, joka juontaa illan.

Luvassa on Inan tekemiä ajankohtaisten kirjailijoiden haastatteluja ja paneelikeskustelu, joka ruotii kirjallisuuskeskustelun siirtymistä verkkoon: Mitä hyvää seuraa, kun lukijat ryhtyvät kriitikoiksi ja keskustelevat kirjallisuudesta blogeissa? Lähentääkö bloggaaminen kirjailijoiden ja lukijoiden suhdetta?

Paneelissa ovat mukana Lilyn Ina Westman, kirjailija Miina Supinen ja  Parnasson päätoimittaja Jarmo Papinniemi. Keskustelua vetää Imagen toimituspäällikkö Pekka Hiltunen, tämän syksyn esikoiskirjailija.

Illan aikana Akateemisen ikkunan haastattelupöydässä nähdään muun muassa Tuomas Kyrö ja Essi Tammimaa sekä Mondon mainioiden matkaoppaiden kirjoittajia.

Katso aikataulu alta ja tule moikkaamaan meitä Taiteiden yöhön!

 

17-17.15 Heikki Valkama: Mondon Japani, haastattelee Lilyn toimituspäällikkö Kati Toivanen

17.30-17.45 Essi Tammimaa, haastattelee Lilyn kirjabloggari Ina Westman

18-18.15 Pinja Rosenberg: Mondon Venetsia, haastattelee Mondon päätoimittaja Heikki Valkama

18.30-18.45 Tuomas Kyrö, haastattelee Ina Westman

19-19.15 Teemu Vass: Mondon Bryssel, haastattelee Heikki Valkama

19.30-19.45 Essi Tammimaa, haastattelee Ina Westman

20-20.15 Heikki Valkama: Mondon Japani, haastattelee Imagen toimituspäällikkö Pekka Hiltunen

20.30-20.45 Tuomas Kyrö, haastattelee Ina Westman

21-21.15 Ayla Albayrak: Mondon Istanbul, haastattelee Heikki Valkama

 

21.25-22 Paneelikeskustelu: Kirjallisuus menee verkkoon – mikä muuttuu? Keskustelijoina Ina Westman, kirjabloggaaja Ina Westman, Parnasson päätoimittaja Jarmo Papinniemi,kirjailija Miina Supinen. Juontaa Imagen toimituspäällikkö, syksyn esikoiskirjailija Pekka Hiltunen.

 

Kuva: A-lehtien kuvatoimitus

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.