Unohda Robert Pattinson, Harry Styles on uusi maailman kuumin (hyvin) nuori mies

Toimitus

Saammeko esitellä tuoreimman söpöläisen, joka todistetusti ilahduttaa sekä nelikymppistä äitiä että 13-vuotiasta tytärtä: One Direction -poikabändin Harry Styles (18).

Harry on One Directionin Ronan Keating, eli se joukon komein hahmo, joka todennäköisesti hajottaa bändin kahden vuoden kuluttua ilmoittamalla siirtyvänsä soolouralle.

Tähän asti Harry on niittänyt musiikkiuraa enemmän mainetta vanhempien naisten mielitiettynä ja Lontoon yöelämää hämmentävänä freesinä kasvona. Tutkaillaanpa, miten tähän päädyttiin.

 

Askel 1: Harry <3 Caroline Flack

Harry avasi pelin näyttävästi viime syksynä alkamalla seurustella juontaja Caroline Flackin (32) kanssa.

Kaksikko tapasi, kun Caroline juonsi vuoden 2010 X-Factoria. One Direction sijoittui kisassa kolmanneksi.

Kun pusuttelu vuoti julkisuuteen, paheksuntaa herätti - tietysti - paitsi pariskunnan ikäero, mutta myös se, että Caroline saattoi ostaa tuolloin alaikäiselle Harrylle viiniä.

 

Askel 2: Harry <3 Alexa Chung

Viis viinistä, tässä vaiheessa Harry viipotti jo eteenpäin eli deiteille media- ja muotipersoona Alexa Chungin (28) kanssa. Kaksikko hengaili yhdessä ystävänpäivänä ja on paparatsattu samassa taksissa pikkutunneilla.

Yhdessä vai ei? Kukapa tietää, mutta ainakin Alexa hoiti oman osansa mediahuomion maksimoimiseksi esimerkiksi pyytämällä Harry treffeille Twitterissä.

Hiljattain Alexa kiisti suhteen sopivan härösti:

”Emme seurustele, mutta Harry on valmistanut minulle juustovoileivän. Se oli hyvin seksikästä.”Askel 3: Harry <3 Lontoon seurapiirit

Alexa ja Caroline eivät ole ainoita Harryn nuorelle charmille lämmenneitä. Kikkarapää on bongattu hyvin istuvassa harmaassa puvussaan esimerkiksi Stella McCartneyn London Fashion Week -bileissä, joissa juhlivat myös Kate Moss ja Rihanna. Näiden bileiden parhaat asut rankattiin myös Lilyssä.

Nuorukainen keräsi poskisuudelmia Brit Awardsien jatkoilla ja on tuttu näky Lontoon yössä uuden parhaan kaverinsa, tv- ja radiojuontaja Nick Grimshaw’n (27) kanssa.

 

Puss! Myös Jo Wood, Rolling Stonesin Ronnie Woodin entinen vaimo, muikisteli Harryn rinnalla Brit Awardsien bileissä.

 

Askel 4: Tässäkö tämä nyt oli?

Mutta mitä sanoo herättämästään huomiosta herra itse? Ilmeisesti julkisuus vanhempien naisten kultapoikana ei pelkästään imartele.

”Olen saanut tarpeekseni vanhemmista naisista. Haluan nyt deittailla omanikäisiäni tyttöjä”, hän toteaa MTV:lle.

No höh.

Lilyn toimituksen ikääntynyt siipi toivoo silti pelkkää hyvää kaikille Harryn pyrkimyksille.

Sen lisäksi toivomme, että urpo termi puuma voidaan pian lakkauttaa tarpeettomana, kun nuorten miesten ja vanhempien naisten romansseista tulee yhtä arkipäiväisiä kuin harmaantuneiden herrojen ja nuorempien naisten suhteet ovat aina olleet.

Entäpä sinä:

Lämpenetkö nuoremmille? Missä menee raja – kuinka paljon itseäsi nuorempaa tapailisit?

 

Teksti: Kati Toivanen (34), jonka mielestä ikä on vain numero. Ihan totta. No on!

Kuvat: AOP

Lähteet: OK!, Nowmagazine.co.uk, MTV.co.uk, Heat

Share

Kommentit

Hups! (Ei varmistettu)

Harry on aika teini, mutta puku komistaa... Itse en niin välitä nuoremmista vaan aina olen seurustellut itteä vanhempien miesten kanssa jostain syystä.

Vierailija (Ei varmistettu)

Ehkä tämä on oikea foorumi (salaisesti) paljastaa että mielestäni nuoremmat miehet on erittäin HOT. Varsinkin kun en ole koskaan puuhaillut mitään reippaasti nuorempien kanssa, ajatellut vaan! Mielestäni (ajatustenkin) raja menee jossain täysi-ikäisyyden/parikymppisyyden kieppeillä. "Paras ikä" on mielestäni ehkä joku 24-25 - eli noin kymmenen vuotta itseäni nuorempi... Mutta onko se jotenkin kamalaa vai ihan jees, en ole jotenkin onnistunut päätämään.
PS Ehdotan myös että urpo MILF-termi lakkautetaan.

Kati Toivanen
Kaksi-nolla

Vierailija, tämä on hyvä foorumi tuollaisille paljastuksille, mahtavaa pohdintaa. Ja jep, olen samaa mieltä MILF-termistä. Ihan urpo sekin.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.