Viikon suomalaisteko: Suvi Koponen talutti kompuroivan mallikaverin catwalkilta

Toimitus

Korkkareissaan kompastelevat mallit ei ole mikään uusi juttu. Pariisin muotiviikoilla kohistaan kuitenkin Anthony Vaccarellon syysnäytöksestä, jossa ranskalainen malli Pauline Hoarau ei ollut pysyä ollenkaan pystyssä.

Onneksi auttava käsi oli lähellä. Paulinen takana käpsytellyt Suvi Koponen katseli touhua hetken, päätti sitten ottaa homman haltuun ja talutti Paulinen toisen mallin kanssa läpi lopputaputusten ja pois lavalta.

Katso koko homma videolta kohdasta 0:33 alkaen ja tunne kansalaisylpeyttä sydämessäsi:

Päivän hyvä teko hoidettu! Sovitaanko, että tästä lähtien suomalaisen tunnistaa maailmalla sisun lisäksi siitä, että se auttaa aina kaveria? 

PS. Jos torstaisi takkuilee, hae vertaistukea (ja okei, parit naurut) tästä kaikkien aikojen kompurointivideosta.

Teksti: Jenna Kämäräinen, joka on tänä talvena kaatunut korkkareilla vasta kolme kertaa

Kuvat ja lähteet: Styleite ja Huffington Post

Share

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Hyvä Suvi! Toinen malli käveli kylmästi ohi, Suvi handlas tilanteen hienosti ja coolisti. Kompuroivan mallin katse Suville kertoi paljon - kiitos!

Vierailija (Ei varmistettu)

Suvilla piti pokka, toisella auttajista ei, mutta hyvä silti, että auttoi hänkin:

http://www.thefrontrowview.com/2012/03/stumbling-model-helped-off-anthon...

Vierailija (Ei varmistettu)

tuolla mallillahan on selvästi korko katki tai joku ongelma kengässä! miks näitä juttuja ei kerrota totuudenmukaisesti!

Vierailija (Ei varmistettu)

Varmaan nivelsiteet aika hyvässä kuosissa ton lenkin jälkeen...

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihan kamalaa olis olla tuo kompuroija 0.0 melkeen itku tuli kun katoin tuota. Tosi kurjaa =/ Olisko liian iso kenkä?

Vierailija (Ei varmistettu)

Siis näyttää ihan selvästi siltä, että korko poikki ja nilkka poikki. sen verran pahasti nuljahti. ihan mahtavaa, että tajusivat tilanteen ja auttoivat kaveria hädässä :))

Vierailija (Ei varmistettu)

Jotakin vikaa oli kengässä. Eihän tyttö pystynyt edes kunnolla astumaan kengällä.

Jenniii
Pupulandia

Minullakin meinasi oikeasti tulla itku, kun katsoin tuota. Näytti niin pahalta. Ja todellakin ilmiselvästi kengissä jotain vikaa, joko täysin väärä koko tai kengät rikki, tms. :/ Mutta propsit Suville!

Vierailijae (Ei varmistettu)

Samainen tyttelihän ketasee jo 0:26 ensimmäisen kerran. Hienosti hoidettu, Suvi!

Vierailija (Ei varmistettu)

Ensimmäisen kerran, kun Suvi nappaa käsivarresta kiinni tyttö yrittää irrottaa otteensa ja mulkaisee Suvia vihaisesti. Kunnes sitten taas meinaa kaatua toisen kerran ja toinen malli tulee apuun...

Jenna Kämäräinen
Jenna K

Totta, se, että Othilia Simon marssii muina malleina Paulinen ohitse, alleviivaa kyllä mukavasti Suvin esimerkillistä otetta. Vaccarellolta taidettiin tiedottaa, että vika oli yksinkertaisesti siinä, ettei malli osannut kävellä kyseisillä kengillä. Yritin zoomailla korkoa, mutta se ei ainakaan videolla näytä olevan katki. Mutta voihan olla, että se on osittain irti, mikä tekee tuollaisilla stileteillä kävelystä mahdotonta.

Vierailija (Ei varmistettu)

"Ensimmäisen kerran, kun Suvi nappaa käsivarresta kiinni tyttö yrittää irrottaa otteensa ja mulkaisee Suvia vihaisesti. Kunnes sitten taas meinaa kaatua toisen kerran ja toinen malli tulee apuun..." - niin se mulleki näytti että ei ollut ainakin alussa kovin kiitollisen näköinen ;)

Vierailija (Ei varmistettu)

Kannattaisko syödä välillä, että pysyis pystyssä... ?

tasapohja (Ei varmistettu)

vähän niinku Sinkkuelämää, Carrie kaatui catwalkilla. Mutta ihan vammaiselta sen tytön jalka näytti. Mä en koskaan ole rääkännyt itseäni koroilla. Se on yks fetissi jota vaan en tajuu.

MallimaailmanVierailijaTurusta (Ei varmistettu)

En yleensä seuraa mitään mallimaailman juttuja, eikä asia tosiaan minua yhtään kiinnosta..
Silti otti oikein sydämestä kun ensin yksi malleista kävelee kompuroivan mallin ohi ja Suvi tekee taktisen siirtonsa ja ottaa kollegan käsikynkkään.. Aivan mahtavaa, rohkeaa ja hienoa.. Tuli mieleen omien ystävien lojaalius ja toivon että jos itelle kävisi samalla tavalla töissä (siis jonkin sortin sähläys), että joku työkaveri tulisi viereen tukemaan..

Suvi, Suomi saa olla susta ylpeä, hienoa, aivan mahtavaa, pidä hyvä luonne pystyssä!

Vierailija (Ei varmistettu)

Inhimillisyyttä peliin..=) empatiakyky taitaa olla monella vähän hakusessa tuola..Hyvä Suvi..

Vierailija (Ei varmistettu)

Nosta hattua Suville tuosta teosta! Itse en arvosta mallien maailmaa tippaakaan mutta tuo nosti hyvän mielen itselle! Kiitos Suvi!!

Vierailija (Ei varmistettu)

-Minusta näytti siltä, että kompuroiva malli ei pystynyt astelemaan kunnolla oikean puoleisen nilkkansa vuoksi. Ihan kuin hän olisi satuttanut sen ensimmäisen kaatumisensa yhteydessä.
-Malleilla on jatkuvasti vaikeuksia kävellä korkkareissa liukkailla näytöslavoilla, yleensä vaan kompuroinnista ei seuraa mitään vakavempaa, vaan sitten noustaan pystyyn ja jatketaan. Ja jos syy on kengissä niin sitten mallit yleensä ottaa ne vaan rohkeesti jalasta pois ja jatkaa sitten paljasjaloin.
-Tää "kylmästi ohittanut malli", Othilia Simon, on tietääkseni vasta aloittanut catwalkit. Varmaan hänellä ei ollut itsevarmuutta vaan ottaa tilannetta ohjaksiinsa. Turha varmaan häntä menettelystään parjata.
-Ja kommentti "kannattaisko syödä välillä, että pysyis pystyssä" on vaan pahansuopaa lietsontaa. Ei toi malli näyttänyt yhtään siltä, että sitä heikottais.

Vierailija (Ei varmistettu)

hänellähän näyttää olevan nilkassa jokin ongelma. ensimmäinen tyttohän kävelee suoraan ohi, onneksi Suvi on vielä ihminen! Mallithan useinkaan ei nuku ja ovat aivan poikki, olikohan viimeisillään. Muistam sen tarinan hyvin, kun brasiliainen huippumalli oli toissä yhtenä päivänä valokuvauksissa, ja seuraavana päivänä kuoli nälkään....
Että sillain.

(Ei varmistettu)

Ei mun mielestä kommentti "kannattaisko syödä.." ole pahansuopaa, ehkä vain hiukka ilkeästi sanottu, mutta hyvää tarkoittava. Työnsä osaava malli ei heikotustaan hevillä näytä, kuten seuraavan kommentin juttu brassi-mallista osoittaa.
Suville hatunnosto, ja muista nyt Suvi sinä pitää huoli riittävästä ravinnosta <3

Vierailija (Ei varmistettu)

Kyllähän nämä kaikki mallit ovat anorektikkoja! Ei mikään ihme, ettei pystyssä pysy. Saati vielä korkeilla koroilla. Milloin mallimaailma tajuaa, että on sairasta tuollainen luurankomaisen laihuuden ihannointi? Jokin alaraja painoindeksiin pitäisi saada.

Ex- malli (Ei varmistettu)

Viu suloinen Suvi! Ihana inhimillisyys tallella- Upeeta!

Sairas ala.... (Ei varmistettu)

Hyi hitto, en muistanut kuinka pahalta noi anorektiset mallit näyttää :/. Yksi hyvä puoli lisää siinä, ettei enää digi- ja blogiaikana lue naistenlehtiä ja muotilehtiä: silmät tottuu terveeseen naisen kroppaan ja tuo anorektisuus näyttää sairaalta - mitä se onkin.

Vapauttakaa, tytöt ja naiset, itsenne vaateteollisuuden ja naisten hömppälehtien luomasta sairaasta naiskuvasta. Toivottavasti nuokin mallit pääsevät Elämään Elämää vielä joskus. Mahtavaa, kun jaksaa liikkua, kun syö sen verran kuin ihmisen keho toimiakseen tarvitsee.

Tikku (Ei varmistettu)

Todella ankeeta ja ikävää kommenttia täällä. "Söisivät jotain", "luurankoanorektikot". Ensin kehutaan Suvia ystävällisestä käytöksestä ja tsempataan olemaan IHMINEN.
Heti sen perään haukutaan tyttöjä luurangoiksi ja anorektikoiksi.

Minun mielestäni kaikkea ei voi naamioida "hyväntahtoisuuteen". Olen koko ikäni ollut alipainoinen, vaikka mielelläni ottaisin muutaman extrakilon. Ihmisten "hyvää tarkoittava naljailu" jätti kyllä aikamoiset arvet kymmeneksi vuodeksi. Miettikää mitä suustanne päästätte.. Kaikilla laihoilla ihmisillä ei ole anoreksiaa ja ulkonäön kommentoinnin voi jättää väliin olipa toinen sitten ylipainoinen, alipainoinen, pätkä tai pitkä..

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.