Viisi tyylivinkkiä Brit Awardsien punaiselta matolta

Toimitus

Keskiviikkoilta kokosi brittien musiikkiteollisuuden kuumat nimet Brit Awards -gaalan punaiselle matolle. Poimimme joukosta viisi vinkin arvoista lookia.

Jessie J oli illan ehdoton vilauttelukuningatar. Versacen tulevasta syysmallistosta etukäteislainaan saatu mekko ei jättänyt juuri arvailuille varaa. Vaateteippiä lienee kulunut sentti jos toinenkin, kun mekon rinnusta on aseteltu paikoilleen.

Vinkki 1: Price Tag -laulaja ajatteli, että sanonnassa “Vähemmän on enemmän” viitataan ilmiselvästi mekon kankaan määrään. Tätä ei ehkä kannata kokeilla kotona!

Brittimalli Jourdan Dunn esitteli pitkiä jalkojaan Balmainin tämän kevään mekossa. Keltainen mekko korosti mallin kauniita piirteitä eikä kankaan kirjailtu pinta kaivannut seurakseen muita asusteita.

Vinkki 2: Kokeile kesällä perinteisen pikkumustan sijaan värikkästä pikkumekoa.

One Directionin pojat olivat viettäneet gaalaa edeltävän illan puhelimessa asujaan koordinoiden. Mustiin pukuihin luottaneet nuorukaiset näyttivät esimerkkiä faneilleen ja sekoittelivat asuissaan huippusuunnittelijoiden luomuksia ja ketjuliikkeiden löytöjä.

Vinkki 3: Mikäli juhlaetiketti ei vaadi kravattia, miesten kannattaa ottaa mallia Harry Stylesilta ja Zayn Malikilta. Puku saa mukavaa piristystä myös erilaisista solmukkeista ja rintakukkasista.

Robbie Williamsin olisi kannattanut ottaa One Directionilta mallia ja jättää kraka suosiolla kotiin. Liekö herran viisikuukautisen Teddy-tyttären hoitovelvollisuudet häirinneet iltaan valmistautumista, sillä mies saapui paikalle kravatti pahasti vinossa.

Vinkki 4: Jos talven trendiväri oli vihreä, nyt on korkea aika päivittää huomiopuku näyttävään lilaan.

Mitch Winehouse kunnioitti tyttärensä muistoa näkyvästi. Isä Winehousen selkämykseen oli nimittäin liimattu Amyn kuva. Kunnia toki kuuluu niille, jotka sen ansaitsevat, mutta keräsipä Mitch samalla itselleenkin hieman huomiota.

Vinkki 5: Enteilisikö Mitchin liivi mahdollisesti farkkutakin selkämykseen ommeltavien bändisiirtokuvien paluuta?

Teksti: Laura Paananen, joka saarivaltakunnassa asuttuaan uskaltaa melkein väittää, että Jessie J ei ole suinkaan ainoa brittityttö, joka on tulkinnut jutussa mainittua sanontaan hieman erikoisella tavalla

Kuvat: Splash News

Kommentit

cheap flights from las vegas to sacramento (Ei varmistettu) http://cheapflightslasvegasus.com/

Your means of describing all in this article is truly nice, every
one be capable of easily be aware of it, Thanks a lot.

prednisone (Ei varmistettu) http://lihat.us/dlke

Hey excellent website! Does running a blog such as this take
a great deal of work? I've absolutely no understanding of programming but I had been hoping to start my own blog in the near future.

Anyway, if you have any suggestions or techniques for new blog owners please share.
I know this is off topic but I simply wanted to ask.
Thanks a lot!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.