Voita Korresin Intro Box -ihotuotepakkaus!

Toimitus

Haluamme helpottaa yhden lilyläisen talvi-ihoa Korresin kauniilla Pomegrante Intro box -kokeilusetillä, johon kuuluu:

  • geelivoide,
  • puhdistusgeeli,
  • naamio
  • ja kuorinta-aine.

Tuotepaketti sisältää matkapakkauskokoiset tuubit ja sopiii rasvaiselle tai sekaiholle.

Osallistut arvontaan kertomalla, millaisia kauneusjuttuja luet mieluiten, Lilyssä tai muilla nettimailla?

Voittaja arvotaan maanantaina 20.2. klo 12.

Kilpailuun osallistuvat kaikki Lilyyn rekisteröityneet käyttäjät. Ellet ole vielä rekisteröitynyt, tee se täällä nopeammin kuin ehdit sanoa Korres.

 

Psst! Olethan osallistunut myös näiden synttäriviikon palkintojen arvontaan:

 

Kommentit

Luen mieluiten kauneusjuttuja, joissa on isoja/ selkeitä kuvia ja monipuolisia tuote-esittelyjä.

Temppula

Uutuustuotteet herättävät aina mielenkiinnon; meikkivinkit ja stailaukset myös!

Kauneusblogeja tulee myös seurattua..

Stillleben

Vau, Korresia, nyt on kyllä pakko tulla kokeilemaan onneani!

Pidän eniten omaperäisistä, sellaisista lähes niksipirkkamaisista neuvoista, jotka eivät vaadi minua ostamaan jotain uutuus tuotetta. Ihonhoitovinkit kotikonstein, helpot hiustenlaitto-ohjeet ja näppärät tyylineuvot ovat minulle mieleen.

Kasma

Luen mielelläni juttuja jossa valoitetaan testaajan taustoja - ikä, iho ja ehkäpä myös elämänfilosofiaa kuluttajana. Tuotteissa kiinnostaa myös hinta, ekologisuus sekä pakkaus esim.  sen helppokäyttöisyys ja paino.

Concrete Wall

Mieluiten luen meikkivinkkejä ja esittelyitä ihonhoitoituotteiden uutuuksista. :)

Luen aika vähän kauneusjuttuja, mutta luonnonmukaiset ja edulliset tuotteet kiinnostavat.

Marikin elämää

Meikkausvinkit ja meikkituote-esittelyt kiinnostavat minua.

Luen mieluiten juttuja luonnonkosmetiikasta; käyttäjien kokemuksista, uutuustuotteista ym.

Susa - Järjellä ja tunteella

Luen mieluiten juttuja, joissa kerrotaan vähän huokeammankin budjetin ihonhoito- ja kosmetiikkatuotteista, mutta myös luonnonkosmetiikka kiinnostaa aina. Käyttäjien omat kokemukset tuovat juttuun mukavasti uskottavuutta ja kiinnostavuutta!

sanumaria

Sellaiset missä vakuutetaan että näinkin kauneudenhoidollisesti tumpelo henkilö voi onnistua :D

mikihara

Hinta/laatu-vertailut on parhaita. Sellaisia mistä sekin meikkari joka ei aina raaski satsata, mutta joskus tahtoo sen Teint Miraclen, voi saada faktapohjaista tietoa sekä pihistä että panosta-tuotteista. Inci-listojen ymmärrettävä purku on mielenkiintoista. Esim. että löytyykö ihan samoja vaikuttavia aineita aivan eri hintaryhmien tuotteista?

essi
Eye See

Juttuja jossa sovelletaan nerokkaasti kosmetiikkatuotteiden käyttöä (esim.hiuslakkaa kulmakarvoihin, kynsilakkaa sukkahousuihin, huulipunaa poskipunaksi jne.). Kosmetiikkaniksejä siis? :)

Mä en paljoa lue kauneusjuttuja, enemmän muoti-juttuja mutta kauneusjutuista eniten kiinnostaa lukea miten tehdään kevyt, luonnollinen meikki.

Luen mieluiten kaikkea luonnonkosmetiikkaan liittyvää. Testauksista, uutuuksista ja vinkeistä.

Uutuusjutut on aina valttia, ja sellaiset tuotteet millä voi säväyttää! Miten tehdä esim. rock henkinen meikki.

M.ria (Ei varmistettu)

Luen kaikenlaisia juttuja. Eniten kiehtovat myös kritiikkiä sisältävät tuote-esittelyt. Jos jokin tuote kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, se useimmiten on... maksettu mainos.
Essin mainitsemat vinkit ovat myös herkullista luettavaa. Ja mikäli muistan älynväläyksen vielä akuutissa hädässä, on idea ollut vallan loistava.

-

Eniten kiinnostavat "helpot" ohjeet ja vinkit. Uutuuksista on kiva lukea.

Sugar & Pepper

Luen mieluiten uutuustuotteista. Suoranaisia kauneusjuttuja enemmän tykkään lukea hyvinvoinnista, aiheina tulee nyt äkkiseltään mieleen esimerkiksi erilaiset detox-kuurit ja superfoodit.

Precious Things

Luen mielelläni luonnonkosmetiikasta, erilaisia vinkkejä tulee myös katseltua läpi. Tuote-esittelyt ovat myös mielenkiintoisia, ja sellaiset joissa joku random henkilö kokeilee joitain tuotteita tai kauneushoitolan hoitoja vaikkapa viikon verran, ja kertoilee jälkikäteen tuloksista. :) Kaikenlaisia juttuja oikeastaan tulee luettua - sillä tavalla pysyn ajassa alallani.

Minua kiinnostavat eniten arvostelut, etenkin luonnonkosmetiikkaan liittyvät.

mymmelinanlifestyle

Mielelläni luen käyttäjien kokemuksia, vinkkejä luonnonmukaisista & edullisista tuotteista, juttuja, joissa vaihtoehdot tuotteille (tyyliin *säästä / satsaa' ), vinkkejä matkailuun ( mitä kannattaa ottaa mukaan vkonloppureissulle / pidemmälle matkalle).

mukana kisassa =) luen mieluiten bloggaajien omia käyttökokemuksia kosmetiikkatuotteista.. ja uutuuksista! 

Pidän sellaisista vinkeistä, joita suosittelija oikeasti pitää hyvänä eikä vain mainosta jotain mitä on käsketty. Uutuuksista on kiva lukea, yleensä ensimmäistä kertaa saankin tietää jostain tuoteuutuudesta näiden blogien kautta:)

Kretu

Mieluiten luen sellaisia juttuja joissa on ihan konkreettisia neuvoja/vinkkejä ihon- ja hiustenhoitoon, meikkaukseen, vartalonhoitoon jne. Korres <3

Elämä on kaunis

Sellaisia "näin teet itse kasvonaamion keittiön tarvikkeilla" -juttuja! 

Pakko myös kommentoida kun niin hyvä palkinto :) 

Luen mieluiten uusiin kosmetiikka-tuotteisiin liittyviä juttuja, joissa kommentoitu uusia tuotteita tms. Ruokajutut kiinnostavat myös. 

Eliisa

Testaukset, uutuudet, vinkit aleista yms. Oikeastaan kaikki käy! :)

Kiinnostaa kaikki sellaiset kauneusjutut, jotka helpottavat mun meikkaus- ja ihonpuhdistusrutiineja. Eli esim. monikäyttöisten tuotteiden käyttövinkit (esim. öljyt on monesti tällaisia), meikkivinkit, joissa kerrotaan miten pienillä variaatioilla tai värisävyjä vaihtamalla saa samalla tyylillä monenlaisia lookeja jne. Lienee sanomattakin selvää, etten jaksa puljailla monille purkeilla ja purnukoilla :).

 

 

Kira

Eniten kiinostavat hiuksiin (tarkemmin sanottuna kampaus tutoriaalit) liittyvät jutut. Myös luonnonkosmetiikka kiinnostaa.

Kootut runot

Luen mieluiten sellaisia kauneusjuttuja, joista käy ilmi, että toimittaja tai bloggaaja on todella testannut tuotetta. Itse kauneusjuttuun haluan tietoa siitä, miksi tuotetta testattiin, mitä ongelmia testaajalla yleensä on vastaavilla tuotteilla, esiintyikö ongelmia nyt, jne. Eli sellaisia testattu-juttuja, tiedättehän! Nou-nou ovat kauneusjutut, joissa jokin tuote on vain nostettu esille koska "tämä tupsahti postiluukusta/toimitukseen" tai "tämä on nyt uusinta uutta ja hieno".

Tällä hetkellä kiinnostavat itseruskettavat, talvi-ihon kosteusvoiteet, sekä sähköisen talvitukan hoito! :)

Unfinished (Ei varmistettu)

Eniten kiinnostaa tutoriaalit mm. hiustenlaittoon ja meikkaamiseen kaipaa aina uusia vinkkejä.

häkkilintu

Luonnonkosmetiikka on ah-niin-mielenkiintoista, vaikka olenkin apteekin perusrasvalla pärjäilevä ihoherkkis.

Auringonkukka

Minä luen mielelläni juttuja uusista tuotteita, niiden testaamisesta yms. Luonnonkosmetiikka on aina mielenkiintoista, luen lähes kaikki artikkelit mitkä kertovat luonnonkosmetiikasta. Ihonhoito yleensäkin on minulle kiinnostava aihe, koska jos ei iho ole kunnossa ei myöskään meikki sen päällä ole kovin hyvän näköinen.

manni
pakkelinurkka

Komppaan Tuulia ylämpänä, testatut tuotteet ja myös jos siinä oli jotain negatiivista. Ärsyttää lukea lehdistä kun toimittajat kilpaa kehuvat sponssoroituja rasvoja ja litkujaan ilman että olisivat edes avanneet purkkia. Aurinkoiho on kiroukseni joka kesä, joten jos tästä tulis jotain tietoa kevään puolella olisin erittäin iloinen : )

Itse luen mieluiten juttuja ihon hemmottelusta, esim. "Näin hemmottelet pakkasesta kärsinyttä ihoa!"!

Lotta Katariina
Pumpui

Eniten pidän yksinkertaisista, tavallisen pulliaisenkin toteutettavissa olevista kauneudenhoito- ja meikkausohjeista.

Nora
Noran world

Luen mielelläni vinkkejä meikkauksesta, mitä Saara onkin paljon kirjoittanut.
Luen myös mielelläni tuotesuosituksia liittyen kaikkeen kauneushoitoon ja hintavertailuja. Jutuissa voisi myös olla, että mistä tuotteita saa esim. eri alueilla Suomessa.

Tykkään kovasti myös arvonnoista! :)

Memma
Minä täällä hei.

Tykkään lukea rehellisiä ja konkreettisiä juttuja. Se on ihan yks ja sama, onko kirjoittaja ammattilainen vai pelkkä harrastaja, kirjoittajan oma mielipide on se tärkein. Ja myös "Halpa VS. Kallis" vertailut ovat kivoja!

MiiaZiko (Ei varmistettu)

Tykkään kauneusjutuista joissa on kauniita ja selkeitä kuvia josta tietää mitä tuotetta mainostetaan.Selkeät selostukset tuotteesta tuo aina myös plussaa asiaan.

estella

Tykkään sellaisista jutuista, missä neuvotaan esim. kotitekoisen naamion teossa.

Nousujohteinen.

Minä luen mielelläni kauneusjuttuja, joissa on keskitytty testaamaan jotain tiettyä tuotetta (mieluiten urheilu- tai erilaisissa sääolosuhteissa) tai tehty vertailua itse testattujen, samankaltaisten tuotteiden välillä. Mukavia ovat myös jutut, joissa on kaveriporukalla testattu samaa tuotetta,  ja saatu yhteen testipostaukseen siten useampaa näkökulmaa. Siten on helpompaa arvioida tuotteen toimivuutta itsellä.

Pidän myös jutuista, joissa ei tarvitse odottaa kauppojen aukeamista tuotteen saadakseen, vaan vinkataan esim. kotikutoinen kasvonaamio avocadosta ja merisuolasta tai uusi käyttövinkki tutulle tuotteelle. Mielikuvituksettomalle surkilolle nämä vinkkaukset ovat kullanarvoisia.

Olisipa mukavaa päästä testaamaan itselle ennestään tuntematonta tuotemerkkiä!

Uuuu, Korresia! Ja vieläpä suokkariani granaattiomenaa! Hemmottelette meidät pilalle! :D

CandyLove

Luen mieluiten luonnonkosmetiikkaan liittyvistä kauneusjutuista. Myös skandinaavinen laadukas/edullinen sisustus kiinnostaa...ei siis mitään 'meksiko/kiina' sisustusjuttuja ---pliis :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Vinkkejä haastavan ihon hoitoon luen näinä aikoina oikein ahmimalla. Joku positiivinen tyyppi minussa kuvittelee, että ihoni voisi joskus näyttää heleältä ja sileältä?

Inanaa's

Unohdin kirjautua, joten tässä kommenttini uudelleen:

Vinkkejä haastavan ihon hoitoon luen näinä aikoina oikein ahmimalla. Joku positiivinen tyyppi minussa kuvittelee, että ihoni voisi joskus näyttää heleältä ja sileältä?

Hinta/laatu suhteeltaan hyviä tuotteita ei välttämättä tarvii olla esim kaikki kaupan tuotteita vaan myös vertailua oriflaym yves rocherin ym näidenkin tuotteiden kesken voisi olla enemmän. Sitte sisustusjuttuja lukee aina ja nyt kun tulee kevät tietenkin uusia ihania juttuja miten laittaa parveke /piha uuteen uskoon ja millaisilla verhoilla ja tyynyillä esim voi sisustaa edullisesti ..ei aina olis kivaa ostaa uusia huonekaluja vaan vinkkejä siitä miten samanlaisilla huonekaluilla sisustettu esim olohuone on erilainen erilaisien kankaiden tyynyjen ja verhojen avulla.

"Jalat maassa" kauneusjutut ovat parhaita ja erityisesti ihonhoito ja DIY-vinkit kiinnostavat. Myös purutumisesta kosmetiikan tuoteselosteisiin voisi olla mukava lukea. 

Kaikki hiusvinkit mulle heti nyt. Eli hiustenhoitoon ja kampauksiin liittyvät jutut kiinnostelee.

refute
Jotain kohti

Ihonhoitovinkit ja uutuusesittelyt päätyvät aina takuuvarmasti lukulistalle.

Ihmeellistä eloa

Mieluiten luen jutuista mitkä ovat ekologisia, oikeasti testattuja eri ikäryhmillä ja sopivat omaan ihooni ja tarpeisiini.

Myös artikkelit missä kerrotaan miten korjata tiettyjä virheitä ihossa tai jotka ovat auttaneet muita ihmisiä ylipäätään ovat kiinnostavia.

Myös hinta-arviot laatuun nähden kiinnostavat sekä onko kalliimmat voiteet muka tehokkaampia.

Pages

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.