Ystävänpäivän arvonta: Voita kasvohoito kahdelle!

Toimitus

Hyvään ystävänpäivää ja Lilyn 2-vuotissyntymäpäivää!

Tänään on täydellinen päivä paljastaa tarkoin varjelemamme salaisuus: Helsingin ihanin kauneushoitola on Cindy Rieran hoitola Kalevankadulla. Anna ja Kati vannovat Cindyn ammattitaidon nimeen ja ovat saaneet oikuttelevat ihonsa kuriin hänen hoidoillaan. Myös Pupulandian Jenni on kirjoittanut tyytyväisistä kokemuksistaan Cindyn hellässä hoidossa.

Arvomme yhdessä Cindyn kanssa ihanan hemmottelupaketin ystävyksille, eli vapaavalintaiset kasvohoidot kahdelle. Palkinnon arvo on hoidosta riippuen noin 180-230 euroa.

Cindy haluaa tarjota kokonaisvaltaisia hyvinvoinnin kokemuksia ja rauhaisan oman tilan ja ajan keskellä arkea. Tuotesarjat ja hoidot on suunniteltu huolellisesti niin, että iloa, voimaa ja hyvää oloa riittää hoidon jälkeen myös kotiinviemisiksi. Lilyn toimitus allekirjoittaa tämän kokemuksillaan!

Olet mukana arvonnassa, kun kerrot ystävänpäivän kunniaksi:

Mikä on parasta hyvässä ystävässäsi?

Osallistu arvontaan viimeistään maanantaina 18.2. kello 15. Jos et ole Lilyn rekisteröitynyt käyttäjä, jätä kommenttiin sähköpostiosoitteesi, jotta saamme sinut tarvittaessa kiinni. Voittaja saa kaksi lahjakorttia Cindy Rieran kauneushoitolaan vapaavalintaisiin kasvohoitoihin, joiden ajankohta ja sisältö sovitaan yhdessä Cindyn kanssa.

Cindy Rieran kotisivulle tästä.

Osallistu myös muihin synttäriviikon kisoihin.:

  • Voita Lumenen ihonhoitotuotteita täältä!
  • Täältä voit voittaa lahjakortin lifestylemyymälään!
  • Voita hiustenhoitotuotteita täältä!
  • Huomenna taas uusi arvonta...

Onnea arvontaan ystävät!

Kommentit

HelloAochi

Oijoi miten ihana arvonta!!

minulla on aika vähän ystäviä, mutta eiköhän tässä asiassa laatu vie määrältä voiton mennen tullen. Parasta ystävissäni on se, että vaikka ei välillä nähdä vuosiin, niin se ei kuitenkaan haittaa, vaan tavatessamme jatketaan siitä mihin jäätiin. Ystäväni eivät koskaan kritisoi tai vähättele.  Ihania ovat!

Apupyörillä

Parhaissa ystävissä parhautta on se, että niiden kanssa alkaa naurattaa vaikka päivä olisi ollut aivan kukkua. Ja niiden kanssa alkaa itkettää se, kuinka kivoja ja tärkeitä ne on, ja itse niille.

Sehirvi
Langanlaiha

Minulla on paljon ystäviä, muutama tosi ystävä. Heidän seurassaan voin olla oma itseni ja kertoa kaikki asiani. Hyvä ystävä ei juoruile eikä vikittele miestäni, hyvään ystävään voi luottaa kuin vuoreen. Onneksi he ovat olemassa!

Amma
Why you little!!

Ystävässä parasta on epäitsekkyys ja vilpitön ilo toisen puolesta. Ystävä on ystävä vaikka elämä heittelee ees sun taas. Ystävän kanssa voi puhua mistä vaan ja aina tietää että korvat kuuntelevat, olkapää lohduttaa ja ajatukset eivät tuomitse. Ystävä on perheenjäsen, jolle toivoo elämässä kaikkea hyvää.

Adiina
Helmiä ja vadelmia

Hyvää ystävä pysyy rinnalla muuttuvista elämäntilanteista huolimatta. Ystävyys ei ole kiinni määrästä vaan laadusta. Hän on tukena tarvittaessa, iloitsee puolestasi, eikä petä. 

Parasta hyvässä ystävässäni on hänen vahvuutensa. Syksy ja erityisesti tämä päivä ovat olleet hänen elämänsä vaikeinta aikaa, mutta siitä huolimatta hän jaksaa hymyillä ja vitsailla. Olen erittäin ylpeä hänestä ja olen oppinut häneltä paljon <3

Parasta hyvässä ystävässäni on hänen vahvuutensa. Syksy ja erityisesti tämä päivä ovat olleet hänen elämänsä vaikeinta aikaa, mutta siitä huolimatta hän jaksaa hymyillä ja vitsailla. Olen erittäin ylpeä hänestä ja olen oppinut häneltä paljon <3

niin

Minulla on muutama erittäin hyvä ystävä, joiden kanssa voin jakaa huolet ja murheet sekä iloni. He jaksavat kuunnella ja välittävät aidosti. Heidän kanssaan voin olla oma itseni. Toivon, että olen edes puoliksi yhtä ystävä heille kuin he minulle.

Parasta hyvässä ystävässä on se kun ei tarvitse edes sanoja toista ymmärtääkseen. Pitkä välimatka ja elämänmuutokset eivät ystävyyttä kaada, vaan vahvistaa.

Jolie Laide

Parasta ystävässäni on rehellisyys ja suorapuheisuus. Tiedän, että voin luottaa häneen sataprosenttisesti.

Kasma

Heille ei tarvitse selitellä päätöksiäni.

 

annemi

Parasta on se että ystävän kanssa voi jakaa kaiken :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Parasta hyvässä ystävässäni on se, että hän on seuranani aina, kun tarvitsee. Häneen voi luottaa ja hänen kanssaan on hauskaa. Hän jakaa kanssani samoja kiinnostuksen kohteita, jonka ansiosta puhuttavaa ja tekemistä riittää. Hän on paras ystäväni.
hantsipantsi ät hotmail.com

Cotton Noir

Parhaissa ystävissäni parasta on se että voin heidän seurassaan olla täysin rennosti ja oma itseni. Voimme puhua mistä vaan ja näyttää kaikki ilot, surut ja ärsytykset :) Vaikka joskus menisikin pidempiä aikoja näkemättä niin ystävät ovat aina ajatuksissa.

Ella F.
Siperian Ella

Ystävissäni on parasta se, että he ovat. Olemassa. Ystäviäni. Se on enemmän kuin joskus tunnen ansaitsevani. Ne parhaimmat ovat jokainen helmiä omalla tavallaan.

Lauekh (Ei varmistettu)

Parasta ystävässä on se, että hän on juuri se, kuka haluaa kuulla murheeni, suruni, jakaa iloni ja onneni. Kaikki vilpittömästi.
laura.ekh@gmail.com

Tahiti

Hyvä ystävä on kuin sisko tai veli ja saa huonoimmankin päivän parhaaksi! :)

kryp
Taskunpohja

Oijoi! Parasta ystävissä on tuttuuden tunne, voi olla oma itsensä, ja toisinpäin. Toisena tulee ehkä ajan antaminen, ja kolmantena hyvä tuoksu. Voi nuuhkutella! :)

Mansikkamaa

<3 Ystävä voi olla iältään vanha tahi nuori
<3 Ystävä voi olla tuore tuttavuus tai ystävä monen vuoden takaa
<3 Ystävä voi olla oma rakas
<3 Ystävän kanssa voi turvallisesti riidellä
<3 Ystävä tukee suruissa, mutta erityinen ystävä iloitsee onnistumisista
<3 Ystävän kanssa voin olla hipihiljaa
<3 Ystävä jaksaa kuunnella, silloin kun minulle iskee puheripuli
<3 Ystävä uskaltaa sanoa, kun olen väärässä
<3 Ystävä voi myöntää, kun olen oikeassa
<3 Ystävä ei kahehdi, jos kadehtii niin hyvällä vaan
<3 Ystävä ei lätistä, vaan nostattaa
<3 Ystävyys on kahdenkauppaa
<3 Ystäviä voi olla yksi tahi monta
<3 TOIVOAKSENI MINÄ OLEN YSTÄVÄNÄ MYÖS KAIKKEA YLLÄ OLEVAA ELI TOSIYSTÄVÄ. <3

Mariri (Ei varmistettu)

Parasta ystävissäni on se, että he tuntevat minut pitkältä ajalta ja läpikotaisin. Osaavat kannustaa, mutta myös antaa rakentavaa kritiikkiä.

Savolla

Parasta hyvässä ystävässä on, että juttumme jatkuvat aina siitä, mihin ne ovat viime kerralla jääneet. Vaikka olisitte asuneet toisilla mantareilla, eläneet eri aikavyöhykkeillä ja olleet yhteydessä vain virtuaalisesti, toinen on jollain kumman tavalla kuin aina ennenkin: ymmärtää ja kuuntelee, itkee ja nauraa, iloitsee ja rakastaa kanssasi. Parasta hyvässä ystävässä on myös se, että voi vain vaihtaa katseita ja toinen tietää jo sanomatta, mitä ajattelee. 

tuulipa
I AM SOMEWHERE

Ystävässäni on parasta se, että tiedän voivani näyttää hänelle kaikki puoleni ja että hän toivoo minulle vain parasta. Tiedän vinkkien ja kommenttien tulevan puhtaasta kiinnostuksesta ilman katkeruutta tai kateellisuutta. Iso pusu ystävälle!

Kisse (Ei varmistettu)

Parasta on se että voi kertoa ystävälle ihan kaiken. Jakaa ilot ja surut.

gullriset@yahoo.com

soleggiata

Ystävässä parasta on se, että häneen voi luottaa 100%. Niin iloissa, kuin suruissakin.

Naula

Ystävä on olemassa kaikkina aikoina, vaikka maa, kaupunki ja elämä vaihtuvat. Lasken ystävän hyvät ominaisuudet omikseni ja tiedän, että omat vahvuuteni ovat hänen käytössään. En edes tiedä, millainen olisin yksin.

Vierailija (Ei varmistettu)

Ehdottomasti kuuntelutaito, kyky asettua toisen ihmisen asemaan ja epäitsekkyys.
candygirl1@suomi24.fi

loike
Pastilli

Hyvä ystävä tietää mitä sanoa tai olla sanomatta. Joskus hyvät ystävät myös kyseenalaistavat ja suojelevat  jos olet hairahtanut väärään suuntaan polultasi. He myös iloitsevat hyvistä asioista kanssasi.

neenamaa

Hyvä ystävä on läsnä eikä pelkää olla rehellinen, vaikka totuus olisi epämiellyttävä.

Marsublog

Emme pääsisi toisistamme eroon vaikka haluaisimme. Emmekä kyllä haluakaan. Miehiä tulee ja menee, MP pysyy.

Ystävät ovat tuki ja turva, jotka jakavat ilot ja surut. Heidän seurassaan voi olla oma itsensä. Omat ystäväni asuvat ympäri Suomea, emmekä näe enää kovin usein. Mutta aina kun tapaamme, on kuin emme olisi erossa olleetkaan!

Hyvä ystävä tuo iloa ja valoa sydämeen ja sieluun pimeimpänä hetkenäkin. Hyvän ystävän edessä ei tarvitse olla kukaan muu kuin juuri se joka on. Hyvä ystävä kulkee rinnalla, vaikka olisin hänestä kuinka kaukana. Hyvä ystävä on totuus ja peili.

Tuulia T.

Parasta hyvässä ystävässä on tunne siitä, että voi istua vierekkäin hiljaa puhumatta mitään ja se tuntuu luonnolliselta. Aina ei tarvitse puhua, vaan joskus pelkkä toisen läsnäolo riittää saamaan olon hyväksi ja tärkeäksi.

Pirre (Ei varmistettu)

Parasta on se, kun voi luottaa toiseen ihan täysin. On tukena ollut jo vuosia, ylä- ja alamäessä :)

khanel@windowslive.com

Ikuus (Ei varmistettu)

Parhaassa ystävässäni on parhautta hän itse, kokonaisuudessaan :)

koivuniemi.lotta@gmail.com

Liv
Päiväuniaika

Parasta on se, ettei tarvii olla kuin sitä mitä on. Että jos on huono päivä tai väsy, voidaan vaan olla turpa kii seiniä tuijotellen ja silti toisen seurassa on ihanaa :)

Duvessa (Ei varmistettu) http://oneofbeautysdaughters.blogspot.com

Hyvä ystävä ei anna periksi, vaikka toisen elämä välillä heittääkin häränpyllyä eikä juuri jää aikaa ystäville. Tosiystävä pysyy rinnalla, antaa toisen mennä vähän aikaan ja sitten voi pitkän ajankin jälkeen tapaaminen alkaa niin, kuin ei olisi koskaan erossa oltukaan. Ihana ystäväni asuu parin sadan kilsan päässä, mutta aina kun juttelemme tai näemme (todella harvoin jälkimmäistä), niin tuntuu kuin viimeksi juteltu eilen.

Parasta ystävässä on se, että hänen kanssa voi jakaa kaikki asiat; hyvät ja huonot ja yhdessä on aina mukavaa. 

Vierailija_noratzuh (Ei varmistettu)

Parasta on se, että voin olla täysin oma itseni, omine virheineeni. noratzuh@hotmail.com

Totoro
With Me...

Ystävä on aito oma itsensä, jonka seurassa ei tarvitse esittää mitään!

Hyvä ystäväni on aito, rehellinen, fiilikseen mukaan heittäytyjä, kannustava ja aidosti iloinen pienistäkin asioista. 

paras ystävä saa minut nauramaan vedet silmissä, vain tekemällä hassun ilmeen tai vetämällä housut korviin <3

Vierailija (Ei varmistettu)

Paras ystäväni sanoo minulle suoraan senkin, mitä en välttämättä haluaisi kuulla. Hän ei hössötä, vaan on mies paikallaan varsinkin stressitilanteissa. Tällaisen parhaan ystävän tarvitsisi varmasti moni muukin tytöntyllerö.

maija-leena.peura@helsinki.fi

LiisaMaalla
Kivistössä

Se, että parhaan ystävän viereen nukahtaa päiväunille tuossa tuokiossa.

Nuusnahnikassa (Ei varmistettu) http://nuusnahnikassa.blogspot.fi

Ystävässäni on parasta että hänen seurassaan voin olla oma itseni. Puhelullaan hän onnistuu piristämään synkimmänkin päivän ja tietää juuri miten saada minut nauramaan.

nuusnahnikassa@gmail.com

Mindeka
Ma-material Girl

Parasta ystävässäni on se, että saan olla oma itseni hänen seurassaan. Iloineni ja suruineni, sekä väsyneenä että reippaana. Ikinä en ole joutunut teeskentelemään hänen seurassaan mitään muuta kuin mitä oikeasti olen! 

Happy Valentine´s Day ystäväni,  Mrs. Pete!

Melinka (Ei varmistettu)

Hyvä ystävää ymmärtää, antaa anteeksi eikä tuomitse. Ja tietää, miten paljon välitän, vaikka oltaisiinkin eri maissa eikä juteltaisi pitkään aikaan. Hyvä ystävä iloitsee kanssani ja tuo perspektiiviä, kun oma suhteellisuuden taju meinaa pettää.

Melinka (Ei varmistettu)

Ai niin ja se sähköposti: sanna.sipuli@gmail.com.

Parasta ystävässäni on se, että voin luottaa siihen, että hän kantaa, kun omat jalat eivät murheiden taakan alla enää kanna.

beekoo (Ei varmistettu)

Ystävän seurassa voi olla ihan hiljaa, eikä siitä tule painostavaa tunnelmaa. Ystävä kestää huonotkin päivät, jakaa ilot sekä surut. Ystävä on aidosti läsnä.

beylakraal(at)gmail.com

katja.t

Parasta ystävässä on se että vaikka häntä ei näkisi vähään aikaan, voi taas tavatessa jatkaa juttua siitä mihin on viimeeksi jääty. Ystävä ymmärtää ja hänen kanssaan voi jakaa sekä ilot että surut.

Pages

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.