Ladataan...
Toimitus

1. Aijai kun on kivaa olla ihastunut! Perhoset vatsassa on ihan asia! Paskat on. Ihastuminen on kamalaa, tietää Sosiaalipornoa-palstan Neiti Y.

2. Parilla onnekkaalla on edessään ihana viikonloppumatka, mutta meillä muilla on onneksi Lily, jossa hönkii tällä viikolla ulkomaan tuulet. Jyri vie Alankomaihin hollantia hoilaavan Aprilin tahtiin, Jenna Lontooseen kuvallisella päiväkirjapostauksella ja Laura loves huutelee livenä Oslosta ja vinkkaa kaupungin parhaan vessan.

3. Pitääkö liian laihasta jumppakaverista kantaa vastuuta? Minimalenin Roosa kiskoi tankoa laihan tytön kanssa ja joutui tiukkoihin pohdintoihin itsensä kanssa.

4. Tänä viikonloppuna teemme temppuja keittiössä. Lilyn Anna vinkkaa, miten valkosipuli kuoritaan 10 sekunnissa. Tämän näyttävän yllätysnumeron esitettyäsi voit tarttua viinilasiin ja vetäytyä sohvalle odottamaan, että joku muu tekee loput.

5. Jätä tavaratalojen kampanjapäivät väliin ja klikkaa ostoksille kotiasussa. Syksyn himottavimmat kuteet löytyvät vasta-avatuista nettiputiikeista! Iisa vinkkasi kotimaisen muodin kärkisuunnittelijoita myyvästä Acolythistä ja pikashoppailija-Hertta kertoi jo tilauskokemuksistaan Cosin uudesta verkkokaupasta

Ja kuulittehan jo, että ensi viikolla Lilyssä vietetään mahtavaa tukkaviikkoa? Luvassa on huippuja kilpailuja, iso keko hiusvinkkejä ja paljon muuta tukka-asiaa. Nähdään silloin!

Kirkasta viikonloppua  kaikille lilyläisille toivottavat: Kati, Jenna  ja Anna

Ladataan...

Pages