Ladataan...
Toimitus

Ehkä sekstailin Ashtonin kanssa, ehkä en. Määrittelen itseni silti sinkuksi.

Viikon kuuma peruna Lilysä on ollut: saako sinkkunainen harrastaa seksiä, kuinka paljon ja keneltä se (muka)on pois.  

Nimimerkki Eliitti ja kärsijät on todistanut Sanumarian Etkaisäänymuoavarte-palstan kommenteissa, että yhä on olemassa (mies)ryhmä, jonka mielestä se, ettei joillakin miehillä käy flaksi, on koko naissukupuolen syytä.

Mahdoton nainen kertoi palstallaan, kuinka kenelläkään, ei sinulla eikä minulla, ei ole perustavanlaatuista oikeutta seksiin, koska se tarkoittaisi, että oikeus saada seksiä ylittäisi toisen ihmisen oikeuden päättää omasta ruumiistaan. ”

Häkkilintu tiivisti koko homman pointit ja antoi eläviä esimerkkejä siitä, kuinka turhaa on väittää, että seksiä saadakseen tarvitsee komean ulkonäön tai paljon rahaa:

Jokainen ihminen on yksin vastuussa siitä, miten elämän kokee. Siinä on ihan turha alkaa syyttämään toista sukupuolta, yhteiskuntaa, marsilaisia, markettiappelsiineja, maahanmuuttajia tai omia vanhempiaan, jos on yksinkertaisesti päättänyt vittuuntua kaikesta.”

Asia on kaivellut tällä viikolla myös Rihannaa. Tätä "ikisinkkua" (ai miten niin muka?) on yritetty yhdistää jos keneenkin julkkismieheen. Lähiaikoina Rihku on bongattu kömpimästä aamuyöllä ulos Ashton Kutcherin kämpiltä. Seksisuhdettahan se tarkoittaa, tietysti. Mutta kenelle se kuuluu?

Toimittajat piinasivat Rihannaa Ashton-aiheisilla kysymyksillä tämänviikkoisessa lehdistötilaisuudessa Lontoossa.  Ootteko vai ettekö oo -aiheiset kysymykset saivat tähden naaman venähtämään:

"Vau, onpa tylsää, että kysyt siitä. Olen iloinen ja olen sinkku, jos sitä tarkoitit kysymykselläsi."

Niinpä.

Teksti: Anna Karhunen, joka ei aiemmin ollut Rihannan ihailija, mutta tykkää tuosta asenteesta.

Kuva: All Over Press, A-lehtien kuva-arkisto

Onko sinulle huomauteltu seksikumppanien määrästä - puoleen tai toiseen?

Ladataan...

Ladataan...
Toimitus

Kieriskelemme ylpeydessä ja julistamme, että nyt se lukee paperillakin: Lilystä löytyy Suomen ässintä blogisisältöä!

Iso käsi Lilyn mahtaville bloggaajille! Fashionweek 2.0:n Johanna Piispa voitti parhaan muotiblogin palkinnon ja Saara Sarvas palkittiin parhaana kauneusblogina eilisissä Aussien ja Trendin Blogawardseissa.

Murut, keille ilmoititte ensimmäisenä voitosta?

Johanna: "Kirjoitin välittömästi poikaystävälle, että 'Mä voitin!' Päivitin heti palkinnon pokattuani uutiset myös blogini Facebook-ryhmään."

Saara: "Odotapa, tsekkaan ensin tekstiviestillä parisuhdestatukseni. No niin, sanotaan vaikka että tekstasin poikaystäväkokelaalle samalla, kun kävelin pois lavalta, että 'No joo. Voitin.'"

Voitto kuuluu mahtaville tekijöille ja uskollisille lukijoille Kiitos ja onnea!

 

Kaikki Aussie-muotiblogigaalan voittajat:

Best Fashion Blog: Fashionweek 2.0

Best Beauty Blog: Saara Sarvas

Best Lifestyle Blog: Kaikki mitä rakastin

Aussome and Unique: Paras aika vuodesta

Reader’s Choice: Mariannan

Ladataan...

Ladataan...
Toimitus

Lipsuu se ote klassisesta tyylikkyydestään tunnetulla muotibloggaajallakin. Char and the city -blogin Charin tuorein tyylimoka tosin on puoliharkittu rikos.

Ennen...

"Vaikka muuten kannatan korkoja, kynähameita ja bleisereitä, kotona pukeudun mahdollisimman mukavasti, siis potkupukuun.

Pidän kyllä aikuishaalaria siinä määrin tyylimokana, että en koskaan menisi siinä ulos. En ole näyttäytynyt potkupuvussa koskaan myöskään toimistossa, mutta riitti, että työkaverit näkivät sen blogissani. Haalarista tuli välittömästi naurun aihe."

 

...Ja jälkeen. Mutta vain kotona!

 

Mikä on sinun (tuorein) pukeutumismokasi?

 

Teksti: Kati Toivanen, jonka yleisimmän vaatemokan tittelistä kisaavat risat maiharit (jalat kastuu, **uttaa) ja juhlamekottomuus (pukeudun aina ali juhlissa, hävettää)

Kuvat: Char and the city

 

Ladataan...

Pages