Ladataan...
Toimitus

Jos olet naureskellut lenkkipoluilla samanlaisissa tuulipuvuissa hikoileville pariskunnille, älä naura enää. Pitkän suhteen salaisuus saattaa olla yhteen sointuvissa asuissa, ainakin, jos on uskominen videon herttaista amerikkalaispariskuntaa.

Mel ja Joey Schwanke ovat olleet naimisissa 64 vuotta - ja pukeutuneet sävy sävyyn joka päivä 70-luvulta saakka. Schwanket omistavat 146 yhteensointuvaa asua. Mel valitsee asut, Joey on vastuussa vaatekaapin järjestyksestä.

Myös nämä tutut pariskunnat luottavat Schwanke-metodiin: pari, joka käyttää violettia neuletta tai ruskeaa huopahattua yhdessä, pysyy yhdessä.

Yhteen sointuvat asut ja samanlaiset vaatekappaleet: söpöä vai huolestuttavaa?

Mitä samanlaisia vaatekappaleita sinulta ja murultasi löytyy? Entä mitä lainaat (tai kähvellät) hänen kaapiltaan?

Teksti Eeva Kolu, joka huomaa, että näemmä erityisesti Justin-nimiset miehet haluavat pukeutua mätsäävästi parempien puoliskojensa kanssa

Kollaasin kuvat PopSugar, JustJared, Styleite ja Access Hollywood


Lähde Styleite

Ladataan...

Ladataan...
Toimitus

Jo joutui armas aika! Tällä viikolla ilma on sakeana suunnitelmista ja tulevaisuudenuskosta, kun tuoreet ylioppilaat ja ammattiin valmistuvat kirmaavat koulujen ovista kohti syli avoinna odottelevaa maailmaa.

Tänään haastamme kaikki lilyläiset muistelemaan tuota suurta päivää julkaisemalla oman lakkiais- tai valmistujaiskuvansa. Meitä kiinnostaa myös tietää,

mitä muistat valmistujaispäivästäsi?

Mitä tulevaisuudensuunnitelmia sinulla oli tuolloin (ja miten niille kävi)?

Minkä elämänohjeen antaisit juuri valmistuneelle itsellesi nyt?

Toimituksen Katin lakkiaispäivänä oli pilvistä. Päällä oli sammalenvihreä pitkä mekko ja kirpparivillatakki. Illalla mentiin katsomaan Dingoa (!), ja välillä käytiin juomassa kossua kaverin pienessä yksiössä. Olo oli epämääräisen haikea.

Eeva oli varma, ettei jää mihinkään ankeaan Suomeen, vaan odotti tulevaisuudelta auringonlaskuja San Franciscossa ja irlantilaisia poikia. Kahdeksan vuotta myöhemmin hän katsoo auringonlaskuja Turussa loimaalaisen pojan kanssa. Tuore ylioppilas olisi pettynyt, mutta nyky-Eeva ei vaihtaisi kumpaakaan.

Anna (kuvassa) antaisi juuri lakitetulle itselleen seuraavan elämänohjeen: Nauti, kokeile, rakasta ja mokaile, se kaikki vie sinua siihen suuntaan mihin pitääkin.

Kerro kommenteissa tai kirjoita juttu omalle palstallesi!

 

Ladataan...

Ladataan...
Toimitus

Mikä yhdistää kesän juhlameikkejä? Vastaus: kuulas, lähes meikitön pohja.

Loistat juhlissa, kun luet Saara Sarvaan palstalta ohjeet kolmen erityylisen, trendikkään juhlameikin tekoon. Mukana myös parhaat tuotteet ja perusteelliset opastusviedeot!

Näitä kolmea ajankohtaista juhlalookin kulmakiveä yhdistää kesäisen kuulas iho:

*hedelmäiset, naisellisen täyteläiset punahuulet

*tumma ja graafinen silmämeikki

*metalliset, kimaltavat luomet

Lue lisää ja luo täydellinen juhlalook.

 

Ladataan...

Pages