Ladataan...
Toimitus

Päätoimittaja Mari kertoo, millaiset pienet helmet on piilotettu kesäkuun Trendiin.

1. Ekologisempi kesäloma

Ahdistaako sinuakin öisin Tyynenmeren jätepyörre? Entä hiilijalanjälkesi? Sama vika. Välillä lannistun ja luulen, etten voi vaikuttaa tilanteeseen mitenkään. Juttumme loi minuun taas uutta puhtia.

 

2. Totuus viherkasvien vaikutuksista

Kotonani on noin 40 litraa multaa. Tiedän sen, koska vasta pari kuukautta sitten vaihdoin viherkasvieni mullat. Pidän kovasti siitä, että kasvit täyttävät ikkunalaudat. Samalla yritän vakuutella itselleni, että kasvien paljous kompensoi laiskuuttani imuroida. Juttumme paljastaa, onko ihanista kasveista ilmanpuhdistajiksi.

 

3. Toimivat luonnonkosmetiikan deodorantit

Kylpyhuoneessani on kasa luonnonkosmetiikan deodorantteja, jotka ovat pilanneet päiväni. En osaa heittää niitä silti pois, koska haluaisin antaa niille vielä toisen mahdollisuuden. En ole vain uskaltanut. Testasimme lisää luonnonkosmetiikan deodorantteja. Julkaisimme himoitun listan kesän lehdessämme, jotta sinä välttäisit hutiostokset.

 

Ihanaa kesää!

Mari, päätoimittaja

 

P.S. Jos kaipaat lisää lukemista kesällä, tilaa uutiskirjeemme. Joka toinen viikko jaamme ihania vinkkejä ja fiksuja oivalluksia.

Ladataan...
Toimitus

Lily on pullollaan kerrassaan loistavia blogeja, mutta me toimituksessa uskomme, että aina voi oppia uutta ja inspiroitua. Siksi järjestämme 4.9.2018 Lilyn bloggaajille tarkoitetun koulutustapahtuman, jonka teemana on blogin kehittäminen datan avulla ja bloggaamisen suunnitelmallisuus. Kerromme tapahtumasta lisää lähempänä, mutta merkitsethän päivän jo kalenteriisi, sillä haluaisimme nähdä mahdollisimman monet teistä paikan päällä!<3

Teeman puitteissa koulutuksessa on tarkoitus käsitellä esimerkiksi hakukoneoptimointia ja kävijämäärien seurantaa sekä bloggaamisen aikatauluttamista ja suunnittelua. Tiedätkö, miten voit auttaa hakukoneita nostamaan juttujasi? Mitä haluaisit tietää blogisi liikenteen seuraamisesta? Mikä postausten suunnittelemisessa ja aikatauluttamisessa tuntuu ehkä hankalalta? Nyt on täydellinen aika esittää kysymyksiä ja toiveita koulutuksen sisällöstä!

Entä mistä aiheesta haluaisit seuraavan koulutuksen? Kerro toki sekin kommenteissa!

Ladataan...