adidas Originals by Alexander Wang: Run

Tomi Mustikka

Kulutan aikaani Helsingin kivijalkaliikkeissä varsin harvoin. Rahapussi määrää tahtia vierailujen osalta, mutta osumatarkkuuteni on sopivan hetken tullen harvinaisen hyvä ja harjaantunut.

Viime viikolla oli taas yhden täsmäosuman aika. Lähdin etsimään Beamista joka paikasta loppuunmyytyjä adidas Originals by Alexander Wang -malliston verkkahousuja, mutta katseeni kolahti lopulta johonkin aivan muuhun. Monta kuukautta kestänyt lenkkarijahti päättyi puolivahingossa Erottajalle.

Wangin Adidakselle suunnittelemissa lenkkitossuissa kulminoituu jokin jalkinesuunnittelun kultainen leikkaus. Nolkytluvun salibandykenkää muistuttava lenkkari on koottu kasaan täydellisen pehmeästä nahkasta, virtaviivaisesta verkkokankaasta ja omituisesta vaahtomuovista. Lopputuloksena on Boost-pohjan päälle ommeltu kauniinruma kasa.  

Lenkkareiden siluetissa on paljon samaa muihin trendikenkiin verrattuna. Kenkä on kuitenkin kokonaisuutena lähinnä räikeä keskisormen heilautus ja ihanan oman tiensä kulkija. Just sellainen kuin haaveilin omien lenkkitossujeni olevan.  

Vetääkö veri vaaleanpunaisten lenkkitossujen pariin? Tämä postaus on siinä tapauksessa sinua varten. 

Photo: Tomi Mustikka

Share

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.