Geelin paluu

Tomi Mustikka

Miesten hiussuortuvissa puhaltavat tänä kesänä uudet tuulet. Menestyskypärät ja turhan tiukat nutturat ovat vaihtuneet vallankumoukselliseen siilitukkaan sekä boheemiin puolipitkään kampaukseen. Meeri niputti miesten kesätrendit taannoisssa postauksessaan tiiviiseen pakettiin, mutta lisäisin listalle vielä yhden tulikuuman vaihtoehdon: geelipiikin.

Yhdysvaltalaisesta Matthew Noszkasta on tullut vaivihkaa yksi tämän hetken työllistetyimmistä malleista. Instagramista löydetyn mallin ura on edennnyt Ellen DeGeneresin ohjelmasta GQ:n sivuille ja Rihannan rinnalle eikä kiitoradalle näy lähitulevaisuudessa loppua. Mallimaailman kultapojan hiustyyli on vaihdellut buzz cutista rasvaiseen etuheittoon ja kampaus sai eilisessä Daily Front Row'n gaalassa jälleen uuden suunnan. 

Geelillä pystyyn pöyhityssä tukassa on häiritsevän vahvoja kaikuja 2000-luvun alun hyppyrikampauksista. Voi myös hyvinkin olla, että hiustyyli kimmeltää näin kauniina vain Noszkan sporttaamana. Tekisi silti mieli kokeilla ja vaihtaa hiusrasvat kovan luokan geeliin. 

Pääset tutustumaan tämänhetkiseen hiustuotearsenaaliini tästä postauksesta.

Photo: Daily Front Row

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.