Helmikuun alelöydöt

Tomi Mustikka

Verkkokaupoissa eletään nyt kummallista väliaikaa. Kevätmallistot eivät ole vielä saapuneet kaikessa kaunedessaan ja talven kokoelmia yritetään myydä pois shortsien ja t-paitojen tieltä. Nettikauppojen alelaareista löytyy siten todella kummallista tavaraa erittäin erikoisilla hinnoilla. Seuraavassa siis helmikuun alesuosikit, s'il vous plaît:

1. Our Legacy: Square Scarf

Olen omistanut Our Legacyn sinivalkoisen silkkihuivin jo monen vuoden ajan. Huivin kangassekoite on optimaalinen moneen keliin, sillä se on kesällä sopivan viileä ja talvikeleillä mukavan lämmin. Tanssivilla luurangoilla koristeltu kappale sopisi hyvin röökaavan kissan pariksi. 

214,90 €, 107,50 €, Caliroots.

2. A Kind of Guise: Isfahan Blouse

A Kind of Guise on Saksan vaateteollisuuden Mercedes-Benz. Vaatemerkin mallistot muotoilevat ajankohtaisia trendejä omalla, ajattomalla otteellaan. Saksassa käsintehdyt vaatteet hohkavat laatua, kuten tämä alennuksessa oleva lentäjäntakki. 

475 €, 285 €, A Kind of Guise.

3. 3.1. Phillip Lim: Novelty Intarsia Sweater

Philip Limin vaatteita löytää harvemmin alennuksesta, mutta Voo Store yllätti tällä kertaa. Neuleen kuva on saanut inspiraationsa japanilaisesta ukiyo-e-taidesuuntauksesta. Paita on mallinsa puolesta herkullisen löysä.  

530 €, 212,00 €, Voo Store.

4. Larose Paris: Casentino Wool Baseball Cap

Olen haaveillut Larosen hatusta jo monta monituista vuotta. En ole hattujen hevijuuseri, eikä uudelle lippikselle ole tarvetta tälläkään hetkellä. Musteensininen, nyppyynteestä villasta tehty lakki on siitä huolematta varsin houkutteleva kaveri. 

119 €, 79 €, End Clothing.

Missä muualla voisikaan nettishoppailla? Se selviää tästä postauksesta

Photos: Product pictures taken from webstores above

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.