Huhtikuun alelöydöt

Tomi Mustikka

Palkkapäivä, perjantai ja pidennetty viikonloppu - siinäpä vasta aihetta kurvata verkkokauppaostoksille! Muodin kiertokulku on mitä on, ja välikauden tuotteita myydään tällä hetkellä kovimpien alennusprosenttien kera. 

1. Wood Wood - Tim Jacket

Tahdotko olla kaukaa viisas ja läheltä helvetin hyvännäköinen? Siinä tapauksessa panostat jo toukokuussa ensi talven garderobiin. Isot untuvatakit olivat tämän talven kuuminta kamaa, mutta suomalaiset vaatekaupat myivät klassisesti vähän jäljessä viime kauden suosikkeja. Tanskalaista laatusuunnittelua voi pakata halutessaan pakettiin onneksi myös puoli vuotta etuajassa. 

249,95 €, 409,95 €. Zalando

2. Dries Van Noten - BM20/854 Bag

Laukut ja miehet lienevät edelleen niin eriskummallinen yhdistelmä, että tote bagille ei taida olla suomenkielistä käännöstä. Myin muutama päivä sitten Instagramissa omaa Common Projectsin kantokassiani, sillä uusi ystävä on hakusessa. SOTOsta löytyneessä Dries Van Notenin veskassa on sitä oikeaa fiilistä ja käytännön näkemystä.  

193,50 €, 645 €, Soto Store

3. Asics - W Gel Lyte III Jewellery

Uuden lenkkariparin hankinta pyörii vieläkin mielessä, mutta tossujen valinta tuntuu ylitsepääsemättömän vaikealta. Tämän hetken trendisiluetteihin en tahdo koskea ja tähtäimessä on jokin vanhaa koulukuntaa henkevä pari. Asicsin tekotimanteilla koristelluilla tossuilla on niin sanotusti aito meininki. 

79 €, 119 €. EndClothing

Jäivätkö maaliskuun alelöydöt näkemättä? Pääset jatkamaan aleshoppailua tämän postauksen kautta

Photos: Webstores mentioned above

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.