Maaliskuun alelöydöt

Tomi Mustikka

Nettikauppojen aleosastoilla on tällä hetkellä varsin tylsät valikoimat. Sivustoja saa selata läpi pieteetillä, mutta välistä löytyy onneksi myös todellisia löytöjä, jotka saattavat olla hyvin todennäköisesti ensi kesän lempparivaatteita.  

1. AMI: Crew Neck Sweatshirt

AMIn syyskokoelmasta löytyi ehkä ensimmäinen ruutuvaate, jota voisin käyttää sitten viime vuosikymmenellä kukoistaneen emovaiheen. Alexandre Mattiussi on viimeistellyt neuleen ylellisiä lankoja käyttäen, joten vaate myös varmasti tuntuisi paremmalta kuin teini-iän ruutukuosiset hupparit. 

141 €, 279€, Coggles.

2. Norse Projects: Slim Jeans 

Etsin käytännössä jatkuvasti uutta farkkuparia, joka istuisi omiin kinttuihini täydellisesti. Vaaleaa denimiä ei voita mikään ja Norse Projectsin housut näyttävät poikkeuksellisen hyvältä. Ehkäpä myös minun jaloissani?

129€, 189 €, EndClothing. 

3. Samsøe & Samsøe: Spirit Jacket

Biker-mallinen nahkatakki on vaate, joita ajan hammas ei pure. Biker-malliset nahkatakit toimivat aina ja ikuisesti ja mikä ettei myös erikoisemmissa väreissä. Samsøe & Samsøen sekoittama sävy on poikkeuksellisen täydellinen harmaan ja sinisen sekoitus. 

349 €, 433 €, Zoovillage.

4. Tiger of Sweden Jeans: Capt Shirt

Lyhythihaisia kauluspaitoja ja niiden käyttäjiä dissataan armottoman paljon ja ihan syyttä suotta. Niillä on oma aikansa sekä paikkansa ja Tiger of Swedenin paita sopisi erinomaisesti niihin kesäiltoihin, kun kokomusta asu tuntuu parhaalta idealta ikinä. 

59,95 €, 149,95 €, NLYMAN.

Tekeekö mieli jatkaa aleshoppailua? Tsekkaa siinä tapauksessa helmikuun alelöydöt täältä.  

Photos: Webstores mentioned above

Share

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.