OOTD 14.2.2017

Tomi Mustikka

Coat: Samsøe & Samsøe
Hoodie: Justin Bieber Purpose Tour
Trousers: COS
Shoes: Soulland

Pukeuduin ystävänpäivänä vahingossa mustiin. Valinta ei ollut minkään sortin kannanotto, vaikka niinkin voisi varmasti kuvitella. Asuilla on vain tapana rakentua yhden tietyn vaatekappaleen ympärille ja tällä kertaa keskipisteeksi valikoitui Justin Bieberin keikkahuppari.

Voisin ylistää viime vuosien kohutuinta laulajaa loppupäivän, mutta kuluvan Purpose-kiertueen vaatemallisto kertoo paljon Bieberin ja taustaryhmän neroudesta. Fear of God -vaatemerkin perustajan kanssa yhteistyössä luodut kledjut lainaavat populaarikulttuurin muusta kuvastosta niin laajalla skaalalla, että heikompaa hirvittää. Oma vaatteeni kommentoi tietysti teinien keskuudessa erittäin suosittuja Trasher- huppareita. 

Ostin kuvassa näkyvän Samsøe & Samsøen takin Tukholmasta viime syksynä, kun vanha COSin poplari alkoi näyttää kulumisen merkkejä. Musta villakangastakki on yksi aikuisiän pahimpia hutiostoksia, sillä se istuu päälle vähän liian napakasti. Turhan tiukka istuvuus on ongelma talvipakkasilla, kun takin alle ei lisäämään ylimääräisiä vaatekertoja.

Soullandin kengät ovat malliltaan Rajnait ja ne ovat hands down yksi cooleimpia brogues-kenkiä, joita olen ikinä nähnyt. Omistan kyseisen parin kuvassa heikosti näkyvässä kiiltonahassa ja pilkkuihin verhoiltuna versiona. Rajnait ovat palanneet kuluvana sesonkina Soullandin mallistoon, joten suosittelen lämpimästi testaamaan, miten kenkäpari kulkee omassa menossa. 

Viime viikon asukuva sisälsi myös Soullandia. Voit tsekata asun tästä postauksesta.

Photo: Tomi Mustikka

Share

Kommentoi