OOTD 8.2.2017

Tomi Mustikka

Shirt: Soulland
Trousers: Scotch & Soda
Shoes: Converse

Tanskalaisen Soullandin suunnittelijat julkaisivat vuosien 2012 ja 2014 välisenä aikana niin kauniita ja henkeäsalpaavia mallistoja, että ne jättivät pysyvän jäljen omaan tyylitajuuni. Palaan mallistokuviin vielä usean vuoden jälkeen ja harmittelen edelleen sitä, että en ollut tarpeeksi nopea tiettyjen tuotteiden osalta. 

Puin eilen päälleni kauluspaidan, joka on peräisin Soullandin Home vs. Away -talvimallistosta vuodelta 2013. Kokoelma sai inspiraationsa japanilaisesta pesäpallosta, joka ei ole oma lajini ainakaan paperilla. Päädyin itse vierasjoukkueen kannattajaksi ja ostin jämäkästä puuvillasta valmistetun paidan, jonka tärkeimmät yksityiskohdat lienevät upeat kirjailut ja vähän erikoisempi klubikaulus. Hihan kuvio ansaitsee erityismaininnan, sillä se on julmetun kaunis osa vaatetta.

Scotch & Sodan liituraitahousut ovat paras kaveri pakkassäillä. Villan ja jonkin tekokuidun sekoitteesta tehdyt pökät ovat maailman mukavimmat jalassa ja kuvan perusteella myös ilmeisen edustuskelpoiset. Housujen sivusaumoissa kulkevat vielä muutaman sentin paksuiset, tummansiniset kangastilkut, jotka tekevät vaikutelmasta piirun verran siistimmän.

Olen astellut samoissa Conversen tennareissa jo yli kymmenen vuoden ajan ja kengät pysyvät onneksi edelleen kasassa. Kenkien toinen pari vaihtui jollain yläasteen köksän tunnilla toiseen samankokoiseen kenkään, mutta ei sillä niin väliä. Nämä kengät ovat nähneet kaikenlaista ja toivottavasti näkevät vielä paljon lisää tulevina vuosina. 

Photo: Tomi Mustikka

Share

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.