Samsøe & Samsøe saapuu Helsinkiin

Tomi Mustikka

Kuljin eilen yömyöhään pitkin Aleksanterinkatua. Uusi Tähtien sota -elokuva ei juuri lämmittänyt mieltä tuulen puhaltessa kaulaliinan läpi, mutta Galleria Esplanadin kohdalla piti painaa jarrua. Hennes & Maurtizin entisen paraatipaikan näyteikkunat olivat saaneet monen vuoden odotuksen jälkeen väri yllensä.

& Other Stories -brändin rantautumisesta Suomeen julkisoitiin jo aiemmin, mutta fasaadissa odottikin iloinen yllätys: H&M:n sisarbrändi saa naapurikseen Samsøe & Samsøen! Samsøe & Samsøe on ollut tämän vuosikymmenen piristävimpiä menestystarinoita. Tanskalainen brändi on ollut kohtuuhintainen ja laadukas vaihtoehto Acnen hintojen karatessa Pariisin muotiviikkojen vanavedessä ja J. Lindebergin vaatteiden laadun huonontuessa vuosi vuodelta.

Samsøe & Samsøeta on toki voinut aikaisemmin ostaa esimerkiksi Stockmannilta ja Beamhillistä, mutta valikoima toivottavasti laajenee uuden lippulaivaliikkeen myötä. Tanskalaisten vaatteiden hamstraus alkakoon helmikuussa!

Photo: Samsøe & Samsøe

Kommentit

Niillä on tosi kivoja tuotteita ❤️

Tomi
Tomi Mustikka

Niin on! Oma tämän hetken lempparineule on juurikin Samsøelta! :)

Munkin lempparipipo on :)

Millii (Ei varmistettu)

Ihana uutinen! Vaikkakin heidän laatunsa heittelee laidasta laitaan, täytyy muistaa olla tarkkana materiaalinen suhteen.

Tomi
Tomi Mustikka

Eikö olekin! Harmi kuulla, että sulle on sattunut kehnompia vaatekappaleita. Mulla oli monta vuotta sitten pari villapaitaa, jotka nyppyyntyivät heti. Uusimmat ostokset ovat kestäneet puolestaan poikkeuksellisen hyvin käyttöä, joten toivottavasti tämä trendi jatkuu myös tulevaisuudessa! :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.