TB: I Wear Black ja 29 muuta kappaletta

Tomi Mustikka

Sunnuntai on omistettu arkistojen aarteille. Tämänkertainen teksti on julkaistu vastineena Stellan soittolistapostaukselle vuonna 2013. Soittolistan teemana taitaa olla syksy, mutta se toimii sateisena tammikuun päivänä ihan yhtä mainiosti. 

Vuodenajat ovat henkisiä tiloja, jotka alkavat ja loppuvat ilman varoitusta. Kevääksi ja syksyksi kutsutut ovat suosikkejani, sillä jatkuva muutos on jostain syystä miellyttävä olotila. 

Stella julkaisi bloginsa ensimmäisen soittolistan pari viikkoa sitten. Syksylle omistetun postauksen lopussa oli haaste, jollaisen esittämisessä on omat riskinsä, kun kyse on makuasioista.

Otin tehtävän kunnialla vastaan ja niputin kolmekymmentä killeriä kappaletta peräkkäin. En tiedä, onko L. Pierrellä alkava lista parempi kuin esikuvansa, mutta se sisältää takuulla syksylle ominaisia fiiliksiä. Iori's Eyesin Somethings Comin' Over Me kimaltelee kilpaa märän asvaltin ja katuvalojen kanssa. Harmauden voi ottaa vastaan Linda Perhacsin kanssa ja Trentemøllerin remixiä Chimes & Bellesin biisistä suosittelen muuten vaan, sillä minulla on ikävä Trentemølleriä.

Tiedän, että suurin osa teistä jättää tämän soittolistan kuuntelematta. Vilkaisee ehkä lopputekstit ja silmäilee levynkansia. Mutta hei, se on ihan ok, ja siksi osa listan artisteista saa oman tekstinstä syksyn aikana. Niin hyvästä musiikista on kyse.

Soittolistan löydät täältä.

Photo: Unknown

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.