Ladataan...
Tomi Mustikka

Meikäläinen ottaa tällä viikolla hieman etäisyyttä töistä, pääkaupunkiseudusta ja Blodtørstista. Keskiviikkona painun kirjaimellisesti kuuseen ja palaan sieltä vasta maanantaina kuuntelemaan Woonin Jamieta.

Heippa.

Share
Ladataan...

Ladataan...
Tomi Mustikka

Ruotsalainen Immanu El on yksi universumin aliarvostetuimmista bändeistä. Viisikolla olisi kaikki mahdollisuudet nousta runotyttöjen ikisuosikiksi esimerkiksi Mewin rinnalle, mutta onni ei ole vielä jostain syystä potkaissut.

Post-rockin ja indie-popin löyhä liitto taitaa olla potentiaaliselle fanikunnalle liian hankala pala purtavaksi ja yhtyeen ulkonäkö puolestaan lähentelee liikaa poikabändien visuaalista ilmettä, jotta ne kuuluisat runkkarit jaksaisivat tarttua siihen.

Noh, paskan musiikin ja sen kuuntelijoiden määrä maailmassa on vakio. Jos kuulut itse tähän edellä mainittuun kastiin eikä Skagerak vakuuttanut, voit silti käydä hakemassa inspiraatiota pukeutumiseen, matkustamiseen ja elämään Immanu Elin kiertueblogista.  

Kuvien katselemisen jälkeen pulpahtaa pintaan ikiaikainen ongelma siitä, miksi ruotsalaista viileyttä ei voi ostaa esimerkiksi apteekista tai Viking Lineltä. Levyarviota Immanu Elin uudesta albumista In Passagesta luvassa Echoesissa ensi viikolla.

Kuvat täältä

Share
Ladataan...

Pages