Ladataan...
Tomi Mustikka

Palkkapäivä, perjantai ja pidennetty viikonloppu - siinäpä vasta aihetta kurvata verkkokauppaostoksille! Muodin kiertokulku on mitä on, ja välikauden tuotteita myydään tällä hetkellä kovimpien alennusprosenttien kera. 

1. Wood Wood - Tim Jacket

Tahdotko olla kaukaa viisas ja läheltä helvetin hyvännäköinen? Siinä tapauksessa panostat jo toukokuussa ensi talven garderobiin. Isot untuvatakit olivat tämän talven kuuminta kamaa, mutta suomalaiset vaatekaupat myivät klassisesti vähän jäljessä viime kauden suosikkeja. Tanskalaista laatusuunnittelua voi pakata halutessaan pakettiin onneksi myös puoli vuotta etuajassa. 

249,95 €, 409,95 €. Zalando

2. Dries Van Noten - BM20/854 Bag

Laukut ja miehet lienevät edelleen niin eriskummallinen yhdistelmä, että tote bagille ei taida olla suomenkielistä käännöstä. Myin muutama päivä sitten Instagramissa omaa Common Projectsin kantokassiani, sillä uusi ystävä on hakusessa. SOTOsta löytyneessä Dries Van Notenin veskassa on sitä oikeaa fiilistä ja käytännön näkemystä.  

193,50 €, 645 €, Soto Store

3. Asics - W Gel Lyte III Jewellery

Uuden lenkkariparin hankinta pyörii vieläkin mielessä, mutta tossujen valinta tuntuu ylitsepääsemättömän vaikealta. Tämän hetken trendisiluetteihin en tahdo koskea ja tähtäimessä on jokin vanhaa koulukuntaa henkevä pari. Asicsin tekotimanteilla koristelluilla tossuilla on niin sanotusti aito meininki. 

79 €, 119 €. EndClothing

Jäivätkö maaliskuun alelöydöt näkemättä? Pääset jatkamaan aleshoppailua tämän postauksen kautta

Photos: Webstores mentioned above

Ladataan...
Tomi Mustikka

Helsingin keikkarintama otti eilisen räntäsateen keskellä askeleen kohti kesää ja festareita. Juhlaviikot julkaisivat viimein tulevan ohjelmistonsa ja kutsu Huvila-teltan lavalle oli päätynyt muun muassa Pohjoismaiden supersankareiden Múmin ja Teiturin postilaatikkoon. 

Kemujen kiinnostavin nimi on kuitenkin brittiläinen Sundara Karma. Yksi indie rockin tämän hetken inspiroivimmista nimistä on muokannut sielukkaalla otteellaan musiikkityyliä uuteen uskoon single kerrallaan. Niistä kappaleista sai alkunsa Youth Is Only Ever Fun in Retrospect -debyyttialbumi, joka ilmestyi tänä vuonna. 

Sundara Karmaan kannattaa kuitenkin tutustua ulkopuolisen tuottajaparin korvin. Roosevelt väänsi upean Flame-kappaleen sellaiseen formaattiin, että viime kesän soundtrackia ei tarvinnut kahdesti miettiä. Mikä ettei kappale toimisi myös tulevana suvena, joten suosittelen klikkaamaan play-painiketta sukkelaan ja suuntaamaan syyskuussa Tokoinrantaan.

Helsingin juhlaviikot: Sundara Karma, Death Hawks. 1.9.2017 klo 19.00.

Jonathan Johanssonin kesässä on vähän eri sävyt. Kuuntele ruotsalaisen popparin biisi täältä.  

Photo: Helsingin juhlaviikot

Ladataan...
Tomi Mustikka

Knit: COS
Jacket: Levis
Trousers: Acne Studios
Shoes: Adidas by Raf Simons

Ihmisiä, ajatuksia ja tilanteita tulee sekä menee, mutta kiire pysyy matkassa mukana tasaisin väliajoin vierailevana vakiorivinä. Arki on käynyt taas hieman ylikierroksilla, mutta ainainen hoppu ei maistu enää samaan tapaan kuin nuorempana. 

Ihmisille, ajatuksille ja tilanteille on parempi antaa aikaa ja tilaa. 

Viime viikonloppuna oli onneksi mukavaa menoa! Hyvä ystäväni, Slow Is Beautiful -blogin Martina nappasi käsikynkkään lauantaina Suvilahden Kattilahallissa järjestettyyn Blogger's Inspiration Day -tapahtumaan. Inspiraatiopäivän anti ei varsinaisesti kutitellut miespuolisen bloggaajan tuntohermoja, mutta oli mukavaa olla sadan vuoden tauon jälkeen taas kanssabloggaajien ympäröimänä. 

Kuvausseinällä otettuun valokuvaan tiivistyi tämä hetki niin hyvin, että teki ihan vähän mieli nauraa. Edellinen ilta venähti salakavalasti vähän liian pitkäksi ja päädyin lopulta edustamaan eilispäivän vaatteissa. Kädet tärisivät Järvenpään Kukkatalon askartelupisteellä sellaista sambaa, että ne oli parasta laittaa salamavalon edessä taskuihin turvaan. 

Tosielämän Kummeli-sketsit eivät onneksi kuulu jokaviikkoiseen ohjelmistoon ja yhtä lailla onneksi kiirekin helpottaa taas pian. Kiitos Martina kivasta päivästä! 

Photo: Henri Ilanen

Pages