Vieraskirjan kommentit ovat julkisia ja näkyvät kaikille..

Ladataan...

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin.
Liity yhteisöön » tästä.

CAPTCHA

Kommentit

EllaH (Ei varmistettu)
Tosi kiva lukea näitä :)
Kiitos, aivan ihana kuulla! :)
Ebo (Ei varmistettu)
Erittäin hauskasti kirjoitat!
Laura I. (Ei varmistettu)
Moikka, opiskelen journalistiikkaa Tampereen yliopistossa, ja teen reportaasia yliopistoradioon chick-lit-kirjallisuudesta. Saisiko sinulta haastattelua asiasta? Tunnut tuntevan ja lukevan chick-lit-kirjallisuutta paljon :) Repparin pituus olisi vain 3-5 minuuttia. Laita viestiä vaikka sähköpostilla, osoite on laura.ikavalko(a)uta.fi
Soukan mummo (Ei varmistettu)
Odotan innolla seuraavaa postaustasi, tuntuu kuin taas olisin ihanassa Edinburghissa tai muualla siellä säkkipillimaassa, joka on kumonnut myös minut aikanaan!
Soukan mummo (Ei varmistettu)
Sormet liikkuivat taas niin nopeasti, ei kumonnut vaan kumonnut - nauti Skotlannista!
Eltsu (Ei varmistettu)
Tosi hieno ja iso juttu lehdessä!! Ja söpöt kuvat :).
Voi kiitos!!!! Tosi kiva kuulla!! Lehden toimituksessa oli varmaan tullut vähän kiire, kun jotkut kommentit oli menneet väärinpäin (kustannuspäällikön ja mun), mutta sellaista sattuu.... ;) Voisin kertoa enempi kun nähdään ;)
savusaunanlämminmusta (Ei varmistettu)
Tämmöistä tuli mieleen Tammisen tapaamisestasi. Kaikkihan me mokataan koko ajan, tai luullaan että mokataan muka, eletään vain, oleellista on ystävällinen hymy meille kaikille, sosiaaliset pelit omaan arvoonsa ja hyväksyntä ihmiselle, kuten Petri Tamminen mielestäni koko ajan kaikissa kirjoissaan tekee. Ei surullista ollenkaan. Kynän lumo: Veden pintaa uurtaa kaarnavene. Meri huokuu, hetken sileänä on. Kynän terä raapii arkin kovaa pintaa, tylsyy, mutta tylsänäkin jatkaa viivaa valkoiselle paperille. Kynä vaanii, tahtoo saada kiinni sanat joita avaruus on täynnä; veistää niistä ihmiskuvan. Joskus, hyvin harvoin, piirtyy lumoava, tosi viiva.
eltsu (Ei varmistettu)
Nyt lisää kirjoituksia tänne :)