Sitä vaan, että rahaa on

Olin kuluneella viikolla treffeillä. Mies oli oikein mukava ja huomaavainen, ja viihdyin hänen seurassaan mainiosti.

Treffeillä tulin kuitenkin miettineeksi sitä, miten kummallisista asioista miehet luulevat minun olevan kiinnostunut. Tiedättekö ne jutut, joita lipsautellaan muka huolimattomasti sivulauseissa ja ajatellaan, että nyt nousee pisteet niin että ropisee:

1. Aion ostaa asunnon / ostin juuri asunnon / omistusasuntoni sijaitsee..

Tämän lipsauttaa muka huomaamattomasti lähes jokainen, jolle asia on tavalla tai toisella ajankohtainen tai mahdollinen. Toki asunnon ostaminen on iloinen asia, mutta sen kertomisessa treffeillä on myös sivuvivahde, että minulla on mahdollisuus ottaa kuusinumeroinen summa lainaa tai sen verran lepää pankkitilillä. Hyvin menee siis, pystyn huolehtimaan itsestäni ja perheestäni taloudellisesti. Kiitos tiedosta, tämä lämmittää.

2. Siirryin juuri ylempiin tehtäviin

Onnea ylennyksestä, mutta minua ei kiinnosta oletko massipäällikkö, pienipalkkainen duunari vai jotain siltä väliltä. Minua kiinnostaa, pidätkö työstäsi ja jos pidät, miksi. Itselleni ehdoton plussa on myös se, että työ ei ole elämän tarkoitus. On jokseenkin rasittavaa, jos jokainen lause alkaa "meillä töissä" tai "oota mä hoidan yhden duunijutun".

3. Olen matkustanut Aasiassa

Tinderissä hyvin monella miehellä lukee profiilissaan, että matkustaminen on heille mieleistä puuhaa. Ja nimenomaan, että ovat matkustaneet AASIASSA. Ekana kuvana on sitten jossain Thaikuissa otettu kuva, jossa tyyppi näyttää ruskettuneelta ja rennolta. Minua kiinnostaisi enemmän se, mitä tyyppi tekee ne 50 viikkoa vuodesta, jolloin hän ei ole lomalla Aasiassa. Sanoinko jo, että Aasiassa ovat matkustaneet - eivät suinkaan Euroopassa.

Share

Kommentit

Nepandeeros

Hah! Minä huomasin, että Miehelle (isolla koska juuri nyt elämäni Mies) raha-asioistaan kertominen oli selkeästi ainoa hänen osaamansa tapa "flirttailla". Minusta se oli hurjan söpöä, kun hän halusi selkeästi tehdä minuun vaikutuksen kertomalla, että raha-asiat on kunnossa ja hän hoitaa raha-asioitaan järkevästi. 

Söpöä, koska olin korvia myöten ihastunut hänen. Ja koska silloin tajusin, että hän taitaa tykätä minusta.

Sokkotreffeillä todellakin turn off, mutta ehkä se raha-asioiden avulla flirttailu on noilla miespoloilla jotenkin DNA:ssa.

Ooo ihana Mies! Onkohan kyse siis tosiaan siitä, että rahalla flirttaillaan? Itselle ei tulisi mieleenkään, että koittaisi tehdä vaikutuksen taloudellisilla asioilla.

Mutta toisaalta kaikki kortit kai sitä käyttää silloin, kun yrittää tehdä johonkin ihanaan vaikutuksen ;)

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.