DIY: Eurolava seinälle.

Tuuliajolla

Kesällä meidän olohuone koki uuden järjestyksen ja vanha Ikean kaupunkitaulu sai uuden kodin pikkusiskoni luota. Sen jälkeen seinä onkin ollut tyhjillään ja olen miettinyt siihen jos jonkinlaista taulukollaasia, saamatta kuitenkaan aikaiseksi sellaista toteuttaa. Yksi syy miksi taulukollaasi varmaan jäi vain suunnitteluasteelle oli se, etten loppupeleissä päässyt yhteisymmärrykseen omien ajatuksieni kanssa - mitä valokuvia ja ylipäätään kuvia kollaasiin laittaa. Niinpä katsoin parhaaksi jättää seinän tyhjilleen ja odotin inspiraatiota.

Reilu pari viikkoa sitten näin kuvan Habitare-messuilta, missä yhdelle seinälle oltiin laitettu eurolava. Ajatus eurolavasta seinällä oli todella erikoinen sekä hauska ja siitä se ajatus sitten lähti.

Mies oli mun ajatuksesta hieman toista mieltä, mutta siitä huolimatta eilinen päivä meni appivanhempien autotallissa lavaa hioen. Lava on hiottu rälläkällä, käyttäen rälläkkään kuuluvaa teräksistä harjaa ja juuri tuolla harjalla saatiin puun omat luonnolliset syyt näkyviin ja lopputuloksesta tuli siistimpi. Itse olen lopputulokseen todella tyytyväinen ja ja siitä tuli juuri sellainen kuin olin ajatellutkin.

Habitaren kuvassa lavassa roikkui pallovalot ja pari kuvaa, mikä ei näyttänyt huonolta sekään, mutta tällä hetkellä lava näyttää niin hyvältä tuollaisenaan, etten ainakaan ihan heti ole ripustamassa siihen mitään. Oikeastaan lava on todella monipuolinen ja siitä voi tehdä juuri mieleisensä - kuten vaikka roikkuvalla viherkasvilla, lemppari aikakausilehdillä, postikorteilla, valokuvilla - u name it.

Tässä on vain mielikuvitus rajana!

Share

Kommentit

Sannuli (Ei varmistettu)

Sehän on just eikä melkein hyvä tohon! :) Mä voin keskiviikkona tulla ihastelemaan sitä ihan livenä.:)

Kath

Noista saa kyllä mitä vaan! Just näin instagramissa ihanan eurolavasta tehdyn sängynpäädyn! :)

Jeba
Tuuliajolla

No niin saakin! Nyt haluaisin tehdä näistä vaikka ja mitä meille kotiin! :) Miehen mielestä nää on hiukan out, mutta musta aina ei tarvitse mennä sen mukaan mikä on in ja mikä taas ei. Pääasia että itse tykkää - eikö niin? :)

riik
3h+kasvimaa

hauska idea! Ja tuo sängynpääty kanssa :). Ehkä näitä ei kannattaiskaan polttaa juhannuskokossa...

Jeba
Tuuliajolla

No ehkei... ;)

Mun mielestä hauska idea on myös tehdä näistä sänky ja näin myös semmosen kuvan, missä lava oltiin leikattu keskeltä pystysuoraan kahtia ja laitettu puolitetut lavat seinälle hyllyiksi. :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihan hirvee ilmestys! Ota pois seinältä ennenku naapurit näkee. Pitävät sua vielä hulluna. Suosittelen myös poistamaan tämän päivityksen, koska tämä on ihan naurettavaa.

Outi-Liisa (Ei varmistettu)

Samaa mieltä, suoraan sanottuna törkeän ruma.Noista lavoista oli tehty tutkimus, eivät ole terveellisiä ihmiskeholle, lavoja ei ole tarkoitettu kämpän kalusteeksi. Vihonviimeinen homma roudata niitä makuuhuoneeseen sängyksi/sängynpäädyksi. Tuo päivitys on jo levinnyt facessa kulovalkean tavoin, herättää hilpeyttä ihmisissä, sillehän nauraa naurismaan aidatkin. Toivottavasti lavavillitys laantuu mahdollisimman pian. Meillä on kasa lavoja halkovajan takana, mutta niitä ei anneta eikä myydä kenellekään. Ovat omiaan halkopinojen alla ulkorakennuksessa.

Nippe (Ei varmistettu)

En tiiä kumpikohan on hullumpi naapuri: viaton eurolava duunari vai takapihansa kolmen koiran paskalla täyteen kuorruttava laiskiainen?!

Vierailija (Ei varmistettu)

Otappa se pää pois perseestä!

Toimitus
Toimitus

Tosi hauska idea! Nostamme juttuasi myös Facebookissa :)

Jani Ehro (Ei varmistettu)

Hyvä idea hioa puuta, jossa on syöpää aiheuttavaa suoja-ainetta ja sitten laittaa se vielä seinälle! Hurraa... eliniän odote varmaan putos työstäjällä vuosilla jollei ollut suojanaamaria päässä.

Mamma72 (Ei varmistettu)

Minä myös juuri mietin, että olen vastikään lukenut jutun siitä, miten paljon myrkkyjä nämä eurolavat sisältävät. Että ehkei kannattaisi näitä ottaa kotiin sisälle ja pahimmillaan altistaa koko perhettä...

juuhani (Ei varmistettu)

juu kaiken maailman myrkkykäsitellyt lavat kannaattakin laitella huoneistoihin, en minä ainakaan laittais, lava on tarkoitettu tavarankuljetuksiin, ja jos haluu tuon näköisiä huonekaluja, niin voihan sitä aina ostaa puhdasta materiaalia ja tehdä tuommoista

Voi voi (Ei varmistettu)

Sääliksi kyllä käy miestäsi. :(

Voi voi VOI (Ei varmistettu)

Ja mun sun miestä :(

Vierailija (Ei varmistettu)

Kyllä tässä sääliksi käy sinua valitettavasti :( #poorlife

En Blogaa (Ei varmistettu)

Vittu mitä paskaa.

Risto Tuulasmaki (Ei varmistettu)

Aika paljon on viimeaikoina näkynyt noita sisustuslavoja, paljaaksi käsiteltyinä, kuormansiirto käytössä. Menee kätevästi trukin haarukkaan.

Reiska (Ei varmistettu)

Onnea vaan miehelle haha :) Jos oma pirttihirmu yrittäisi samaa niin se ois instaero. :)

Naania (Ei varmistettu)

Reiskalla ei taida olla kovin tasapainoinen parisuhde..sääliksi käy naistasi :( #nyrkinjahellanvälissäeipaljonpuhuta

Rööperi (Ei varmistettu)

Haluaisin tietää mistä on lähtenyt käsitys että naiset osaisivat jotenkin automaattisesti sisustaa miehiä paremmin kun katsoo näitä juttuja? Ei ainakaan suomalaiset naiset. Maalataan kaikki valkoiseksi ja roudataan lastauslavoja. Larppaatteko te jotain bänditreenikämppää vai mikä tää juttu on? Tosin olen nähnyt paremman näköisiä treenikämppiäkin kun nämä tein itse ja säästin - hökötykset. Tollasta lautaa saa mistä eikä luulisi olevan iso juttu sahata siitä paloja ja nakuttaa yhteen niin oho voisi tehdä muutakin kun neliön. Huh huh on niin luovaa niin luovaa.

Jeba
Tuuliajolla

Kiitos kaikille kommenteistanne! :)

riik
3h+kasvimaa

Mitä täällä niinku tapahtuu? :O

Vierailija (Ei varmistettu)

Elämän kova koululaiset riehuvat ja suoltavat paskaa ulos suustaan minkä kerkeävät. On se helppo tuntemattomana huudella. Säälittäviä trolleja. :)

Hankey (Ei varmistettu)

Pro tip tohtorilta :) Spr kontissa ja kierrätyskeskuksessa huonekalut hinnoitellaan ainoastaan koon mukaan jonka takia tarkkasilmäinen voi edelleen poimia mielettömiä löytöjä suomen viimeiseltä huonekalujen kultakaudelta 40-50 luvulta. Niistä kun poistaa lakkapinnan samalla tavalla hiomalla tai lakanpoisto aineella, ehkä joku petsi väliin ja uusi lakka niin saa vähän paremman näköistä settiä kun tämä. :) Ei juntteus ihmistä pahenna ellei ihminen juntteutta.

Fin_ässä (Ei varmistettu)

Tätä noista löytyy jos on sopiva lava...

https://en.wikipedia.org/wiki/Bromomethane

Pirjo-Kalevi (Ei varmistettu)

Toiset tykkää toiset ei. Mielestäni tyhmän näköistä, puhumattakaan terveysriskeistä niin hio'essa kuin seinällä ollessaankin.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.