Ladataan...

Ristiäisten tarjoilujen katseenvangitsija oli mahtava kastekakku jonka tilasimme Cupcakes by Frida -leipomosta. Kakkuinspiraatiota hain Pinterestistä josta löytyikin toinen toistaan hienompia luomuksia. Minun ei tarvinnut muuta tehdä kuin valita suosikkini ja lähettää siitä Fridalle kuva ja hän taikoi kakun toiveidemme mukaisesti. Ja mitä parasta, kakku ei ollut vain kaunis vaan myös herkullinen!

Täytekakun kaverina tarjoilimme myös kuivakakkua. Halusin todella päästä käyttämään Nykistä asti roudaamaani Nordic Waren viuhkamaista kakkuvuokaa. Mieheni ei reissussa ollessamme ollut uskoa silmiään kun Williams & Sonoma -liikkeessä iskin silmäni kyseiseen vuokaan ja ilmoitin että se tulee mukanamme kotiin. Mutta vuoan kanssa saa niin hienon kakun että se oli kyllä kantamisen arvoinen.

Kuvat on ottanut Ville Juurikkala.

 

Ladataan...

Ladataan...

Mietin pitkään mitä haluaisin pojalle ristiäisiin pukea. Kyllähän pojalla toki kastemekko oli käytössä mutta halusimme ottaa sen pois kasteen jälkeen. Ensin ajattelin etten jaksa mitään sen kummempaa juhliin hankkia mutta niin vain muutin mieleni vain muutama päivä ennen juhlia. Pojalle sopivia juhlavaatteita olikin paljon vaikeampi löytää kuin mitä olin ajatellut, varsinkin kun emme enää olisi ehtineet netistä mitään tilata. Joten suuntasin kulkuni luottokauppaani Stockalle ja siellä Burberryn lastenostatolle "ihan vain katsomaan". No, lopputuloksen voitte varmaan arvata ja poika sai juhlia nimeään tyylikkäästi ruudussa.

Body Burberry, housut s.Oliver, sukat Tommy Hilfiger.

Ladataan...

Ladataan...

Viikko sitten sunnuntaina saimme juhlia peikonpoikasemme ristiäisiä. Kastetilaisuus meni loistavasti, pikkumies jaksoi hienosti kuunnella papin sanomiset ja intoutui muutaman kerran jopa hieman kommentoimaan kuulemaansa. Myös sylikummi jaksoi hyvin kannatella pikkumiestä joka pienestä iästä huolimatta ei kovin pieni enää olekaan, painoa on nimittäin jo lähes 8 kg ja pituuttakin 65cm. Halusimme myös muistaa pientä enkelityttöämme joten kastepöydässä oli hänen valokuvansa ja kastetilaisuuden aloitimme sytyttämällä hänelle kynttilän.

Juhlia vietimme Espoon tuomionkirkon pihapiirissä sijaitsevassa Pitäjäntuvassa. Tupa oli mitä mainioin juhlapaikka sillä sieltä löytyi kaikki tarvittavat astiat sekä ammattitasoinen keittiö jossa tarjoiltavien valmistelut oli helppo hoitaa. Tarjoiluista erityisesti kastekakkua ihasteltiin mutta siitä kirjoittelen lisää kunhan saan vielä vierailta lisää kuvia, itse kun emme oikein ehtineet pahemmin kuvia päivän aikana ottaa.

Juhlien jälkeen pääsin myös heittämään kastevedet portailta alas kuten perinteisiin kuuluu. Pakko myöntää etten itse ollut tällaisesta perinteestä ikinä kuullutkaan mutta onneksi appivanhemmat ehtivät väliin ennen kun vesi oli joutua viemäristä alas.

 

Ladataan...

Pages