Hurjan viikonlopun fiiliksiä

Moi.

Olen viettänyt ihmeellisen viikonlopun.

Yleensä olen töissä. Yöt tarjoilemassa sihijuomaa janoiselle kansalle. Joka. IKINEN. Viikonloppu. Nyt kuitenkin keskiviikkona silmäni kaivettiin auki ja maailma muuttui sumuisaksi, enkä saa kantaa maitotölkkiä painavampaa. Leikkaus suoritettiin Turun Silmäasemalla ja luonnollisesti tulin sitten Äitini luokse Paattisille kotikotiin toipumaan. Täysi ylläpito. Koira mukaan Helsingistä. Sille seuraa pitää 4v Katalonian paimenkoira. Kotiin piti palata jo perjantaina, mutta silmien toipuminen ei lähtenyt käyntiin niin ripeästi kuin oli "tarkoitus". Joudun vielä huomena palaamaan lääkäriin. Päätin jäädä viikonlopuksi vielä sittenkin tänne.

Joten erittäin epätavallinen esimerkiksi lauantai....

Joudun käyttämäään aurinkolaseja jopa sisällä. Ostin sitten peruskäyttöön kasapäin (kun kerran pakko) http://www.sunglasses-shop.fi/ sivustolta kunnon UV-suojat ja herkut omaavia laseja. Sillä nyt oli sää mikä vaan niin täytyy suojata näköä. Olo on kuin tähdellä.

Mm. Nämä Serengetin Brandon linssi on tekninen autoilijoille, lentäjille ja muille tarkoitettu tekninen drivers gradient linssi joka sitä paitsi tummuu ja vaalenee sään mukaan. Lisäksi kehys on fantastisen kevyt. Tyylikäs. Toisin kuin Äitini ihme blehat, joita tullut pitkin viikkoa käytettyä... Onneksi täällä metsissä kukaan ei näe mitä mulla on päällä (vähän niinkö mökkivaatteita) tai silmillä. Sisällä tai ulkona. Kyllä maalla on mukavaa. 

En ikinä käytä ruskeaa. Nyt kaapista koiranulkoilutusvaatteiksi repisin ruskeaa ja olo on kuin teininä jolloin viimeksi kyseistä väriä käytin.

 

Koirasta puheen ollen... Katselin läpi Oolan ottamia instagrankuvia. Miten vauvat kasvaa. IHAN HIRVITTÄVÄÄ VAUHTIA.

Ensi keskiviikkona Pentu täyttää seittämäntoista viikkoa. Kiloja tulee melkeinpä per viikko puolisen ja säkäkorkeuskin noussut tuplasti muutamassa viikossa. Voi toista. Olisipa voinut laittaa pausen päälle pari viikkoa sitten...

Viida the kalatalonian paimenkoira ja Pentu metsässä eilen alkuillasta. Ihanan rauhaisaa. Verkkaista kävelyä, koirat riehuu ympärillä, lämmin leuhto ilma. Nyt tuota lunta ei ole laisinkaan sillä koko päivän satanut. Kevät tulee. Pihassa Äitini kevätkukkien sipulit jo alkavat puskemaan maasta varsiaan ylös... Voi kevät!

Lauantai-illan kruunasi upea auringonlasku.

Muut saunoivat ja itse mökötin sohvalla tyhjyyteen tuijottaen. Viikko ja sitten saa saunoa. Meikata. Varovasti. Jos nyt alkaisi hiljalleen silmät toimia. Pitäkää peukkuja.

Hyvää alkavaa viikkoa! Huomenna aamupäivällä takaisin Hellsinkiin.

Bless!

Lore

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.