Sulhasen jälkeen se tärkein asia

Tyhjä ajatus

Uskon kohtaloon, universumiin ja karmaan mutta en Siihen Oikeaan. Vaikea kuvitella, että niin täydellinen tyyppi kuin oma kihlattuni on ainoa maailmassa ja asui sattumoisin naapurikunnassa tavatessamme.

Ilmeisesti en usko Siihen Oikeaan häämekkojenkaan kohdalla. Sä tiedät kyllä kun sä näät sen, ne sanoo. Uskokaa pois, olen nähnyt kaikki, ostanut kaksi ja olen silti ilman häämekkoa.

Kaikki muut valinnat häidemme suhteen on ollut helppo tehdä (päivämäärä, hääpaikka jne.). Olen oikeasti maailmn helpoin päätöksentekijä ja tavallisesti myös maailman helpointa shoppailuseuraa, mutta häämekko tuottaa hitonmoista päänvaivaa.

Siihen voi olla kolme syytä:

- En oikeasti ole (kovan yrittämisen jälkeenkään) löytänyt vielä "Sitä Oikeaa" tai

- En jostain syystä lämpene juhlapukumuodille (saako midipituisessa hameessa ja kauluspaidassa mennä naimisiin?) tai

- Sitä Oikeaa ei ole olemassakaan, sanokaa mitä sanotte

Kyllä, olen yrittänyt täällä Kosovossakin etsiä. Täältä kuvatkin.

 

SARANDA 
 
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN
Share

Kommentit

MarikaJohannaP
Hey girl

Midimittaiset morsiuspuvut on itseasiassa tosi kauniita :). Mitä jos sä etsit kauluspaidasta ja minimekosta kauniin ja herkän version :)?

Saranda
Tyhjä ajatus

Ei yhtään hullumpi idea... Ja jos ne olisi erillisiä osia, niitä voisi myös tulevaisuudessa käyttää erikseen. Täytyy miettiä! :)

Minnea
Minnean muruja

Tee ihan niin kuin parhaalta tuntuu! Kauluspaita ja midihame näyttää sun päällä varmasti upealta <3 Ei ole väliä onko asu "se oikea", kunhan itse viihtyy!

Saranda
Tyhjä ajatus

Voi kiitos ihana, tosi kultaisesti sanottu ja hyvin neuvottu! <3 

kirsihannele

Sun pitäs laittaa kuvat niistä jo hankituista, niin voitas sanoa mielipiteemme! Koska sinulla on kauniita vaatteita, niin epäilen, että nekin ovat kauniita ja etsit kenties aivan turhaa jotain muuta :)

Saranda
Tyhjä ajatus

Miten kivasti sanottu, kiitos. :) Ja tuo oli hyvä idea, galluppi että kumpi! :-D

iidis
Varpain jaloin

Mulla kävi niin, että ostin yhden ja totesin myöhemmin ettei se olekaan mulle oikea mekko. Koska kotimaisten hääpukuliikkeiden sivuilla ei tullut vastaan yhtään sellaista pukua, joka tuntui omalta, en halunnut myöskään tuhlata arvokasta aikaani niissä pyörimiseen. En myöskään halunnut tilata pukua sovittamatta, joten ulkomaiset liikkeet oli pois suljettuja. Pyysin tutuilta pukusuunnittelijoilta vinkkejä hyvään ompelijaan ja teetin oman pukuni, koska hiljalleen Pinterestiä ja niiden pukuliikkeiden sivuja selatessa oli minulle syntynyt ajatus siitä mitä pukuni voisi olla. Olin todella tyytyväinen omaan hääpukuuni, joka toiveestani tehtiin kaksiosaiseksi, joten sille löytyi käyttöä myös jälkikäteen. Nyt pohdin puvun helman lyhentämistä, jotta saisin siitä itselleni juhlahameen - korkojen kanssa mitattu pituus ja laahus kun ei oikein sovi suurimpaan osaan juhlia.

Saranda
Tyhjä ajatus

Toi vaihtoehto kuulostaa niin hyvälle ja fiksulle. <3 :) Luulen että jos tässä ei muuta ilmene, saatan matkia sua! Toivottavasti saat lyhennettyä hameen ja saat siitä vakio juhla-asun. :)

iidis
Varpain jaloin

Teatterissa työskentelyssä on etunsa, kun oppii tuntemaan paljon pukuuunnittelijoita ja ompelijoita :)

ANNA-MATILDA

Oi ihanaa, tekin ootte menossa naimisiin <3 Tuo mekon etsintä tulee olemaan varmsti mullekin vaikeaa! Pitäisi laittaa taas meidänkin pyörät pyörimään hääsuunnitteluissa. :)

Saranda
Tyhjä ajatus

Jee morsiuskaima! <3 Onnea suunnitteluihin ja mekon löytämiseen. :) Toivottavasti on parempaa onnea kuin mulla...

Valopäiväkirja

Tää ei varmasti lohduta, mutta mulle kävi hääpuvun kohdalla oikein klassiset "Se Oikeat"... Menin viime kesänä ensimmäistä kertaa ikinä "ihan vaan sovitteleen", että voisin fiilistellä kaukana asuvien kaasoni ja äitini kanssa. Ensimmäinen puku, jonka myyjä rekistä nosti ja päälleni auttoi sai äitini suusta karkaamaan "Voih!"-huokauksen ja vei meidän kaikkien sydämet ihan täysin. Vaihtoehtoina oli joko ostaa puku tai jäädä loppuiäksi seisomaan liikkeeseen se päällä :D Mukaanhan se sitten lähti.

Hanki rohkeasti vain asu, jossa itse viihdyt, varmasti sellainen löytyy! :) Eikä sen tarvi olla stereotypinen morsiuspuku, jos sellainen ei omalta tunnu, upea voi olla monella tapaa!

Saranda
Tyhjä ajatus

Hahah no itse asiassa lohduttaa! Kahdesta syystä: a) ehkä Se Oikea löytyy mullekin b) sä löysit sun unelmien mekon ja pääsit/pääset sillä naimisiin! <3 :)

Tärkein asia puvussa on ,että tunnet olosi hyväksi, samoin kuin sulhasen kanssa.

Saranda
Tyhjä ajatus

Tää oli kyllä äärimmäisen hyvin sanottu. <3

carlab
Carla B

Sen Oikean etsintä todellakin on yhtä salapoliisiduunia, mutta ihan varmasti tiedät kun THE puku osuu kohdalle, oli se sitten perinteisempi puku tai midimittainen hame ja kauluspaita! :D Ja niinkuin usein monien asioiden kohdalla, ne tapahtuu silloin kun vähiten odottaa, eli ehkä just silloin kun et etsi, niin löydät.

Saranda
Tyhjä ajatus

Hahah, ootte ihan liian hyviä vakuuttamaan! :D Ehkä mä sit annan tälle koko mekkoasialle pienen hengähdystauon - ei voi tietää jos se johtaakin SIIHEN OIKEAAN.

Ihanaa viikonloppua! <3

Veetavege (Ei varmistettu)

Hei Sarandra, kirjoitit jo aikaisemmin siitä kuinka haluatte tehdä häistänne omanne näköiset etc. Miksei myös hääpuku voi olla sitä? Luulen että näyttäisit upealta kauluspaita +midihame yhdistelmässä, tai ihan missä tahansa mihin päädyt :)

Lisahuomiona, omaan silmään näyttää aina vähän oudolta kaikki "perinteiset" haamekot, kun se on niin erilainen suhteessa kaikkien muiden vaatteisiin :S

Saranda
Tyhjä ajatus

Oot tosi suloinen, kiitos kovasti. <3

Ja toi oli muuten mielenkiintoinen näkökulma ja yksi asia joka itteänikin on joskus häirinnyt. Toki morsian saa pukea juuri sitä mitä haluaa mutta ehkä yksi syy miksi en itse ole lämmennyt perinteisille mekoille on ollut se, että poikkeaisin niin paljon muista vieraista (eri asia jos löytäisin / kun löydän jonkun ihanan pukun, se voi olla miten friikki ja erilainen tahansa. :-D) Kiitos kun autoit mua oivaltamaan tämän!

Veetavege (Ei varmistettu)

No hei äläpä!

Itse koin avioliiton pitkään instituutiona jota en halua omaan elämääni, sittemmin olen pyörtänyt pääni mutta isot ja perinteiset hääjuhlat eivät edelleenkään tuntuneet omalta jutulta... Jossain vaiheessa näin jonkun hääkuvan jostain julkkiksesta (olisiko ollut Olivia Palermo?) joka oli mennyt naimisiin tyllihameessa ja valkoisessa kashmir-neuleessa. Ja silloin se iski, jos mä voisin mennä naimisiin noin, niin ehkä mä voisin mennä naimisiin sittenkin(?). Vähän ehkä hassu ajatusmalli, mutta niin se ihmismieli vaan pyörii.

Kauniilta ja erityiseltä voi näyttää niin erilaisissa vaatteissa, ja jos pukeudut valkoiseen olet silti erityinen koska ei kukaan muu varmaan omissa häissäsi pukeudu valkoiseen. Voi jopa tuntua erityisemmältä se kun saa pukeutua just mihin haluaa. Ja sitten niitä vaatteita voi kuitenkin uusiokäyttää, ja jos itse menisin kauluspaidassa naimisiin voi olla että siitä tulisi se superspesiaali kauluspaita jota käyttää erityistilaisuuksissa. (Tai miksei joka päivä, silloin se tekee jokaisesta päivästä vielä erityisemmän &lt;3)

Oot paras ja sun juttuja on kiva lukea, ihanaa Kosovon reissua &lt;3

Saranda
Tyhjä ajatus

Olet niin oikeassa! Nyt muistin (ja vähän googletin haha) Olivi Palermo-tapauksen ja hän tosiaan näytti upealta! :) Täytyy todellakin katsoa nyt neuleita/kauluspaitoja ja erikoisempia hameita sillä silmällä. Kiitos rohkaisusta! <3

... ja ihanista, sydäntälämmittävistä, viikkoa jo nyt piristäneistä kehuista! <3 :)

Ankrylik (Ei varmistettu)

Itse tilasin midimittaisen, 50-lukua henkivän hääpuvun netistä. Valitsin ensin kengät, joiden ympärille rakensin asuni. (Minulla oli ihan oikeasti ensin mielessä kengät, joissa halusin mennä naimisiin! :D) Halusinkin nimenomaan midimittaisen mekon, joka paljastaisi kenkäni. Olen tosi tyytyväinen valintaani ja se tuntuu jotenkin tosi omalta. Lisäksi vintagehenkinen puku sopii tosi hyvin juhlapaikkaan, jonka valitsimme. En halunnut tuhlata omaisuutta mekkoon, jota kuitenkin käytetään vain yhtenä päivänä, sen verran säästeliäs ihminen olen.
Oma mielipiteeni asiaan onkin se, että ei itsellenikään tullut sellaista hääohjelmien onnenkyyneleet-hetkeä ensi kertaa pukua sovittaessani, mutta enemmän luotin siihen fiilikseen, että kyseinen puku yksinkertaisesti tuntui omalta ja näytti ihan minun tyyliseltäni. :)

Saranda
Tyhjä ajatus

Oi vitsi sun tyyli ja sun ratkaisu kuulostaa niin hyvälle! :) Sulla on ollut varmasti upeat kengät. <3 Ja tuo oli tosi hyvin sanottu ja neuvottu: mekosta ei välttämättä tarvitse tulla sellaista "omg rakastan tätä"-hypetystä vaan vain varma ja mukava olo. :)

Kommentoi