Vegaaninen ja gluteeniton lettukakku

Tyhjä ajatus

Eilen kokosin perinteisistä banaaniletuista lettukakun. Yksinkertaisuudessaan "resepti" menee niin, että valmistat letut ja kokoat ne päällekkäin niin että väliin tulee haluamasi lisukkeet. Varmista, että letuista tulee suurin piirtein samankokoisia.

 

TARVITSET

1 banaanin

3dl gluteenittomia kaurajauhoja

0,5dl perunajauhoja

3dl kauramaitoa

1tl laadukasta suolaa

1tl leivinjauhetta

Kookosöljyä paistamiseen

Mieleiset lisukkeet: itse levitin joka toiseen kerrokseen vegaanista suklaatahnaa (katso resepti), joka toiseen vispattua soijakermaa ja viipaloituja mansikoita.

 

TEE NÄIN

Paloittele banaani ja sekoita banaaniviipaleet ja kaikki jauhot ja kauramaito blenderissä sekaisin. Anna taikinan vetäytyä n. 15 minuuttia.

Paista letut miedolla lämmöllä pannulla kookosöljyssä. Kokoa letut kakuksi levittämällä kerrosten väliin haluamasi lisukkeet

HUOM! Jos lisukkeet ovat helposti sulavia (kuten suklaatahna oli), odota, että letut jäähtyvät ensin.

 

SARANDA
  
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN
Share

Kommentit

Iina S.
Iina S.

Oi vitsi, kiitos vinkistä! Ihanan näköinen <3_<3

Saranda
Tyhjä ajatus

Toivottavasti maistuu! <3 :)

Kommentoi