Ladataan...
Tyhjä ajatus

Onko kellekään Neisserin havaintokehä tuttu? Teoria, jonka mukaan miellämme maailman jonkinnäköiseksi ja etsimme sen mukaan havaintoja. Ja löytämämme havainnot taas muovaavat sisäistä maailmamme ja ajatteluamme. Ja niin edelleen.

Se pätee. Silloin kun uskoo kovasti unelmiinsa ja näkee seuraavana päivänä hyvän mahdollisuuden sen toteuttamiseksi. Silloin kun pyrimme ajattelemaan että "tämä tapaaminen menee nyt hyvin" ja se meneekin, koska keskittyy havainnoimaan kohtaamisen hyviä puolia. Ja kun päättää että tänään löydän täydelliset, mukavat (toimisto)housut, jotka ovat muuta kuin mustaa tai tummansinistä, ja jotka eivät saa heti itkemään hameen (ja keskikesän) perään.

(Löytyvät Gina Tricotista, mikäli mietitte.)

Kuvat: ENNA RAUTIAINEN

 

SARANDA
 
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN /
SNAPCHAT: SARANDADEDOLLI

Ladataan...
Tyhjä ajatus

Jos joskus haluat viedä nyyttäreille jotain "itseleivottua" joka on tavallaan jo valmiiksi tehty ja sen valmistamiseen menee alle 10 minuuttia, tee näin:

- Osta valmiskakkupohja

- Osta valmista suklaata

- Sulata suklaa hellassa kasvirasvan kanssa ja kostuta kakkupohja vedellä

- Levitä sulanut suklaa kakun päälle sen ollessa vielä kuumaa

- Koristele kakku kun se on jäähtynyt

Näillä ohjeilla syntyi viime viikonloppuna suklaalakritsivadelmakakku. Niin simppeli kakku, joka kuitenkin keräsi jokaisela kehuja. Onhan valmispohjat oikeisiin verrattuna aika kuraa mutta ei kuitenkaan kaikki, ja joskus kiireessä ei vaan voi muuta. :)

Sulatin itse Cloetta Sprinkle Rasberry licorice -suklaalevyjä*. Muutama levy upposi tuohon kakkuun kun ostin kolmekerroksisen pohjan ja levitin täytettä jokaiseen kerrokseen mutta olipahan vähän tuhdimpi ja maukkaampi herkku lauantain ratoksi. ;)

* = Cloetta-suklaalevyt saatu blogin kautta

 
SARANDA
 
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN /
SNAPCHAT: SARANDADEDOLLI

Pages